Klaipėdoje – japonų kultūros dienos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Faithless
    agniWinga

• 2008 10 12
    • 41

Autorius Haruhi
    heh per Jūros šventę bus tikra košė - laukiama iki 1 mln. lankytojų. Nemanau, kad bus išvis įmanoma ką nors pamatyti
    Nenukabink nosies . Per Jūros šventę, nors būna beprotoškai daug žmonių, bet įmanoma tikrai daug pamatyti . Žmonės pastoviai cirkuliuoja. Žiūrėsim, kaip bus japonų kultūros dienose . Tikiuosi, ten nebus prigrūsta ir bus tokia pati cirkuliacija kaip lauke.

Ypatinga susidomėjimą sukėlė dvigubas adresas. maps.lt rodo du skirtingus pastatus. Tai kur eiti vietoj išsiaiškinti...Klaipėdiečiai, gal padėtumėte ?
    Paskutinis pakeitimas nuo Faithless; 2009-07-30, 21:02.
    W.
    http://blog.origami.ltsigpic

Comment

• Hellsing_lover
      Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
      • 1318

Autorius Faithless
      Ypatinga susidomėjimą sukėlė dvigubas adresas. maps.lt rodo du skirtingus pastatus. Tai kur eiti vietoj išsiaiškinti...Klaipėdiečiai, gal padėtumėte ?
      Tiesą pasakius, ten yra įėjimas į kiemelį iš abiejų gatvelių, kadangi tai nedidukės senamiesčio gatvelės. Jei ką, visada gali paklausti vietinių, mat pačioj toj vietoj bus lengviau susiorientuot Tiesą pasakius, net ir maps.lt įsižiūrėjus matyti, jog pastatas turi du išėjimus į abi gatveles.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• VampireBlood
        Rimtas forumo narys

• 2008 07 18
        • 155

YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        del juros sventes ryt busiu KLaipedoj ir kol vyriskoji kompanijo dalis plaukios laivu, su moteriskaja vaiksciosim po muge, tai galesiu uzsukt!
        Sugoii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Faithless
          agniWinga

• 2008 10 12
          • 41

Autorius Hellsing_lover
          Tiesą pasakius, ten yra įėjimas į kiemelį iš abiejų gatvelių, kadangi tai nedidukės senamiesčio gatvelės. Jei ką, visada gali paklausti vietinių, mat pačioj toj vietoj bus lengviau susiorientuot Tiesą pasakius, net ir maps.lt įsižiūrėjus matyti, jog pastatas turi du išėjimus į abi gatveles.
          Dėkui už atsakymą
          W.

Comment

• FeXoN Anime Naruto
            K1ng
            • 2009 08 01
            • 1

ieskau savo drauges nicku emi ir + as klaipedetis bet **** nepamaciau rengiio susimooviau nesenei uzisreginau ir tik db pamaciau esu gerbejas japonu anime

Comment

• Hellsing_lover
              Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
              • 1318

Autorius FeXoN Anime Naruto
              ieskau savo drauges nicku emi ir + as klaipedetis bet **** nepamaciau rengiio susimooviau nesenei uzisreginau ir tik db pamaciau esu gerbejas japonu anime
              Jei ką, tai renginys dar nesibaigė ir gali nueit. Ir jei žinai savo draugės nick'ą, tai mėgink per paiešką ar ką susirasti ir jai PM parašyti.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Haruhi
                Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                • 190

vakar buvau nuėjus į atidarymą. prisipirkau suvenyrų ir pažiūrėjau arbatos gėrimo ceremoniją < matyt, flegmatiškiau jau negalima > o šiaip Jūros šventė šįmet labai organizuota < ne kaip ankstesniais metais >

Comment

• VampireBlood
                  Rimtas forumo narys

• 2008 07 18
                  • 155

douh. siandien nepavyko...
                  ryt varau su seima, o jie visiskai negerbia Japonu kulturos, tai lievai...

Comment

• Naktigonė
                    music addicted
                    • 2009 06 26
                    • 11

Pabuvojau siandien kulturkiemy, per daugiausia suvenyru neradau, nusipirkau valgymui lazdeles, pasiziurejau arbatos gerimo ceremonija, nupaparacinau sausainius prie arbatos ir lietuvaites su kimono nelabai jos ten stengesi atkartoti judesius. Bet geriausia neikainojama dalis - apsikeisti bent trumpomis frazemis su japoniukemis gimtaja ju kalba ir isgirsti silta arigatou gozaimasu

Comment

• Faithless
                      agniWinga

• 2008 10 12
                      • 41

Man asmeniškai patiko renginys . Susirinko tikrai spalvinga publika, ir kaip viename poste jau užsiminta, labai smagu išgirsti japonų kalbą ...Kaligrafija, arbatos gėrimo ceremonija, šokis, suvenyrai, ikebana, origami - puiku. Teko pastebėti, kad japonai labai aidūs žmonės (nėra tekę man su jais akis į akį susitikti), paslaugūs, savotiškai ekspresyvūs. Patiko prisidėti ir prie ikebanos .

Labai patiko, šokantis vaikinas merginų būryje.
                      W.

Comment

• HaKaShi
                        J.A.K Narys (Samurai.)
                        • 2009 08 03
                        • 21

Labai fainai buvo ^_^ apziurejau visus ju renginius su keleta net pasneket teko tik biski mazai tu japonu atvare -.- norejosi daugiau !
                        Nusipirkau Samurai maike db labai laimingas ^_^

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

Na va. Ir aš pagaliau atsigavau ^_^ Išties, pavyko gauti/išbandyti viską, ką norėjau. Be ko dar nepaminėjo, tai man šiek tiek buvo gaila to kaligrafijos meistro, kai jį ten tokia masė apspitus, kad tik gautų savo vardą japoniškai parašytą ^.^'' (nors pati irgi neatsisakiau tokios galimybės). Ikebana buvo be galo įdomi, pati pamėginau sudėlioti vieną ir ja susižavėjo net japonė, tad po to labai geras jausmas tą dieną mane persekiojo Tiesa, iš šalies, šiek tiek juokingai atrodė, kai trečiąją dieną pastebėjau, kad dauguma lyg norėdami pasirodyti ant savęs susidėjo bene visą turimą anime atributiką :} Visgi, be galo džiaugiuosi šiuo renginuku ir galbūt kas nors netingės ir galės patalpinti kokių nuotraukyčių prisiminimui?

Comment

• Squalleh
                            .MØNSOON.

• 2009 01 12
                            • 1892

Heh, buvau. Man siaip aplamai patiko. Imho nepasiruose dar lietuvaiciai cia japonu kulturai.. vis girdejau kalbas apie ninja, samurajus ir t.t.. ir ne is mazvaikiu, o suaugusiu zmoniu. gosh.. negalima gi taip.. tiek to, nusipirkau sau Samurai T-shirt, pasikalbejau su japoniukem, nusifotkinau su sokeja ir buvau labai patenkintas (:

heh ^.~ http://i248.photobucket.com/albums/g...o/P8010018.jpg

Comment

Working...