Anime nominuotas Emmy

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Autorius fasian
    Jo labai geras nesenei ziurejau net ost parsisiunciau
    p.s. kazkokia ziurejau versija Lietuviski suba anglu KALBA ir ant virsaus dar rusiski.
    Jei darot lt vertimus tai darykit kalba jp ir lt subs.O ne tokias nesamones..
    Afro Samurai originalus įgarsinimas yra anglų kalba.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

Autorius fasian
      Jo labai geras nesenei ziurejau net ost parsisiunciau
      p.s. kazkokia ziurejau versija Lietuviski suba anglu KALBA ir ant virsaus dar rusiski.
      Jei darot lt vertimus tai darykit kalba jp ir lt subs.O ne tokias nesamones..
      Čia gal iš tavęs playeris tyčiojas. Tiesiog yra sudėtos visos kalbos pasirinkimui, kurią žiūrėt, o tau ėmė playeris ir visas iškart sumetė. Juk galima pasidaryt kaip nori žiūrėt.
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Helicon2
        yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
        • 55

Aš už fosters. visu pirma jis tikrai geresnis savo siužetu, muzika, veikėjais bei moralu. tačiau atsižvelgiant į tai kad čia visiškai skirtingi dalykai, yra netikslingai lyginami.
        beto sek0ne berods minėjo kad čia vaikams. drįsčiau pridurti kad dauguma cartoon network geresnių animacijų turi gilesnį humorą, bei gilesnę reikšmę, kurią ne vaikai turėtų atrasti o vyresnė publika. pabandykit pasižiūrėt tą patį fosterį, džonį bravo (HOBBO HOBBO) ar camp lazloo ir suprasit ką turiu omeny (jei nesuprasit tai...)

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Žiūriu ir Fosters, ir tą filmą mačiau... Ir tiesą sakant - jis buvo tikrai labai geras. Būt gerai, kad laimėtų

Comment

• enjutsu
            Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
            • 131

Autorius Aivaras
            Pra**s man taip atrodo, tie retardai amerikiečiai net nežino kas anime yra turbūt, o kas ten renka/vertina/nominuoja visą tą?Kažkaip niekad nesigilinau į tai.
            siaip manau is visu valstybiu amerikieciai geriausiai ismano, kas yra anime pas juos kanaluose daugiausia visokiu anime transliuoja taip pat jie kaikuriuos filmus kuria pagal anime ir t. t.
            o kas del apdovanojimo tai nzn to foster viso ziuret nesu ziurejes bet esu siektiek jo mates ir manau kad jis visai neprastas o kaip anime fanui sunku vertint kuris geresnis
            sigpic

Comment

• Zipedlife
              Did You Know That:

• 2008 12 09
              • 42

O dieve kaip tokia nesamone kaip Afro samurajus gali buti nominuotas Emmy, padrikas leliu tetras uz ta pravala geresnis.
              Foster's Home of Imaginary Friends - UŽ!

Comment

Working...