Anime patenka į Gineso rekordų knygą! »Jaunajai auditorijai skirtas anime parodijuojantis superdidvyrius Soreike! Anpanman neperseniausiai tapo rekordininku. Į Gineso rekordų knygą anime buvo įrašytas kaip daugiausiai veikėjų pristatęs serialas. Jau beveik dvidešimt vienerius metus einantis animas susilaukė 960 TV epizodų ir 20 filmų, per kuriuos buvo užfiksuotas 1,768 naujų veikėjų pristatymo rekordas. Toks skaičius buvo užfiksuotas šių metų Kovo 27-ą dieną. Spalio mėnesį animas sulauks tūkstantojo epizodo. » Nors animas ir skirtas vaikams, džiugu, kad pasižymėjo kaip rekordininkas ir neliko nepastebėtas. » Dar įdomus faktas, kad animo prodiuseriai iki Gegužės buvo suskaičiavę daugiau nei 2000 veikėjų, tačiau Gineso atstovai nekreipė dėmesio į šį prodiuserių pareiškimą. Šaltiniai: ANN |
Anpanman rekordininkas.
Collapse
X
-
Anpanman rekordininkas.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-07-19, 17:26.SCREW YOU, PEOPLE!Žymos: Nieko👍 3mariux9998, Rikka, zeroevil, like this. -
Buvau pamiršus, kad tokį žiūrėdavau anime, o db kai pamačiau pic'ą tai tokia nostalgija apėmė....mmm...net nežinojau kaip jis vadinosi..Tikrai džiugu, kad į Gineso rekordų knygą pagaliau pateko ir anime.Comment
-
Galvojau aš vienintelė jo nemačius, bet nuėjau į YouTube ir supratau, kad aš taip pat žiūrėdavau jį kažkada. Tik labai retai, kai nieko daugiau nerodydavo. Šaunu, kad jis pateko į rekordų knygą!Comment
-
Comment
Comment