žmonės jau nebesugalvoja kur kišti ta savo twishit ir įsisuko kaip tik į šitą media... omg jau ir taip nukrečia šiurpas pamačius jaunas mergaites rėkiančias "Edward we love ya!!!"... Va kur neteisybė
Twilight manhwa
Collapse
X
-
Pirma mano reakcija buvo: O__O, po to tiesiog pagalvojau - daro pinigus pro visus galus. Na ką žinau, nesu didelė gerbėja, jei kada išleista paklius pro akis tai gal ir paskaitinėsiu, bet didelio susidomėjimo man nesukėlė.Comment
-
ot kad dėl kokio nors naruto kiltų toks neigiamas ažiotažas, būtų malonu skaityt.
kažkaip postai šioje temoje - visiškas floodas. kritikuojančių žmonių kritika absoliučiai neargumentuota. o juokingiausia tai, kad dalis kritikos pasipila iš žmonių skaičiusių vos ne visą knygų seriją. nu tai jei jau blyn tas twilight toks šūdas, tai kokio bijūno jūs vargot, gaišot laiką ir skaitėt tas knygas. nesuprantama.Comment
-
ot kad dėl kokio nors naruto kiltų toks neigiamas ažiotažas, būtų malonu skaityt.
kažkaip postai šioje temoje - visiškas floodas. kritikuojančių žmonių kritika absoliučiai neargumentuota. o juokingiausia tai, kad dalis kritikos pasipila iš žmonių skaičiusių vos ne visą knygų seriją. nu tai jei jau blyn tas twilight toks šūdas, tai kokio bijūno jūs vargot, gaišot laiką ir skaitėt tas knygas. nesuprantama.Comment
-
Haris Poteris irgi be proto populiarus, bet logiškai mastantis žmogus nemeta visko ir nepuola jo skaityti tik dėl didelio populiarumo. Sveikinu, sugaišai laiką skaitydama knygą, kuri tau visai nepatiko. Gyvenimas dar išmokys, kad savo laiką reikia branginti ir taupyti.Comment
-
Autorius SmartNe, jie taip daro...Visi snekejo apie HP...ir kyla mintis jai ten taip daug sneka,tai turbut idomi."Ir as noriu neatsilikt nuo mados."
Bet nepamirskit as myliu Edwarda. ir twilight
Ar aš ne taip supratau? xDComment
-
Comment
-
Na, negalima sakyti, kad ir knyga, ir filmas yra labai prasti, taciau menines vertes mano akmis tai jie neturi. Filma galima praziuret laiko praleidimui, jei nori pasoksoti i romantiska "siaubo filma"(taip jis apibudinamas O.o). O knyga tai tik proto atbukinimui nuo kasdieninio gyvenimo. lengvas skaitalas, kai nenori galvot.
Galiu pasakyt, kad man visur kisamas "Twilight" jau labai nusibodo. bene ~3-5 menesius mano klasiokes nesiojosi ta knyga i mokykla ir alpo del Edvardo O.o Ir siaip animezona buvo vos ne vienintele vieta, kurioje nebuvo diskusiju apie "Twilight". taigi mano tyra siela jau sudrumsta
Nors jei ziurint is mano, kaip dilininkes, pozicijos, piesimas gan idomus ^^ ir tas fanart`as man visai nieko pasirode, nors animiskumo ir nelabai yra ^^Comment
-
Comment