Twilight manhwa

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ru.
    Narys

• 2008 02 24
    • 67

žmonės jau nebesugalvoja kur kišti ta savo twishit ir įsisuko kaip tik į šitą media... omg jau ir taip nukrečia šiurpas pamačius jaunas mergaites rėkiančias "Edward we love ya!!!"... Va kur neteisybė

Comment

• IbuDreamer
      ラブラブアッタク o(>__<)o

• 2009 02 16
      • 69

Pirma mano reakcija buvo: O__O, po to tiesiog pagalvojau - daro pinigus pro visus galus. Na ką žinau, nesu didelė gerbėja, jei kada išleista paklius pro akis tai gal ir paskaitinėsiu, bet didelio susidomėjimo man nesukėlė.

Comment

• Ru.
        Narys

• 2008 02 24
        • 67

Autorius Smart
        Tu tiesiog pavydi....
        ir ko gi aš pavydžiu? perskaičiau tas knygas bet tikrai taip nenoriu elgtis juolab kad iš šono atrodo nekaip

Comment

• FreaK`aZ
          Rimtas architektorius

• 2005 02 22
          • 532

ot kad dėl kokio nors naruto kiltų toks neigiamas ažiotažas, būtų malonu skaityt.
          kažkaip postai šioje temoje - visiškas floodas. kritikuojančių žmonių kritika absoliučiai neargumentuota. o juokingiausia tai, kad dalis kritikos pasipila iš žmonių skaičiusių vos ne visą knygų seriją. nu tai jei jau blyn tas twilight toks šūdas, tai kokio bijūno jūs vargot, gaišot laiką ir skaitėt tas knygas. nesuprantama.
          "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
          with a sick idea of world domination"

Comment

• Monstriuke
            Clumsy
            • 2009 02 02
            • 39

Autorius FreaK`aZ
            ot kad dėl kokio nors naruto kiltų toks neigiamas ažiotažas, būtų malonu skaityt.
            kažkaip postai šioje temoje - visiškas floodas. kritikuojančių žmonių kritika absoliučiai neargumentuota. o juokingiausia tai, kad dalis kritikos pasipila iš žmonių skaičiusių vos ne visą knygų seriją. nu tai jei jau blyn tas twilight toks šūdas, tai kokio bijūno jūs vargot, gaišot laiką ir skaitėt tas knygas. nesuprantama.
            Vargintis skaityti reikia todel jog logiskai mastant knyga sulaukusi tokio populiarumo privalo buti idomi, o as asmeniskai perskaiciau tam jog tureciau savo nuomone ir ji yra tokia:blyn tas twilight toks sudas. To nebuciau suzinojusi jaigu nebuciau skaiciusi tos knygos.

Comment

• FreaK`aZ
              Rimtas architektorius

• 2005 02 22
              • 532

Autorius Monstriuke
              Vargintis skaityti reikia todel jog logiskai mastant knyga sulaukusi tokio populiarumo privalo buti idomi, o as asmeniskai perskaiciau tam jog tureciau savo nuomone ir ji yra tokia:blyn tas twilight toks sudas. To nebuciau suzinojusi jaigu nebuciau skaiciusi tos knygos.
              Haris Poteris irgi be proto populiarus, bet logiškai mastantis žmogus nemeta visko ir nepuola jo skaityti tik dėl didelio populiarumo. Sveikinu, sugaišai laiką skaitydama knygą, kuri tau visai nepatiko. Gyvenimas dar išmokys, kad savo laiką reikia branginti ir taupyti.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

Comment

• Takahashi
                The starGirl
                • 2009 07 16
                • 9

Patiko man knygos visos,filmas irgi visai nieko,nelyginsiu su knygom,neįmanoma. Na bet jei manhwoj bus tokie veikėjų veidai,kaip ir filme,tuomet kūrėjai visiški nevykėliai...
                Jesus is coming

Comment

• Arcueid
                  Narys
                  • 2009 07 03
                  • 49

Mano mėgstamiausios knygos
                  Nors tai daroma vien dėl pinigų, bet bus įdomu paskaitinėti.
                  Galima sakyti... Sudomino ;D

Comment

• XxGoingBlindxX
                    Freedom. ^^
                    • 2008 08 18
                    • 49

Autorius Smart
                    Ne, jie taip daro...Visi snekejo apie HP...ir kyla mintis jai ten taip daug sneka,tai turbut idomi."Ir as noriu neatsilikt nuo mados."
                    Bet nepamirskit as myliu Edwarda. ir twilight
                    So viską dėl mados darai, o ne dėl to, kad knyga gali būti įdomi ir panašiai?
                    Ar aš ne taip supratau? xD

Comment

• XxGoingBlindxX
                      Freedom. ^^
                      • 2008 08 18
                      • 49

Autorius Smart
                      Jo..^^as net filmo neziurejau,bet nenoriu,kad kiti mane laikytu atsilikusiu...
                      Seriously? O.o
                      Na ką, užjaučiu.

Comment

• bleach
                        Kawaii >:D
                        • 2008 08 06
                        • 84

Na, negalima sakyti, kad ir knyga, ir filmas yra labai prasti, taciau menines vertes mano akmis tai jie neturi. Filma galima praziuret laiko praleidimui, jei nori pasoksoti i romantiska "siaubo filma"(taip jis apibudinamas O.o). O knyga tai tik proto atbukinimui nuo kasdieninio gyvenimo. lengvas skaitalas, kai nenori galvot.

Galiu pasakyt, kad man visur kisamas "Twilight" jau labai nusibodo. bene ~3-5 menesius mano klasiokes nesiojosi ta knyga i mokykla ir alpo del Edvardo O.o Ir siaip animezona buvo vos ne vienintele vieta, kurioje nebuvo diskusiju apie "Twilight". taigi mano tyra siela jau sudrumsta

Nors jei ziurint is mano, kaip dilininkes, pozicijos, piesimas gan idomus ^^ ir tas fanart`as man visai nieko pasirode, nors animiskumo ir nelabai yra ^^
                        I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
                        ...fallen in love with the same person, five times...
                        sigpic

Comment

• H3llo
                          Naujokas
                          • 2009 03 15
                          • 20

man tai atrodo kiek per daug jau xDDD
                          tuoj dar anime sukurs :3
                          nu bet pelno jiems, manau, bus.

Comment

• XxGoingBlindxX
                            Freedom. ^^
                            • 2008 08 18
                            • 49

Bet juk tuoj atsibos visiems Tw, jei taip kiš visur ;D

Comment

• Ru.
                              Narys

• 2008 02 24
                              • 67

man tik labai keista kad žmonės nematę nei filmo ir neskaitę knygu gali taip kritikuoti ir iš vis ką nors sakyti...

Comment

• ColdOne
                                And Who Am I?
                                • 2009 06 10
                                • 41

Am nors esu tikrai atsidavusi Twilight'ui(Sagai,filmams),bet kas perdaug tas nesveika ;D

Comment

Working...