Twilight manhwa

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

Twilight manhwa

Amerikiečiai kala pinigą - Twilight manhwa.

» Amerikiečiai nenusiteikę paleist daug populiarumo ir pinigų užkalusio vardo iš savo rankų ir melžia iš to viską, kas įmanoma. Šį kart tai ypač didelio populiarumo susilaukęs Stephenie Meyer romanas "Twilight". Amerikiečių leidykla Yen Press užsakė šio kūrinio manhwa adaptaciją. Projekto darbai patikėti menininkei iš Korėjos Young Kim, o žurnalas Entertainment Weekly praneša, kad pati autorė Meyer yra įtin susidomėjusi ir įsitraukus į manhwos kūrimą. Daugiau informacijos kartu su iliustracijomis turėtų pasirodyti penktadienį. Taip pat apie išleidimo datas irgi kol kas dar nenuspręsta.

Šaltiniai: ANN

SCREW YOU, PEOPLE!
  • DoubleR
    Berastis
    • 2009 06 06
    • 59

A pamenu skaiciau laikrastyje tipo namu seimininke susapnavo sapna ir pagal ji sukure sita romana "Twilight" ...

Comment

• Hikari_
      Mental

• 2008 02 27
      • 981

As tai apskritai nesuprantu kuo tas Twilight visus suzavejo.. Man tai parpasciausias eilinis filmas ir viskas.. 100000 gerensiu uz ji yra

Comment

• Monstriuke
        Clumsy
        • 2009 02 02
        • 39

Autorius Hikari_
        As tai apskritai nesuprantu kuo tas Twilight visus suzavejo.. Man tai parpasciausias eilinis filmas ir viskas.. 100000 gerensiu uz ji yra
        Visiskai sutinku, man tai isvis nei knyga nei filmas ne[asirodie kuom nors ipatingi.

Comment

• xipzo
          I hate IDIOTS

• 2009 04 16
          • 224

... Cia ne apie filma ddiskusija ... bet kad jau pradejot... Sitas filmas visus suzavejo tuo kad nebuvo kaip visi filmai - Atejo ,pamate, sumuse, pasibuciavo, END ... Cia daugiau tos istorijos kaip ir atsirado...

T.Topic. Visai idomu bus paskaityt kai isleis kazin kaip bus su istorija nenukryps i lankas?
          My Anime List <---
          Waiting for Peacefull summer...

Comment

• zhmogeliukas
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
            • 722

Na jei manhwa atrodys kaip viršelis tai nelabai gal...Animiškiau tikėkimės bus~na žiūrėsim,kaip ten bus~

Comment

• FreaK`aZ
              Rimtas architektorius

• 2005 02 22
              • 532

atrodys vat taip vat. o šiaip tai mane matytas filmas kažkaip užkabino dėl krūvos gražių merginų. romano skaityti nesiryžčiau, nes kažkaip tikrai yra vertesnių kūrinių. o šiaip tai nenustebčiau, jei koks "Obuolys" apsiims užsidirbti litų ir paleis šios manhwos vertimą per antros filmo dalies premjerą.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

Viršelis ten fanartas iš deviantarto O man asmeniškai nei šilta nei šalta dėl šito. Galės džiaugtis tie, kam seilės nuo jo varva. Dar esu girdėjęs, kad tie užkietėję fanai muša tuos, kuriems nepatinka tas Twilight'as.
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• winry3
                  hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
                  • 112

Autorius Izzo
                  Dar esu girdėjęs, kad tie užkietėję fanai muša tuos, kuriems nepatinka tas Twilight'as.
                  Tegu tik pabando!!!Patys nežinia ar sveiką kailį išneštų
                  Pastebėjau čia grandinė gaunas: "Twilight" atsirado įkvėptas kažkokios ten autorės knygos "Miręs iki sutemų".Po "Twilight" eina filmas,o dabar dar ir manhwa.O gal ir gerai.Juk klasika tapęs Dostojevskio romanas "Nusikaltimas ir bausmė" irgi turi savo manga versiją. Kas žino,gal du tūkstančiai kažkelintaisiais mokinukai per literatūros pamokas šitą romaną gliaudys
                  Not bad...

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

Autorius winry3
                    O gal ir gerai.Juk klasika tapęs Dostojevskio romanas "Nusikaltimas ir bausmė" irgi turi savo manga versiją.
                    Gali siek tiek placiau?

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

Dar gerai, kad Hario Poterio mangos nėr
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Ahh, kiek galima to Twilighto... >.>

Comment

• Dark-Tarou
                          I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                          • 486

Neeeeeeee!!!! Apokalipsė!! Koks košmaras! Aš jau galvojau Twilightas nepasieks mano mėgstamiausios medijos, bet neeee! T___T Čia šventvagystė!

Khem khem, mano reakcija aišku yra hiperbolizuota, bet atspindi tai, kad - kiek jau galima kišt Twilightą VISUR? Kodėlgi anime nesukūrus, lelių neišleidus, žaido? O.<

Twilight fanai prašau be pykčių....
                          Paskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2009-07-16, 11:24.
                          /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• cikinkira
                            Naujokas
                            • 2009 06 08
                            • 27

nesamone ten tas twilight..pirmas dvi knygas siaip ne taip iveikiau, bet nuobodybe..o cia dar manga..siaubas....

Comment

• Olasas
                              back forever

• 2009 02 27
                              • 273

Twigliht twighlit twighlit... Nusivyliau šituo filmu.. tikėjaus daug daugiau.. dar po to game sukurs,kokį mulltiką išleis kaip "star wars:the clone wars" multiką išleido.. žvengsiu jei iš šos mangos anime padarys... tada tai viršūnė būtų...
                              gal kokį vieną chap'ą pasakitysiu,vien dėl pažiūrėjimo ar nenueis į pievas..KOMERCINIS tas twigliht grynai..

Spoileris:

Comment

Working...