Šaltiniai: ANN |
Twilight manhwa
Collapse
X
-
Twilight manhwa
SCREW YOU, PEOPLE!Žymos: Nieko👍 5Eglaya, Arcueid, Liucy-san, Braskex, Deizy, like this. -
Comment
-
... Cia ne apie filma ddiskusija ... bet kad jau pradejot... Sitas filmas visus suzavejo tuo kad nebuvo kaip visi filmai - Atejo ,pamate, sumuse, pasibuciavo, END ... Cia daugiau tos istorijos kaip ir atsirado...
T.Topic. Visai idomu bus paskaityt kai isleis kazin kaip bus su istorija nenukryps i lankas?My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Comment
-
atrodys vat taip vat. o šiaip tai mane matytas filmas kažkaip užkabino dėl krūvos gražių merginų. romano skaityti nesiryžčiau, nes kažkaip tikrai yra vertesnių kūrinių. o šiaip tai nenustebčiau, jei koks "Obuolys" apsiims užsidirbti litų ir paleis šios manhwos vertimą per antros filmo dalies premjerą.👍 2Comment
-
Pastebėjau čia grandinė gaunas: "Twilight" atsirado įkvėptas kažkokios ten autorės knygos "Miręs iki sutemų".Po "Twilight" eina filmas,o dabar dar ir manhwa.O gal ir gerai.Juk klasika tapęs Dostojevskio romanas "Nusikaltimas ir bausmė" irgi turi savo manga versiją. Kas žino,gal du tūkstančiai kažkelintaisiais mokinukai per literatūros pamokas šitą romaną gliaudysNot bad...Comment
-
-
Neeeeeeee!!!! Apokalipsė!! Koks košmaras! Aš jau galvojau Twilightas nepasieks mano mėgstamiausios medijos, bet neeee! T___T Čia šventvagystė!
Khem khem, mano reakcija aišku yra hiperbolizuota, bet atspindi tai, kad - kiek jau galima kišt Twilightą VISUR? Kodėlgi anime nesukūrus, lelių neišleidus, žaido? O.<
Twilight fanai prašau be pykčių....Paskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2009-07-16, 11:24.👍 7Comment
-
Twigliht twighlit twighlit... Nusivyliau šituo filmu.. tikėjaus daug daugiau.. dar po to game sukurs,kokį mulltiką išleis kaip "star wars:the clone wars" multiką išleido.. žvengsiu jei iš šos mangos anime padarys... tada tai viršūnė būtų...
gal kokį vieną chap'ą pasakitysiu,vien dėl pažiūrėjimo ar nenueis į pievas..KOMERCINIS tas twigliht grynai..Comment
Comment