Ką jūs čia su ta krize svaigstat? Krizė bus, jeigu jūs apie ją galvosit, negalvosit - nebus. Čia viskas dėl žmogaus nusistatymo. Ir tegul tie japonai daro tokias puikias milžiniškas statulas, jei nori - taigi mūsų tai neliečia.
18 metrų aukščio Gigantoras!
Collapse
X
-
-
Jie bent turi kažkokių ambicijų ir dėl jų stengiasi. O ką mes vaikai... Ieškom kas nupirktų alaus, duotų parukyt,pasigrūzinam, rūkant pachillinam ir plaukiam per gyvenimėlį.(tik nepulkit komentuot, kad nevisi, kad yra ir gerų,ryžtingų talentingų and so on t.t Tai ir taip aišku, kad yra) Norėtūsi matyt ir pas mus ko nors aktyvesnio. Gal ir mes suregstumėm ką nors panašau savo lietuviškų interesų sferoje, kada nors ;D Pozityvo POZITYVO pozityvo!!Same as you but different.
Comment
-
-
nebutumet lietuviai, nejau pas jus nera aukstesniu vertybiu nei pinigai? japonai protingi zmones ir jie galvoja apie tautos palikima ateities kartom, po keliu simtu metu ju proproproanukiai zinos, kad buvo tokie ir tokie mangos kurejai, personazai, tokie ir tokie ivykiai leme, kad statulos buvo pastatytos, tures kuo didziuotis, ka prisimint, tures kazka kas juos vienys kaip tauta, atsizvelgiant i fakta, kad robotu statulos yra unikalus dalykas, ir kitur ju nelabai isvysi. o ka mes paliekam ateities kartom? jei viskas tik pinigu svaistymas, tai gal nugriaukim visus kulturos paminklus, sulyginkim senamiescius su zemem ir pastatykim kokiu 100 mcdonaldu juk labiau apsimokes. pries kritikuodami, pagalvokit apie save, nes deja mum dar toli iki japonu, ir su tokiu mastymu dar ilgai taip busComment
-
nebutumet lietuviai, nejau pas jus nera aukstesniu vertybiu nei pinigai? japonai protingi zmones ir jie galvoja apie tautos palikima ateities kartom, po keliu simtu metu ju proproproanukiai zinos, kad buvo tokie ir tokie mangos kurejai, personazai, tokie ir tokie ivykiai leme, kad statulos buvo pastatytos, tures kuo didziuotis, ka prisimint, tures kazka kas juos vienys kaip tauta, atsizvelgiant i fakta, kad robotu statulos yra unikalus dalykas, ir kitur ju nelabai isvysi. o ka mes paliekam ateities kartom? jei viskas tik pinigu svaistymas, tai gal nugriaukim visus kulturos paminklus, sulyginkim senamiescius su zemem ir pastatykim kokiu 100 mcdonaldu juk labiau apsimokes. pries kritikuodami, pagalvokit apie save, nes deja mum dar toli iki japonu, ir su tokiu mastymu dar ilgai taip bus
Asmeniskai man auksciauisa vertybe man yra ne koks enas pastatas ar kulturos vertybe tai mano mielasis PC kuriam jau daugiua kaip savaite neideta jokia nauja dalis as visas savo lesas skiriu jam ir manau mano sunus dar juo pasidziaugs , nes as ji laaabai atnaujinu nu bet cia mano manijakiskas pc tiuningavimo atvejisMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
ar tai butu PC, ar dar kas, svarbu, jog tai darai is idejos tie kurie viska gyvenime skaiciuoja pinigais, retai buna laimingi... bet cia jau i filosofija nesivelsiu, tiesiog tokia kritika pries japonus man atrodo juokinga... vietoj to, kad visur ieskotumet trukumu, pazvelgit i sviesiaja puse...
kalbant apie valdovu rumus, tai man patiko Maskoliuno ideja, vietoj to, kad statyt ir leist milijonus padaryt realaus dydzio holograma kuria galima butu ijungt nakti manau toks projektas susilauktu daug didesnio demesio ne tik is musu, bet ir is viso pasaulioComment
-
-
Comment
-
-
http://www.technologijos.lt/n/techno...traipsnis-6472
kam taip ziauriai?Comment
Comment