|
Miniatiūrinis namas Tokijo centre
Collapse
X
-
Miniatiūrinis namas Tokijo centre
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-25, 13:53.👍 8Džiro sesė, bubu, takikatoka, Mahiko, stella, and 3 others like this. -
Man patinka ^^ aš irgi tokio norėčiau, žinoma, Japonijoje :3 Vistik namai tai vieta, kurioje išsimiegi, nusiprausi, kartais pavalgai, o visas veiksmas už namų ribų xDDDD -
Pas japonus tokie nameliai/kubeliai - dėžutės labiau būdingi pramogų/verslo rajonuose. gyvenamuosiuose rajonuose tokių architektūrinių perliukų retai sutiksi (pačiame Tokijuje). paprastai jei šiuolaikinis gyv.namas, tai jis būna modernizuota klasikinio japoniško gyv.namo variacija.Pavyzdžiui štai toks, naujos arch.gyvenamas japoniškas pastatas:. O štai čia gyvenamajame kvartale pastatytas sakykim, santūriai modernus, pastatas: - deja, tai komercinės paskirties pastatas.
japonai labai racionalūs ir turint omenyje kiek mažai jie turi mieste žemės (sklypų dydžius), - jie stengiasi maksimaliai kiekvieną kvadratinį centimetrą išnaudoti.
Patys pasižiūrėkite, kokio dydžio "standartinis" viduriniosios" klasės sklypo dydis mieste: . Kad įsivaizduoti kokio tai mastelio sklypas, padės tas traktoriukas.
tai namas 1-2 asmenims su tam tikru gyvenimo būdu ar filosofija.Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2009-05-25, 15:50.👍 3Comment
-
Tikrai praktiškas ir gražus namelis. Galbūt tokių daugiau reiktų, nes nemanau, kad gyvenant milžiniškoje viloje, pergrūstoje nereikalingų daiktų, kurie tik renka dulkes, gali būti geriau. Paprasta, gražu, patogu, praktiška. Viskas ko žmogui reikia.
Tiesa, sutinku su tuo teiginiu, kad visgi, visas veiksmas vyksta lauke - mieste, mokykloje, darbe. Namas reikalingas tik atsipūsti. Pavydžiu japonams šiuo požiūru. Vietos pakankamai gražiai gyventi, ir pradedi pagaliau suprasti, kad per daug daiktų laimės neatneš, gražus toks požiūris į pasaulįComment
-
Nelygink blyn japonijos su lietuva. Skiriasi ekonomika, geografine padetis, demografine padetis ir issilavinimas bei mentalitetas. Tu pastatu net negalima vadinti dangoraiziais. Plius daugiau nei 80% tu "dangoraiziu" verslo paskirties, o ne gyvenimo. Nera poreikio lietuvai statyti dangoraiziu. Galejo tuos pinigus kur nors kitur sukist.Paskutinis pakeitimas nuo Souls; 2009-05-25, 20:15.[Insert your signature here]Comment
-
Iš vidaus tai tragiškai man atrodo. Nesuprantu kam tokių nesamonių prisigalvoja, nei šis, nei tas dabar, kad pasirodytum kūrybingas turi gyvent kažkokioj nesamonėj Tokie dalykai nebent kultūrinę vertę tik ir turiSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
super ideja ir man ypatingai priimtina , nebereikalo baiges mokslus likusi gyvenima zadu praleist japonijoj...o del dideliu erdviu kaip pas mur iprasta as pats nesuprantu..nulis mentaliteto ar isilavinimo , pas mus net kaip nusiperka pvz telika kvieciami draugai aptart sio pirkinio-totalus apsurdas.Comment
-
Kad būtų kitą naktį tos baltos sienos apipaišytos tai faktas.... man iškilo klausimėlis.... kiek kvadratų gyvenamoji erdvė tokio namuko, išnuotraukų (dėl aukštų lubų turbūt) susidaro visai nemažos erdvės įspūdis.Comment
Comment