Anime LT trakeris

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dejviz007
    Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
    • 127

Autorius Lucion666
    Hmm.. imeciau torrent'a.. paskuj parsipuciau, programele patikrino ir seedint nenori(nesusijungia su leecheriais, nors ju yra)
    kazkodel... wtf.. gal kam taip buvo? ^^
    Jei labai daug peer's yra, tai reikia configuruoti uOtreent, o jei ne tai gal k1 blogai padarei.

Comment

• Sagenas
      Narys

• 2007 08 14
      • 92

Sveiki. Man kaip žioplam, pasakykit ar yra lt mangų kategorija? Norėčiau kai ką upload'inti tuomet.
      Sek mane twitter'yje

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Autorius Sagenas
        Sveiki. Man kaip žioplam, pasakykit ar yra lt mangų kategorija? Norėčiau kai ką upload'inti tuomet.
        Yra

Comment

• Sagenas
          Narys

• 2007 08 14
          • 92

Šaunu. Tai dabar į kokį asmenį turėčiau kreiptis, kad pakliūtų tos mangos į trekerį? /// EDIT: Ok, jau matau.
          Paskutinis pakeitimas nuo Sagenas; 2009-09-20, 12:47.
          Sek mane twitter'yje

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1656

Kadangi trakeris miręs, domina galimybės ji prikelti arba kažką daryti atskirai nuo AZ, bet anime LT relizams ir viskam kas susiję su anime tematika.

Comment

• giedriusonline
              Costume Maker

• 2008 06 07
              • 279

seip idėja manau butu populiaresnė jei butu ne tik lt sub/dub ar lt text bet aplamai anime/manga susijes trakeris, kad butu ir angliški ir rusiški subai (na kokie tuo metu yra) gal but uzdaras trakeris su ratio, tada manau labiau seedintu ir torentai po savaitės nemirtu

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
              Parašyk man.

Comment

• Aramis

Autorius giedriusonline
                seip idėja manau butu populiaresnė jei butu ne tik lt sub/dub ar lt text bet aplamai anime/manga susijes trakeris, kad butu ir angliški ir rusiški subai (na kokie tuo metu yra) gal but uzdaras trakeris su ratio, tada manau labiau seedintu ir torentai po savaitės nemirtu
                Airiz ir minėjo, kad viskam kas susijęs su anime/manga, nebūtinai vien LT.
                Kažką panašaus į LM, kad seederiai neišbėgiotų iš karto tik parsisiuntę.
                Bent jau tokia idėja buvo.
                Tačiau galvoti visi gudrūs, kitas klausimas ar kažkas praktikoje su tuo jau susidūrė ir gali/nori ne tik kalbėti apie tai.

Comment

• Airiz
                  מיד

• 2004 01 09
                  • 1656

Manau pakalbėjus su Daan'u šitą reikalą gal būtų įmanoma prikelti per nauja. Taip, aš už reitingus ir uždarą trakerį (parsiūnčia ko reikia ir plaunasi nuo seedinimo) ir ne tik LT tūrinį ir kaip minėjau ne Lietuvoje.

Comment

• Mefisto
                    Šventas velnias ^.^
                    • 2010 02 18
                    • 30

Žiūriu tas tracker'is kažkaip vietoj stovi, nuoroda visai nepasijungia. Gal reikėtų pabandyti atnaujinti idėją su lietuviško vertimo anime? Pavyzdžiui, nusipirkti per paramos pinigus zonai, ar surengti kokią akciją "Paremkite busimąjį Tracker'į". Manau, tikrai atsirastų žmonių, kurie už ir taipogi pagalbininkų su domenu ar hosting'u.

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

AZ Trakerio "atgaivinimas" neplanuojamas

Comment

• Fullmetal(aurimas)

geras trakeris reiks isbandyt

Comment

• GaNja
                          Naujokas
                          • 2010 10 17
                          • 10

Istikro gerai, nes uzknisa ziureti angliskai ir versti sau, o ypac kuriem prastai sekasi anglu kalba.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-10-18, 22:15. Priežastis: Žiū tau ir su Lietuvių problemos...

Comment

• Shinjou
                            Naujokas
                            • 2010 10 18
                            • 3

nu tačiau labai ginčijamasi dėl vertimų , kadangi dauguma lietuviškų vertimų yra dedami į šuns dienas , kadangi yra daugiau cenzūros verčiant visa tai. nu nors kiek aš žiūrėjau su LT subs , tai daugiau cenzūros būna juose.

Comment

• martikhora
                              Jėbus
                              • 2010 10 04
                              • 16

Autorius Shinjou
                              nu tačiau labai ginčijamasi dėl vertimų , kadangi dauguma lietuviškų vertimų yra dedami į šuns dienas , kadangi yra daugiau cenzūros verčiant visa tai. nu nors kiek aš žiūrėjau su LT subs , tai daugiau cenzūros būna juose.
                              No offense, bet Kas būtent yra šuns dienos? Taip pat, apie cenzūrą kalbant... Pažiūrėk Sek0ne DMC išverstą...
                              !!!???!!!

Comment

• Kenčis-Himura

Labai gerai, kad atsirado toks trakeris, nes bus iškur siūstis anime ir manga. Vienu žodžiu animezona.lt galimybės neribotos.

Comment

Working...