meluoji, daug kur nurodyta rezoliucija, 720p, 1080p, DVDrip
Anime LT trakeris
Collapse
X
-
-
Tik keliuose torrentuose nėra užsiminta, t.y. visuose AMF relizuose nėra pavadinime paminėta koks video tipas. SD ir TVrip reiškia beveik tas pats kas ir DVDrip ~720x480px. Pataisyti daba jų pavadinimai, kad būtų aiškiau.
Būtų tikrai gerai, jei visi talpinantis lt anime, pavadinime tiksliai nurodytų video tipą, kadangi yra dar tikrai nemažai žmonių, turinčių senuosius personalinius kompiuterius, nepajėgiančius groti aukštos raiškos video.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-13, 12:57.Comment
-
Na, aš siūlyčiau naudoti kažką panašaus į diferior'o tracker'į. Netraukia manęs toks kažkodėl O ir tą patį diferior galima nesunkiai pačiam modinti turinti vidutines PHP ir smarty žinias Pats pamenu kažkada panašų dalyką buvau pradėjęs, bet dėl blogo interento teko uždaryti. Apie diferior: http://diferior.com , arba http://diferior.lt (diferior atstovybė Lietuvoje). P.s. diferior yra lietuvio kurtas TVS Na, o jei negaila pinigo licenzijai, tuomet galėtumėte naudoti TS special edition( https://templateshares.net/ )Comment
-
Tai toks pats klausimas, kaip kam pirkti du kiaušinius vienoje parduotuvėje už vieno kainą, jei galima nusipirkti vieną kiaušinį kitoje parduotuvėje už tokią pačią kainą. Manau daugeliui žmonių būtų patogiau, nes mane asmeniškai tokie tracker'iai kaip dabartinis netraukia visai. Vos užėjus norisi išeiti.Comment
-
Tai toks pats klausimas, kaip kam pirkti du kiaušinius vienoje parduotuvėje už vieno kainą, jei galima nusipirkti vieną kiaušinį kitoje parduotuvėje už tokią pačią kainą. Manau daugeliui žmonių būtų patogiau, nes mane asmeniškai tokie tracker'iai kaip dabartinis netraukia visai. Vos užėjus norisi išeiti.👍 1Comment
-
Tai toks pats klausimas, kaip kam pirkti du kiaušinius vienoje parduotuvėje už vieno kainą, jei galima nusipirkti vieną kiaušinį kitoje parduotuvėje už tokią pačią kainą. Manau daugeliui žmonių būtų patogiau, nes mane asmeniškai tokie tracker'iai kaip dabartinis netraukia visai. Vos užėjus norisi išeiti.
Užeini, spusteli linką, atsisiunti .torrent failą ir išjungi.
Kas nuo geresnio trackerio pasikeistu? Lengviau linkas pasispaustu? Ar kas?
Krč, nesuprantu aš tokių žmonių.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.👍 2Comment
-
Tai toks pats klausimas, kaip kam pirkti du kiaušinius vienoje parduotuvėje už vieno kainą, jei galima nusipirkti vieną kiaušinį kitoje parduotuvėje už tokią pačią kainą. Manau daugeliui žmonių būtų patogiau, nes mane asmeniškai tokie tracker'iai kaip dabartinis netraukia visai. Vos užėjus norisi išeiti.👍 1Comment
-
Fruits Punch Samurai, dėja, bet ne. Aš visuomet laikausi nuomonės, kad jei jau daryti, tai daryti rimtai. /// Original_Prankster, nesupranti, nes nebandai suprasti Esmė tame, kad reiktų daryti viską dėl patogumo/funkcionalumo. Mačiau, pavyzdžiui, daugelis nori paieškos jame. Tai ar nemanai, kad ji reikalinga? Tiesiog aš pats, kaip programuotojas visada ieškau kuogeresnės išeities /// slicKrox, būtent tame ir yra reikalas, kad kiekvienas turi savo skonį, savo nuomonę Kas vienam atrodo gerai - kitam gali atrodyti blogai. Tiesiog pasakiau savo nuomonę ir tiek. Juk niekam jos neperšu. Peace \\// .Comment
-
na pakentėkit truputi... galima bus ir pakeitimus įdėti greitu metu, tiesiog tam laiko reikia biški paredaguoti trackerio source kodą (taip, galima torrentus rūšiuoti pagal įdėjimo datą pakeitus kelis kintamuosius ).
Trackerio kūrėjai juda po biški link v2, su kuria tikrai bus daugiau galimybių, f-cijų ir kitų smagių (arba ne) dalykųGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
padariau rūšiavimą pagal datą, pridęjau datos rodymą.
paieška - kai bus nors 100 torentų ar daugiau nei vienas psl., tada ir galvosim, kaip jau sakė - paspaudi CTRL+F ir turi paiešką.
gal iki to laiko atsiras koks neskupas programeris ir padarys paiešką pačiame psl.
aš visada už paprastumą, taigi nereik čia kišti monstrus. trakeris nėra portalas kur reiktu naršyt dienomis ir naktimis. atėjai - paemei - dingai.
--
krad > na ten su tokiu tempu, tai gal po metų kitųPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2009-05-13, 23:10.Comment
-
padariau rūšiavimą pagal datą, pridęjau datos rodymą.
paieška - kai bus nors 100 torentų ar daugiau nei vienas psl., tada ir galvosim, kaip jau sakė - paspaudi CTRL+F ir turi paiešką.
gal iki to laiko atsiras koks neskupas programeris ir padarys paiešką pačiame psl.
aš visada už paprastumą, taigi nereik čia kišti monstrus. trakeris nėra portalas kur reiktu naršyt dienomis ir naktimis. atėjai - paemei - dingai.
--
krad > na ten su tokiu tempu, tai gal po metų kitų
įdėja dėl naujų torrentų: manau galima tiesiog parašyti "New torrents" ir kokius, kad 5 naujausius rodytų viršyje. O visi šiaip būtų rodomi ABC tvarka... Tiesiog, gal tvarkingiau būtų, nes naujausio failo rūšiavimas toks... Hmz... Tikrai tvarkos nepriduoda ;/Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Galima viršuje padaryti, kad rodytų kokių trijų anime torrentus, kaip galimą rekomendaciją dėl gero anime ar gero vertimo. O galima ir taip pat rodyt torrentus, kuriems tiesiog trūksta / nėra seederių (skleidėjų).Comment
-
omenyje turėjau like this -> http://a.scarywater.net/lunar/
pradžioj eina nauji torrentai, o po to visi kiti. Galima ir nerūšiuoti pagal anime, tiesiog ABC. Labai tvarkinga ir labai viskas gražuGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
Comment