Taip pritariu. Reikia uploanderiu atsakinku. Manau tiktu keli uploanderiai, is LM kurie reguliarei deda lietuviska anime. Zinoma gali nevisi sutikti.
Anime LT trakeris
Collapse
X
-
Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
-
Man rodos, geriausia kol kas būtų nustatyt, kad įdėt torrentą galėtų bet kas, kadangi tai labai paspartintų trackerio plėtimąsi ir lt vertimų kiekį vienoje vietoje, o reikėtų tik kelių ar vieno žmogaus, kuris prižiūrėtų ar nesikartoja torrentas ir ar tikrai įkeltas anime su lt vertimu.
Jei pataisyt klaidą, kuri neleidžia įkelt anime (jei pavadinime yra lt raidžių), jei pridėt paieškos funkciją ir kelias kategorijas: TV, Filmai, AMV ir gal dar ką nors, tuomet gautųsi tikrai visai neblogas Lt Anime Bt Trackeris, kadangi daba vizualiai atrodo labai neblogai, o ir tų funkcijų pilnai pakanka.
Tai LT anime bt tracker, kuris neturi nieko bendro su rus ar eng relizais, tam jis ir buvo kurtas, o ne dėt bet kokius anime relizus, ką galima rasti kituose svetainėse.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-07, 23:24.Comment
-
Chm, tada nedomina. Kas dėl lengvai tai dar klausimas. Greičiai iš užsienio visai ne tie. Būna kad parsisiunti kažkokį mažiau populiarų anime ir nori pasidalint, bet nėra kaip. Ir truputi užknisa lt subų piaras....👍 1Comment
-
Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.👍 1Comment
-
Comment
-
Autorius Lucion666Negalutinis > suprasti kaip negalutine trackerio isvaizda ir control'as? =)Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Padėčiau jums ką nors pigaus ir padoraus surast, bet nenusimanau aš apie tų trakerių kurimą....
Jei reikia pagalbos sakykit pažystu žmonių kas yra kurė trakerius, galėčiau paklausti, ko nors, nes dabar nežinau ko man klausti, kaip tai įvardyti...Comment
-
... FAWK YEAH, TOUHOU! XD
Kaip bebūtų, manęs LT sub'ai neitin domina (nors idėja gal~ ir nieko). :\ Būtų malonu turėti lietuvišką Box versiją, kurioje galėtum rasti Anime įvairiomis kalbomis. Taip taip, visur jų pilna, bet, tarkim man, iš Lietuvos siuntimo greitis yra gerokai didesnis (heh, LM? Na, open tracker'is mane labiau vilioja :3). Gaila, jog su seed'ais problemos bus tikriausiai (?) neišvengiamos.
Na ką, linkiu sėkmės~
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
... FAWK YEAH, TOUHOU! XD
Kaip bebūtų, manęs LT sub'ai neitin domina (nors idėja gal~ ir nieko). :\ Būtų malonu turėti lietuvišką Box versiją, kurioje galėtum rasti Anime įvairiomis kalbomis. Taip taip, visur jų pilna, bet, tarkim man, iš Lietuvos siuntimo greitis yra gerokai didesnis (heh, LM? Na, open tracker'is mane labiau vilioja :3). Gaila, jog su seed'ais problemos bus tikriausiai (?) neišvengiamos.
Na ką, linkiu sėkmės~
Bėje siūlyčiau koki nors mėnesio limitą padaryti, kad jei atsisiuntei ~1GB ir išsiūsti turi ~1GB, na kažka panašaus į santyki (Ratio), kad nebūtų Hit & Run
O šiaip pats turiu neblogą išsiuntimo greitį tai manau galėsiu padėti seed'inti, nors LT subu nelabai naudoju...Comment
-
-
Labai smagu, kad sukurtas/tebekuriamas viešas LT anime traceris . Šaip nieko nenusimanau apie visus tuos (nežinau kaip įvardinti) dalykus (?) , bet aše galiu pabūti sąžiningų seed'erių, nes nieko netrinu iš savo pc :] tai vat.Comment
Comment