NZN kaip kitiems, bet man tai ši peržiūra buvo tikrai prastoka.... mačiau kad nelabai kas domejosi tais pakabukų ar kažko kito gaminimu iš modelino nors Yuujin tikrai stenges padet ir sudomint kitus. Paišymas ant maikių irgi nepasirodė labai patraukliai. Tame tamsiame kambaryje vėl buvo bandyta žaisti UNO (eilini kart nesimate spalvu del tamsos), Alias ar kitus stalo žaidimus tik nzn ar viskas pavyko, nes kaip minejau ten buvo labai tamsu....... isvis buvo kažkoks neorganizuotumas, visi lakstė, mušėsi, rapino vieni kitus ar panašiai nežinau kaip kokiam 10 klasės mokyklos vakarūškoj...... šeip organizatoriai (kaikurie ) kažkokie pikti buvo ir tikrai nepakele nuotaikos....
Eilini karta koi susimovė su aparatūra ar kas per velnias ten buvo bet parodė anime kuris neturėjo but rodomas... (man tai nepatiko, nes šita anime jau buvau mates ir norejau kažko naujo... juk del to ir atejau į peržiūrą)
Paskui parodė dar viena kažkoki perverted ecchi anime kurio beveik nežiurejau nes viskas jau buvo užknise.....
Aš šita peržiūra vertinu 3 iš 10
Eilini karta koi susimovė su aparatūra ar kas per velnias ten buvo bet parodė anime kuris neturėjo but rodomas... (man tai nepatiko, nes šita anime jau buvau mates ir norejau kažko naujo... juk del to ir atejau į peržiūrą)
Paskui parodė dar viena kažkoki perverted ecchi anime kurio beveik nežiurejau nes viskas jau buvo užknise.....
Aš šita peržiūra vertinu 3 iš 10
Comment