KOI Anime Peržiūros

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Horkis
    Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
    • 637

NZN kaip kitiems, bet man tai ši peržiūra buvo tikrai prastoka.... mačiau kad nelabai kas domejosi tais pakabukų ar kažko kito gaminimu iš modelino nors Yuujin tikrai stenges padet ir sudomint kitus. Paišymas ant maikių irgi nepasirodė labai patraukliai. Tame tamsiame kambaryje vėl buvo bandyta žaisti UNO (eilini kart nesimate spalvu del tamsos), Alias ar kitus stalo žaidimus tik nzn ar viskas pavyko, nes kaip minejau ten buvo labai tamsu....... isvis buvo kažkoks neorganizuotumas, visi lakstė, mušėsi, rapino vieni kitus ar panašiai nežinau kaip kokiam 10 klasės mokyklos vakarūškoj...... šeip organizatoriai (kaikurie ) kažkokie pikti buvo ir tikrai nepakele nuotaikos....
    Eilini karta koi susimovė su aparatūra ar kas per velnias ten buvo bet parodė anime kuris neturėjo but rodomas... (man tai nepatiko, nes šita anime jau buvau mates ir norejau kažko naujo... juk del to ir atejau į peržiūrą)
    Paskui parodė dar viena kažkoki perverted ecchi anime kurio beveik nežiurejau nes viskas jau buvo užknise.....
    Aš šita peržiūra vertinu 3 iš 10

Comment

• Sadness...
      ...ureshii-kanashii...

• 2009 04 19
      • 34

Buwo lb smagu tik ta Manta reik zudyt
      Prisegti failai
      Paskutinis pakeitimas nuo Sadness...; 2010-05-16, 12:04. Priežastis: vargso zmogaus prasymu...xD

Comment

• yuujin
        Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
        • 83

Labai atsiprasau visu kam siandien pasirode perziura kaip vaiku darzelis... kita perziura tikrai pasistengsim surimteti, rimciau pasiruosti ir nevaikscioti susirauke (na supraskite org komandai ir egzaminai, ir bakalauro diplominiai...). beje kita perziura - ypac kurybinga, tai kaupkit drasa ir nebijokit dalyvauti - piesim, mokinsime piesti, mokinsimes piesti ir dar daug daug!
        MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

• Bakisu
          ٠ •٠ •● Shinigami ●• ٠• ٠
          • 2009 08 31
          • 19

Na, is dalies pritariu Horkiui - tikrai buvo tam tikru kliurku, bet man asmeniskai perziura patiko.. Pakabuku gamyba is modelino bei piesimas ant maikuciu aisku sulauke maziau demesio negu zaidimai ar origamis, bet juk dazniausiai visur taip buna.. Be to, daugelis nebuvo tam pasiruose, tarkim neatsinese maikutes piesimui - patys kalti.. Techniniu nesklandumu velgi pasitaike - teko zaisti tamsoje, ziureti visai ne tai, ka planavom, bet kazkaip nepastebejau, kad ziurovams tai butu nepatike.. na o del tu visu "mustyniu", lakstymu, rapinimu - juk taip tik dar linksmiau!!!
          Laukiu kitos perziuros ir tikiu, jog sikart viskas pavyks kuo puikiausiai!
          Dekui organizatoriams uz puikiai praleista laika
          Paskutinis pakeitimas nuo Bakisu; 2010-05-16, 11:57.

Comment

• Viktoras
            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
            • 190

Buvo visai įdomu! Gaila tik, kad kol žaidėm Carcassone ir Uno nelabai galėjau pasižiūrėti AMV, bet pats dėl to kaltas. Aš ir tikėtis negalėjau, kad pamatysiu savo visų laikų patį pačiausią mylimiausią anime filmą (Interstella) - labai labai už tai dėkui. OVA... buvo provokuojanti, bet kadangi buvau geros nuotaikos, tai buvo visai linksma pasijuokti iš viso to pošlumo ir nesąmonių. Bendrai paėmus labai pavykęs meetas!

Comment

• Horkis
              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
              • 637

Beje jei kas rado pakabuka su kaukolem toki tai butu malonu jei grazintumet nes jis mano.... dekavoju is anksto

Comment

• Amount
                xXx

• 2005 04 29
                • 19

Nepatiko ,kad privertet ziuret jau matytus anime. Wtf, negi anime paleidimas toks sudetingas dalykas ,kad gauja protingu zmoniu 10 min prie pc stovejo ir vistiek nutare kitus rodyt xDDD Antraji anime buvo bisq nejauku ziuret prie kruvos nepilnameciu. Del dirbtuviu, zaidimu - buvo galima rast ka veikt ,jeigu tik norejai. Dar noreciau pagirt mergaite prasedejuse prie pakabuku lipdymo ir besistenguse sudomint
                AKA Fleimas

Comment

• Dancia
                  Loading - Please wait...

• 2008 03 23
                  • 50

Man patiko visai. ;D Tokia kažkokia neįprasta peržiūra... Tik keista buvo, kai tokio turinio "medžiagą" užleido, kai buvo ir jaunesnių žiūrovų.
                  P.S. Add me su kuo ten UNO žaidžiau ar šiaip iš tos kompanijos.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Dancia; 2010-05-17, 18:24.

I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Comment

• daimonass
                    Forumo vilkas

• 2008 12 08
                    • 354

Na nors ir nebuvau aš peržiuroj šitoj, bet iš atsiliepimu matau dėl pačios anime's žiūrėjimo buvo katastrofa... Pastebėjimas mano, kad jus arba nemokat elgtis su tuo loptopu arba visiškai yra nesutvarkytas jisai. Pakankama dažnai žiūriu, kad su vis kyla problemos... Tai tas neveikai tai anas nepasileidžia... Jai jau nesusitvarkot aparaturos tai nereikia rengti peržiūros.
                    Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Eigisimo
                      Naujokas
                      • 2010 04 13
                      • 6

Autorius daimonass
                      Na nors ir nebuvau aš peržiuroj šitoj, bet iš atsiliepimu matau dėl pačios anime's žiūrėjimo buvo katastrofa... Pastebėjimas mano, kad jus arba nemokat elgtis su tuo loptopu arba visiškai yra nesutvarkytas jisai. Pakankama dažnai žiūriu, kad su vis kyla problemos... Tai tas neveikai tai anas nepasileidžia... Jai jau nesusitvarkot aparaturos tai nereikia rengti peržiūros.
                      Na, tai jeigu nebuvai, ir jeigu esi kažkuom nepatenkintas, tai gal išvis, net ir nevaikščiok į peržiūras? pats pabandyk kąnors surengti... Pažiūrėsim kaip sektųsi... Na, o su laptop'u, tai tiesiog prieš pačią peržiūrą reikia patikrint kaip viskas veikia, ir jei neveikia - taisyt... Kad nebūtų taip kaip dabar buvo...

Comment

• yuujin
                        Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
                        • 83

Na patikekit, net po kelias filmu kopijas pasiruosiam, du kompus atsinesam ir vis tiek kartais pasitaiko, kad nutinka technines problemos ... anksciau visi pyko del spalvu, tikrai nors neblogai nusimanau technikoj neissivaizduoju kodel prijungus skirtingus laptopus keiciasi spalvu gama ir saturation per projektoriu, nors per laptopo ekrana viskas atrodo gerai ir jokie settingu kaitaliojimai rezultato nepakeicia. Dabar nei is sio nei is to, filme dingo subtitrai, o garsas skambejo kaip is kibiro (visi imanomi kodekai buvo suinstaliuoti ir beleka kitka rode gerai), taigi kad nekankintume jusu kibirine japonu kalba nusprendeme parodyti anime, kuris vis tiek buvo musu ateities sarasuose. Beje vieni sako, kad ir taip per retai darom perziuras ir tik nenutraukit ju visai, o pasirodo yra tokiu zmoniu, kurie nenori, kad kazka organizuotume is viso... sedi namuose, skaito AZ foruma ir pyksta, kad kazkas kazkur vyksta, gal ir ne tobuliausiai, bet vyksta... beje turiu patarima visiems, kuriuos nervina techniniai nesklandumai ir programos pakeitimas, negi taip sunku pries ateinant i perziura i usb isimest anonsuojama filma ir pabandyt pagelbet, kilus netiketiems gedimams?? mes juk visada skelbiame ko tiketis is ateinancios perziuros - filma, dirbtuves, kita veikla, butu labai faina, kad jus nepatingetumete patys prisideti prie perziuru, juk rasem, kad bus maikuciu dazymas - taciau maikutes atsinese gal tik 2 zmones, spalvoto popieriaus origamiui irgi niekas nepagalvojo atsinest, o ta kuris buvo atnestas is chibi koi asmeniniu istekliu kazkas sulaiste coca cola ir viska teko ismest. Anime testai irgi vyksta beveik kiekviena karta, bet man iki siol keista kaip taip imanoma, kad zmones vaiksto, su kuprinem rankinukais, tasem, taciau didzioji dalis niekada neturi jokios rasomosios priemones (tai ka po galais jus ten nesiojates?!)
                        Tai vat. Yra toks posakis "jeigu nori ka nors pakeisti - pirmiausia keisk save", siuo atveju labiau noreciau pasakyti, aisku mes stengsimes tobulinti perziuras ir isvengti visus tu techniniu nesklandumu, bet yra daug dalyku kaip prie perziuros galite prisideti ir jus patys.
                        MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

• Shanmi
                          The root of all evil XD

• 2009 09 12
                          • 37

O man perziura labai patiko prisidejau tai vienur tai kitur ir buvo tikrai linksma. Praskaidrino visa mano savaite... Gaila, kad ivyko tie techniniai nesklandumai, bet tikrai neverta bambeti del to, kad antra karta pamatei viena ar kita filma... Gaila man Jusu, kurie ateinat cia tik tam, kad paziuretumet filmus.. juos galit ir namie ziuret.. manau siu perziuru tikslas yra pabendrauti ir pasidalinti bendru hobiu and so on...
                          Ypac didelis dekui zmonems, kurie nepagailejo ir pasirupino modelinu, dazais ir popieriumi... Noreciau ir as prisideti kuom nors XD gal darom koki karta masini sausainiu vakara? XDD

Comment

• Misa_DN
                            Naujokas
                            • 2009 05 30
                            • 5

man irgi labai labai patiko ši peržiūra, tikrai buvo linksma ir lankstyti popierių, ir žaisti žaidimus, na kai kuriuos paerzinom su tais žaidimais, kaip UNO, bet vistiek labai fainai ir smagiai praleistas laikas buvo, tikrai faina, o dėl tų anime, tai nėra toks baisus dalykas, būna tų nesklandumu kiekvienam, bet nemanau, kad čia didelė bėda. Didelis ačiū ;D

Comment

• Bakisu
                              ٠ •٠ •● Shinigami ●• ٠• ٠
                              • 2009 08 31
                              • 19

Autorius yuujin
                              ...o pasirodo yra tokiu zmoniu, kurie nenori, kad kazka organizuotume is viso... sedi namuose, skaito AZ foruma ir pyksta, kad kazkas kazkur vyksta, gal ir ne tobuliausiai, bet vyksta... beje turiu patarima visiems, kuriuos nervina techniniai nesklandumai ir programos pakeitimas, negi taip sunku pries ateinant i perziura i usb isimest anonsuojama filma ir pabandyt pagelbet, kilus netiketiems gedimams?? <...> Yra toks posakis "jeigu nori ka nors pakeisti - pirmiausia keisk save"....
                              Šaunuoliai visi, kas organizuoja, stengiasi linksmai užimti visų laiką - didžiulis respect'as!

Tiems, kurie taip jau kritikuoja peržiūras dėl techninių nesklandumų, siūlyčiau ne bumbėti, o verčiau pasistengti ir patiems pabandyti padėti sprendžiant tas technines problemas - juk jei taip jau puikiai nusimanote, neturėtų būti sunku prieiti prie organizatorių ir pasisiūlyti padėti?? O jei kam nors nepatinka, kad apskritai vyksta peržiūros (kad ir ne tobulos), tai tegaliu pasakyti, kad niekas neverčia jūsų čia eiti - jei norite žiūrėti tik nematytus filmus, ir jums visai nerūpi linksmai praleisti laiką su nuostabiais žmogeliukais - sėdėkit sau namie ir ramiai žiūrėkite savo anime.. Nesuprantu tų, kurie kritikuoja renginius, kuriuose patys nė nebuvo..

O šiaip būtų pasiūlymas šalia kritikos dar pridėti ir siūlymus, kaip galima būtų tai ištaisyti, pagerinti, ar galbūt pasiūlyti kažkokių naujų idėjų, kurios padarytų peržiūras geresnes ir įdomesnes.. Nepatinka esami workshopai ar žaidimai? - atsineškite savus ar pasiūlykite, kas jūsų manymu būtų įdomu kitiems! Pasitarkite su organizatoriais - manau jie tikrai neprieštaraus..

Šiaip jei dėl naujų idėjų, tai turiu keletą minčių, jei tikrai ką nors domina: galėtume dar padaryti keletą "kampelių", tokių kaip:
                              - Karštos arbatos ir saldainių.. atėję galėtų atsinešti bent kažkokių saldainių ar sausainių, o arbata tikrai brangiai nekainuotų.. Tik reikėtų kažkam atsinešti elektrinį virdulį ir ten vietoje galėtume išsivirti..
                              - Galvosūkių.. Pati galėčiau atsinešti du kubikus rubikus (3x3x3 ir 4x4x4) ir keletą "išardyk ir vėl sudėk" tipo galvosūkių.. Manau tikrai yra dar žmogeliukų, turinčių tokių galvosūkių, ir tikrai atsirastų norinčių bent pabandyti juos išspręsti..
                              - Galimą kokį kartą pasidaryti ir muzikinį vakarą - jei tik atsirastų norinčių pagroti ar padainuoti.. Mes su sese galėtume atsinešti porą gitarų ir porą jumbo (būgnelių), tai klausimas tik ar būtų norinčių pagroti - dainuoti manau prisidėtų ir kiti
                              Na, čia tik kelios idėjos.. turiu jų daugybę, bet kol kas gal apsiribosiu su tiek Jei atsirastų norinčių jas įgyvendinti, mielai prisidėčiau

Comment

• guesswho
                                Naujokas
                                • 2010 05 18
                                • 2

siaip,vat as tai pilnai pritariu,tik tiek,kad is manes nekoks patarejas,nes tai mane nori kazkas nureng,tai mane nori uzmust, arba su LIPNIASKE suklijuot xD bet siaip tai gera ideja

Comment

Working...