visai smagiai suejo, patiko zaidimai, reiks tokius pasidaryti ir mums marijampoleje klube, kad laikas smagiau eitu kol su projektorium bedos bus siulyciau, blyskesnius ar juodai baltus anime ziuret na, bet jei dar Vilniuje sukiosiuos, tai užsuksiu būtinai
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
-
Nu va parsiradau namo. Taigi dar kartą didelis dėkui visiems kurie nepatingėjo ir pas mus apsilankė Turiu gerų naujienų nes kitos peržiūros metu jau bus kitas projektorius, ir galėsite mėgautis ryškiomis spalvomis. Bet šiaip tikiuosi, kad visiems viskas patiko ir likot patenkinti Na bent jau aš pats, net ir organizuodamas ir lakstydamas iš vieno klubo galo į kitą tikrai smagiai praleidau laiką su jumis visais Ir dar kartą priminsiu: JEI KAS TURIT NUOTRAUKŲ IŠ PERŽIŪROS NEPASIDIDŽIUOKIT IR ĮDĖKIT JAS ČIA, BŪSIU BE GALO DĖKINGAS Ir žinoma lauksim jūsų visų ir kitą kartą Aj ir prisipažinkit kuris trumparegis akinius palikot xDDD akinukų dioptrijos pakankamai silpnos xDComment
-
Comment
-
labai faina buvo! atėjau ne nuo pradžios, tačiau visi labai draugiškai priėmė į žaidimų būrį. labai norėjosi išbandyt viską, tačiau kaip jau minėjau atėjau vėliau tai laiko nelabai man užteko. ir pagaliau buvo pakankamai šilta! labai labai ačiū chibi koi nes buvo tikrai smagu ir malonu pabendaruti beikartu pažiūrėti anime ^_^
please, wake up to reality...👍 1Comment
-
tikrai isskirtine perziura ir zmoniu tikrai nemazai prisirinko, beveik primine pimasias perziuras, kai ir vietu nebelikdavo ;D kuo tuoliau, tuo geriau manau bus, good luck chibi koi!!!Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girls👍 2Comment
-
-
Gal galima suzinoti ateinancios perziuros data ?Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
tikrai ne anksciau geguzes 8Comment
-
Nekantriai lauksiuSaulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Comment
Comment