KOI Anime Peržiūros

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • soshite
    pinky promise

• 2009 01 22
    • 119

uff patiko man visai ir filmai ir peržiūros nuotaika, ramu ir... ŠALTA!!! ten radiatorių tikriausiai nėra. na suprantu kai judi tai šilta, na bet čia juk peržiūra judėt neišeina. o jei jau pradėsi, tai maišysi kitiem ir nuo to tikrai nepasidays šilčiau. net arbata ir paltai negelbėjo. tai čia man paaats didžiausias minusas, nes tų raukšlių dar galima labai norint ir nepastebėti. o taip tai viekas buvo fun. ačiū chibi koi (hug)!

please, wake up to reality...

Comment

• D.N Angel_Dark
      Chibi KOI
      • 2009 01 19
      • 46

Jei žmonėms reikia šilumos, rasim. Blogiausiu atveju šildytuvą atitempsiu į klubą

Comment

• nondescript
        Narys
        • 2008 09 22
        • 30

ka cia bepridursi na jei reiktu kritiskai ivertint, pliusai butu: tarantino klube labai jauki atmosfera, faini zmones, faini anime. minusai: bent praeitus kartus buvo tikrai salta ir jau minetos problemos del spalvu. siaip man labai patiko, kai per "kaciu diena" rodet anime susijusius su katem ir pasakojot kaip japonai svencia sia diena, galetumet padaryti daugiau teminiu vakaru, kurie neapsiribotu vien tik anime ziurejimu, taip pat ivairesniu konkursu, atrakciju

Comment

• OpHiEll
          Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
          • 123

na praeitą kartą tikrai buvo geri anime, ypač antras, idomu kokie šį kartą bus

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Shanmi
            The root of all evil XD

• 2009 09 12
            • 37

Ej, kada darysit sekancia perziura? XO

Comment

• D.N Angel_Dark
              Chibi KOI
              • 2009 01 19
              • 46

Peržiūra numatoma balandžio 17 . Iki sekmadienio manau patalpinsim visą artėjančios peržiūros info.

Comment

• Nika~
                čia neparašyta nieko gero
                • 2009 07 23
                • 9

Ech, kaip ilgai laukt... ;(
                I YAOI

Best safety lies in fear..

Comment

• Shanmi
                  The root of all evil XD

• 2009 09 12
                  • 37

Aga... labai ilgai T.T

Comment

• D.N Angel_Dark
                    Chibi KOI
                    • 2009 01 19
                    • 46

Nežinau ar nudžiuginsiu ar nuliūdinsiu jus, bet naujiena tokia, kad peržiūra stebuklingu būdu bus jau šį savaitgalį t.y balandžio 10 dieną šeštadienį. Visa informaciją bus atnaujinta šiandien vakare. Ir būkit geri įdėmiai perskaitykit, nes pasikeitimų tiek renginio laike tiek programoje tikrai yra. Labai labai jūsų lauksim ir skleiskit žinią apie artėjančia peržiūrą visiems kam tik galit

Comment

• Sidzuka
                      INTErestinG...

• 2007 07 12
                      • 16

Ech, nuliudinai... Siandien dar su drauge apsidziaugem, kad galesim kartu eiti i pirmaja kitokia perziura ir stai. O lyg tycia si savaitgali nebusiu. Anws, looking forward kitos perziuros! ^_^
                      Pasaulis priklauso tiems, kas jo nusipelne. Gauk savo!

Comment

• D.N Angel_Dark
                        Chibi KOI
                        • 2009 01 19
                        • 46

Oficialiai skelbiu 20-tosios anime peržiūros registracijos pradžią!

Comment

• Bakisu
                          ٠ •٠ •● Shinigami ●• ٠• ٠
                          • 2009 08 31
                          • 19

( Taip laukiau perziuros, taip viska buvau susiplanavusi, o cia taip staiga vel viska pakeitete.. Si savaitgali niekaip nebeina atlekti - teks vel menesi laukti perziuros :\ Ir taip jau ne pirma karta :\ Butu saunu jei kita karta siek tiek anksciau ispetumete (bent savaite pries perziura), tada butu galima savo savaitgalius siek tiek kitaip pasiplanuoti..
                          Na, o si karta linkiu Jums visiems linksmu zaidimu ir nuostabios perziuros See you next time!

Comment

• Nika~
                            čia neparašyta nieko gero
                            • 2009 07 23
                            • 9

Mane tai nesveikai nudziuginai!!!!!!! Taip laukiau, taip laukiau... Yay, susitiksim sestadieni!!!
                            I YAOI

Best safety lies in fear..

Comment

• daimonass
                              Forumo vilkas

• 2008 12 08
                              • 354

Atėjau į žaidimo meta, tai man patiko. Nors pusantros valandos pražaidžiau šachmatais Abu filmus esu mates, tad nemačiau reikalo žiūrėti. Būtu tikrai neblogai jai dažniau pasikartotų tokie 'žaidimukai'.
                              Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• yuujin
                                Final Fantasy games RULEZ

• 2009 03 02
                                • 83

Siek tiek linksmu akimirku ir jusu sypsenu is mano labai prasto mobiliakinio fotoaparato.
                                Kas turite daugiau nuotrauku is perziuru - neslepkite - pasidaalinkite

Labai aciu visiems atejusiems, lauksime atsiliepimu, pasiulymu ir jusu veidu kituose renginiuose
                                MANO MANGA:

perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched

Comment

Working...