uff patiko man visai ir filmai ir peržiūros nuotaika, ramu ir... ŠALTA!!! ten radiatorių tikriausiai nėra. na suprantu kai judi tai šilta, na bet čia juk peržiūra judėt neišeina. o jei jau pradėsi, tai maišysi kitiem ir nuo to tikrai nepasidays šilčiau. net arbata ir paltai negelbėjo. tai čia man paaats didžiausias minusas, nes tų raukšlių dar galima labai norint ir nepastebėti. o taip tai viekas buvo fun. ačiū chibi koi (hug)!
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
-
ka cia bepridursi na jei reiktu kritiskai ivertint, pliusai butu: tarantino klube labai jauki atmosfera, faini zmones, faini anime. minusai: bent praeitus kartus buvo tikrai salta ir jau minetos problemos del spalvu. siaip man labai patiko, kai per "kaciu diena" rodet anime susijusius su katem ir pasakojot kaip japonai svencia sia diena, galetumet padaryti daugiau teminiu vakaru, kurie neapsiribotu vien tik anime ziurejimu, taip pat ivairesniu konkursu, atrakciju👍 2Comment
-
Peržiūra numatoma balandžio 17 . Iki sekmadienio manau patalpinsim visą artėjančios peržiūros info.Comment
-
Nežinau ar nudžiuginsiu ar nuliūdinsiu jus, bet naujiena tokia, kad peržiūra stebuklingu būdu bus jau šį savaitgalį t.y balandžio 10 dieną šeštadienį. Visa informaciją bus atnaujinta šiandien vakare. Ir būkit geri įdėmiai perskaitykit, nes pasikeitimų tiek renginio laike tiek programoje tikrai yra. Labai labai jūsų lauksim ir skleiskit žinią apie artėjančia peržiūrą visiems kam tik galitComment
-
Ech, nuliudinai... Siandien dar su drauge apsidziaugem, kad galesim kartu eiti i pirmaja kitokia perziura ir stai. O lyg tycia si savaitgali nebusiu. Anws, looking forward kitos perziuros! ^_^Pasaulis priklauso tiems, kas jo nusipelne. Gauk savo!Comment
-
-
( Taip laukiau perziuros, taip viska buvau susiplanavusi, o cia taip staiga vel viska pakeitete.. Si savaitgali niekaip nebeina atlekti - teks vel menesi laukti perziuros :\ Ir taip jau ne pirma karta :\ Butu saunu jei kita karta siek tiek anksciau ispetumete (bent savaite pries perziura), tada butu galima savo savaitgalius siek tiek kitaip pasiplanuoti..
Na, o si karta linkiu Jums visiems linksmu zaidimu ir nuostabios perziuros See you next time!Comment
-
Atėjau į žaidimo meta, tai man patiko. Nors pusantros valandos pražaidžiau šachmatais Abu filmus esu mates, tad nemačiau reikalo žiūrėti. Būtu tikrai neblogai jai dažniau pasikartotų tokie 'žaidimukai'.Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
👍 1Comment
-
👍 2Comment
Comment