labai puiki perziura ir puikus anime gaila tik, kad pabaiga taip teko nutraukti
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
-
-
-
gaila kad velai pranesete - jau sikart niekaip neiseis sudalyvauti.. Na, bet tiems kurie eis pasiseke - du tikrai geri anime.. man asmeniskai lb patiko The Girl Who Leapt Through Time - yra ir apie ka susimastyti ir is ko pasijuokti
Na o tiems (tame tarpe ir man), kurie ilgaji savaitgali praleis ne Vilniuje, belieka laukti kitos perziuros :|Comment
-
bardake, kam rasai kad nori anglu sub'u jei paprastai perziurose nebuni? ar sitoje planuoji dalyvaut, kad pageidavimus sakai?Comment
-
-
Hmm. Gal ir nueičiau. Gaila, kad kol kas nėra su kuo *Gal kas nori palaikyti kompaniją?*
Dėl subų - man vis vien. Su anglu kalba, jeigu ką, irgi jokių problemų man nėra. Bet jeigu LT subtitrai ne šiaip kuo greičiau sukalti, tai kodėl gi su jais nepažiūrėjus?Comment
-
Kadangi šiandien per peržiūra nesulaukiau gausaus jūsų minčių lietaus apie peržiūrų tobulinimą, tai labai tikiuosi kad grįžę išdėstysit savo mintis ČIAComment
-
Na, nors tai buvo ir sakyta, bet tie "televizoriu ekranai" tikrai maise, net ir su pakabinta antra paklode kaip saket. Gal trecia paklode padetu ^^'?
Taipogi buvusi paklode turejo gana ikyriu rauksliu.
Taipogi kazkas buvo netaip su spalvom. Pirmojo filmo metu tai (bent man) labai ryskiai jautes, antrojo filmo metu tai ryskiau matydavos tik zalsvos ugnies metu.
Na baigiu skustis/siulyt👍 1Comment
-
Comment
Comment