Ir vėl nerodė dienoraščio -.- Vienintelio, kurį norėjau pažiūrėt, nes kitus mačiau ankščiau....
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
-
šiektiek užknisa tie techniniai nesklaundumai. ne tai, kad reik laukt ilgai, bet tai ką žmonės tuo metu daro. pvz, žwengia iš KABANČIO LAIDO. tiesiog nuostabus būdas praleisti laiką.
o del anime, kakurenbo buvo kažkas, bent man, ir nesupratau ko ten jame reikejo nesuprasti (aplinkui buvo girdeti daug nepatenkintu kad ale nesuprato -.- ). psoh buvo keistokas, kažkuo primine taro kortų kavine, gal del tu istoriju daugumos. i nė velnio jis ne siaubo -.- . o Midori vemt vertė tiesiai šviesiai.
oh well.
a jo, dar sėdynę nusedėjau siaubingai T.TPaskutinis pakeitimas nuo pienĖ; 2009-11-01, 11:17.Comment
-
-
Informuojame, kad ,,Tarantino" savininkų prašymu peržiūra prasidės valanda anksčiau.
XIV Anime peržiūrą prasidės 16:00Paskutinis pakeitimas nuo Kea; 2009-11-13, 18:16.Comment
-
Didelis AČIŪ visiems kurie nepatingėjo ir atsibeldė į peržiūrą. Tikimės, jūsų sulaukti ir kitą kartą
Nepamirškit, be jūsų, mieli Anime mylėtojai, nebūtų ir mūsų, ir peržiūrų.👍 1Comment
-
Labai smagi buvo perziura.
Nesvarbu, kad puses nemaciau, ypac Armitage, bet ne tame esme. As i siuos renginius einu taip pat ir su draugais susitikti, is uzduociu pazvengti (si man lb lb lb patiko xD) ne vien i ekrana spoksoti, ka padaryt galiu ir namie... Tik gaila, kad buvo ne itin daug zmoniu.
Anyways, ACIU CHIBI KOI!!!Pasaulis priklauso tiems, kas jo nusipelne. Gauk savo!👍 1Comment
-
-
Buvau pirmą kartą ir man patiko mane suptanti aplinka ir atmosfera, kaip ir mažiau ar daugiau visi parodyti anime, gal visgi labiausiai Piano no Mori. Tikiuosi, kad turėsiu progų dar apsilankyti, o galbūt ir nedidelė problema dėl garso bus panaikinta. Ir būtų visai neblogai, kad dalis jaunimo žinotų, kad jie atėjo ne vieni ir kad pasikalbėti ar pasipešti galima ir per daromas organizatorių pertraukėles. Ačiū už peržiūrą ir sėkmės organizatoriams tolimesnėse peržiūrose.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-11-16, 00:32.👍 1Comment
Comment