KOI Anime Peržiūros

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • meskiukas
    ca-ching!

• 2009 01 13
    • 86

Pagaliau ir anime perziura !!! Bet nors karteli organizatoriai galetu atsizvelgti ir i sio forumo lankytoju pageidavimus del anime rodymu
    Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
    ~What are we going to do tonight?
    ~The same thing we do every night - try to take over the fan girls

Comment

• Bardakas
      Žmogus Ne

• 2005 09 22
      • 1462

Autorius meskiukas
      Pagaliau ir anime perziura !!! Bet nors karteli organizatoriai galetu atsizvelgti ir i sio forumo lankytoju pageidavimus del anime rodymu
      O kas negerai su šiais anime? Aš manau, kad kaip tik šį kartą labai gerus anime parinko ir manau daugelis žmonių kurie eina į tas peržiūras šių darbų nėra matę, tad puiki proga bus susipažint su labiau meniniais ar geros istorijos plėtotės filmais.
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• zio
        Administratorius

• 2000 02 22
        • 264

Mmm.. rokiški baisiai jau :}~

Comment

• meskiukas
          ca-ching!

• 2009 01 13
          • 86

Autorius Bardakas
          O kas negerai su šiais anime? Aš manau, kad kaip tik šį kartą labai gerus anime parinko ir manau daugelis žmonių kurie eina į tas peržiūras šių darbų nėra matę, tad puiki proga bus susipažint su labiau meniniais ar geros istorijos plėtotės filmais.
          Visiskai pritariu, kad ir sie filmai yra tikrai demesio verti, taciau dar ne karto nemaciau, kad organizatoriai patenkintu bent 1 is forume esanciu prasymu parotyti kazkuriam forumieciui miela anime

Comment

• Aramis

Autorius meskiukas
            Visiskai pritariu, kad ir sie filmai yra tikrai demesio verti, taciau dar ne karto nemaciau, kad organizatoriai patenkintu bent 1 is forume esanciu prasymu parotyti kazkuriam forumieciui miela anime
            Va šito pasisakymo esmės nesupratau. Išpildys tavo pageidavimą, x žmonių bus nepatenkinti ir šnekės kaip tu. Spėju jog čia anime renkami ne pagal pažintis/konkretų prašymą, o demokratiškai - rodomi tie anime, kurie sukėlė didžiausią susidomėjimą.
            Taigi tokie teiginiai niekuo nepagrįsti.
            Nebent įrodysi man, kad perskaitei visus prašymus ir nustatei, jog nė vienas iš prašytų anime nebuvo rodyti...
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-07, 15:58.

Comment

• DStalker
              Kuroi kenshi

• 2007 04 16
              • 190

Autorius meskiukas
              Na koks tikslas prašyti parodyti mėgstamą anime, kurį jau turbūt kelis kartus matei (jei jau toks mielas), o jei matė vienas, tai turbūt matė ir daugiau (kaip ir tas aukščiau prašomas Vexille man atrodo per kažkokį renginį jau rodytas, pataisykit jei klystu, tai kam tenkinti tokį prašymą). Man atrodo geriau rodyti retesnius ar klasikinius anime (kurių jaunesnė audotorija greičiausiai nemačiusi) - naudingiau pažintine prasme ir renginys tampa naudingesnis.
              Nors naujajį NGE speju nemažai mačiusių ir yra jis tik klasikos perdirbinys, bet vistiek geras pasirinkimas(nors dėl įgarsinimo turiu dvejonių), o kitų nemačiau ir man būtų įdomu juos išvysti.

Comment

• sek0ne
                AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                • 1260

na pirmi du tai ka as zinau, ishsibegios visi

Comment

• bithuthe
                  Last Frame Studio

• 2003 11 14
                  • 399

Autorius sek0ne
                  na pirmi du tai ka as zinau, ishsibegios visi
                  aš kaip tik imčiau pirmus du, o per paskutinį namo eičiau -__- [ne dėl to,kad neįdomus ar pan, bet matytas]

Comment

• Krad
                    It's time to spy

• 2007 03 24
                    • 585

Autorius bithuthe
                    aš kaip tik imčiau pirmus du, o per paskutinį namo eičiau -__- [ne dėl to,kad neįdomus ar pan, bet matytas]
                    chebra, visi žinom, kad visiems neįtiksi... ką bedarytum, kaip gerai bedarytum visada atsiras, kam atrodys, kad sh kas nors .
                    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• modis
                      Stoga rauna
                      • 2007 03 29
                      • 52

Autorius bithuthe
                      Aš ir
                      1. Matytas
                      2. Matytas dviejose formose
                      3. Kažkaip išaugau iš EVos ir to Emo jau prieš 6 metus
                      Užtai pirmi du labai domina.
                      Paskutinis pakeitimas nuo modis; 2009-10-08, 15:01.
                      Peanut Butter Jelly Time!!!

Comment

• DStalker
                        Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                        • 190

Autorius modis
                        Aš ir
                        1. Matytas
                        2. Matytas dviejose formose
                        3. Kažkaip išaugau iš EVos ir to Emo jau prieš 6 metus
                        Užtai pirmi du labai domina.
                        Nelabai kampą pagavau Ir pirmas ir antras matyti bet labai domina? Tai jie tokie įdomūs kad labai norisi dar kartą pažiūrėti?

Comment

• bithuthe
                          Last Frame Studio

• 2003 11 14
                          • 399

Autorius Krad
                          chebra, visi žinom, kad visiems neįtiksi... ką bedarytum, kaip gerai bedarytum visada atsiras, kam atrodys, kad sh kas nors .
                          nugi nereik Krad'ai stumt ant manęs =__= aš čia tik šiaip, ką kiti ant bangos. Man tai dzin ką rodo ir ką rodys. Ir pati rinksiuos ką žiūrėt ką ne

Comment

• Krad
                            It's time to spy

• 2007 03 24
                            • 585

Autorius bithuthe
                            nugi nereik Krad'ai stumt ant manęs =__= aš čia tik šiaip, ką kiti ant bangos. Man tai dzin ką rodo ir ką rodys. Ir pati rinksiuos ką žiūrėt ką ne
                            nagi nagi, tai, kad nestumiu iš patirties tiesiog sakau nieko asmeniško.
                            Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• Djfragas
                              Evil,just evil
                              • 2009 09 18
                              • 10

Eikit jus stumikai visi ,forumas aptart tema ,dabar tema anime perziura,o ne kokia "Nomeda" .GEriau per PM pakalbekit?Maniua kazka rasiu informativaus uzejes i paskutini psl , bet neee ,jus visi cia pjaunates...Geda

Comment

• meskiukas
                                ca-ching!

• 2009 01 13
                                • 86

Autorius pilkasis_kardinolas
                                Va šito pasisakymo esmės nesupratau. Išpildys tavo pageidavimą, x žmonių bus nepatenkinti ir šnekės kaip tu. Spėju jog čia anime renkami ne pagal pažintis/konkretų prašymą, o demokratiškai - rodomi tie anime, kurie sukėlė didžiausią susidomėjimą.
                                Taigi tokie teiginiai niekuo nepagrįsti.
                                Nebent įrodysi man, kad perskaitei visus prašymus ir nustatei, jog nė vienas iš prašytų anime nebuvo rodyti...
                                Siaip turetum labiau isiskaityti i zodio demokratija prasme ir reiksme. Demokratija ir yra savo nuomones laisvas reiskimas, todel ir praso kiti otakos, kad parodytu tam tikrus anime, ir tik organizatoriai gali spresti, ar atsizvelgti i ju nuomone, ar ne. Ir ar tikrai visi rodyti anime buvo usilauke didziausio susidomejimo? Ar prisimeni CAT SOUP? Juk jis is viso tikras siurealistinis anime, nemanau kad jis pasaulyje ir Jp susilauke didelio susidomejimo, bet ji visteik buvo idomu paziureti. Ir siaip taip, as perskaiciau visus forumo dalyyviu prasymus ir ne vienas nebuvo ju prasymas patenkintas. Siaip gali pati pasiskaityti, ne tiek jau ia ir daug tu puslapiu..
                                Autorius DStalker
                                Na koks tikslas prašyti parodyti mėgstamą anime, kurį jau turbūt kelis kartus matei (jei jau toks mielas), o jei matė vienas, tai turbūt matė ir daugiau (kaip ir tas aukščiau prašomas Vexille man atrodo per kažkokį renginį jau rodytas, pataisykit jei klystu, tai kam tenkinti tokį prašymą). Man atrodo geriau rodyti retesnius ar klasikinius anime (kurių jaunesnė audotorija greičiausiai nemačiusi) - naudingiau pažintine prasme ir renginys tampa naudingesnis.
                                Nors naujajį NGE speju nemažai mačiusių ir yra jis tik klasikos perdirbinys, bet vistiek geras pasirinkimas(nors dėl įgarsinimo turiu dvejonių), o kitų nemačiau ir man būtų įdomu juos išvysti.
                                Vat emei ir pats paneigei savo minti: kam rodyti visiems zinomus anime, nors kaip sakai NGE jau yra daugybe mete ir visteik geras pasirinkimas. Vsiskai tau pritariu del retu ir jaunai auditorijai nezinomu anime zodymo, cia tkrai geras dalykas, taciau tu neatsizvelgei nei i tai, ka as siuliau rodyti, nei ka kiti. Tik i Vexille uzmetei aki ir vsio! O jei man miela anime, tai dar nereiskia kad kiti ji yra mate..

Comment

Working...