Pagaliau ir anime perziura !!! Bet nors karteli organizatoriai galetu atsizvelgti ir i sio forumo lankytoju pageidavimus del anime rodymu
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
O kas negerai su šiais anime? Aš manau, kad kaip tik šį kartą labai gerus anime parinko ir manau daugelis žmonių kurie eina į tas peržiūras šių darbų nėra matę, tad puiki proga bus susipažint su labiau meniniais ar geros istorijos plėtotės filmais.👍 1Comment
-
Visiskai pritariu, kad ir sie filmai yra tikrai demesio verti, taciau dar ne karto nemaciau, kad organizatoriai patenkintu bent 1 is forume esanciu prasymu parotyti kazkuriam forumieciui miela animeIs nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
Taigi tokie teiginiai niekuo nepagrįsti.
Nebent įrodysi man, kad perskaitei visus prašymus ir nustatei, jog nė vienas iš prašytų anime nebuvo rodyti...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-07, 15:58.Comment
-
Nors naujajį NGE speju nemažai mačiusių ir yra jis tik klasikos perdirbinys, bet vistiek geras pasirinkimas(nors dėl įgarsinimo turiu dvejonių), o kitų nemačiau ir man būtų įdomu juos išvysti.Comment
-
Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Va šito pasisakymo esmės nesupratau. Išpildys tavo pageidavimą, x žmonių bus nepatenkinti ir šnekės kaip tu. Spėju jog čia anime renkami ne pagal pažintis/konkretų prašymą, o demokratiškai - rodomi tie anime, kurie sukėlė didžiausią susidomėjimą.
Taigi tokie teiginiai niekuo nepagrįsti.
Nebent įrodysi man, kad perskaitei visus prašymus ir nustatei, jog nė vienas iš prašytų anime nebuvo rodyti...
Na koks tikslas prašyti parodyti mėgstamą anime, kurį jau turbūt kelis kartus matei (jei jau toks mielas), o jei matė vienas, tai turbūt matė ir daugiau (kaip ir tas aukščiau prašomas Vexille man atrodo per kažkokį renginį jau rodytas, pataisykit jei klystu, tai kam tenkinti tokį prašymą). Man atrodo geriau rodyti retesnius ar klasikinius anime (kurių jaunesnė audotorija greičiausiai nemačiusi) - naudingiau pažintine prasme ir renginys tampa naudingesnis.
Nors naujajį NGE speju nemažai mačiusių ir yra jis tik klasikos perdirbinys, bet vistiek geras pasirinkimas(nors dėl įgarsinimo turiu dvejonių), o kitų nemačiau ir man būtų įdomu juos išvysti.Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
Comment