Man atrodo, dėl to, kad Wishmaster'io gimtadienis artėja ^^ Atrodo, kaip tik šį šeštadienį ir bus!
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
-
-
Tai iš tavęs tai ir sužinojau, Ugne. Lol
Tai kada, po galais bus kitos peržiūros? Tikiuosi, kitą savaitgalį. *O*Comment
-
Galime jus patikinti, kad tai nesusiję su gimtadieniu. Šiaip ar taip neskubėkite, visa informacija bus pranešta, kai ji bus galutinai patvirtinta.Comment
-
-
Tai zinoma, kad mes perziuru labai laukiam, bet ir visi organizatoriai turi savo gyvenimus uz perziuru ir renginiu remu, todel manau reik tiesiog kantriai palaukt ir neduzgent, vis vien anksciau ar veliau tos perziuros bus ;]]
Ir siaip, dekui uz visas perziuras, uz gerus anime filmus ir uz tai, kad organizuojat. Saunuoliai!Comment
-
Hai! Domo arigato! ^^! O ar peržiūros vyks šį, ateinantį šeštadienį?Comment
-
čia ne dėl tų organizatorių asmeninių gyvenimų, tiesiog jums patiems jau viskas atsibodo kai pradės vėl 100 žmonių duris laužt į peržiūrą, tai gal ir vėl bus kadanors kas dvi savaitės.
o šiaip laukiu tos peržiūros N-18
[žinoma ne kiek dėl turinio, bet kiek dėl brandžios publikos :]Comment
-
Hay! Ne visi paaugliai tokie nesubrende... >x> nezinau, kam cia atsibodo... pati stengiausi nei vienu nepraleisti ir eiciau dar. o is kur istraukei n18 perziuras?Comment
-
Sveiki, sekanti perziura bus spalio 10 d.
Kokius filmus pamatysite pranesime veliau
Dziugu, kad perziuros taip laukiamosComment
-
kas nors is Jusu mate
The Daughter of Twenty Faces
lm'e yra HD kokybe. bet tai tikriausei serialus ten neziurit ane =(? cia afigienas anime, as tokio stiliaus dar nemates per savo n metu patirties =DPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-10-01, 11:13. Priežastis: HD, Ne HDD ( jūsų kietojo disko versija, o HighDefinition)Comment
-
Kiek atmintis tempia nerode, bet maciau as ji A.M.F vertimu, tai man toks lekstokas filmas pasirode, nuobodokas.Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
Comment