Riyo, per kurią tu čia vietą mane pacitavai? o_O
KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
perziura buvo jeeega!
siame klube buvau pirma karta,
labai patiko.
ir anime, ir atmosfera. ^^
beje is karto atsiprasau visu "ziurovu" bei 3 vaikinu sedejanciu prie musu kompanijos, nes visa 1a anime prazvengem kaip nesveikos. : DD
be to laimejau manga, weee. : DD
ariiigato one more time.Comment
-
Ir reikėtų atsiprašinėt. Rėkavot rimtai kaip nesveiki/nesveikos. Ten žmonės anime susirinkę buvo pažiūrėt, o ne klausytis visokių jūsų replikų ir šiaip pašalinio triukšmo.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
-
Vikas buvo ok ir viskas labai patiko, nors anime buvo matyti, bet vistiek kilo noras paziuret su geresniu garsu ir dideliam ekrane. Bet manau kartais Koi Team praverstu amziaus cenza det. Nes per Vampire Hunter D mane labai jau prajuokino keli vaikuciai kuriems buvo po 8-9metus, kurie issizioje ziurejo ir net pasokdavo kai baisesne scena buvo. Kazkaip manau sianakt kosmarus jie sapnuoja.Comment
-
Vikas buvo ok ir viskas labai patiko, nors anime buvo matyti, bet vistiek kilo noras paziuret su geresniu garsu ir dideliam ekrane. Bet manau kartais Koi Team praverstu amziaus cenza det. Nes per Vampire Hunter D mane labai jau prajuokino keli vaikuciai kuriems buvo po 8-9metus, kurie issizioje ziurejo ir net pasokdavo kai baisesne scena buvo. Kazkaip manau sianakt kosmarus jie sapnuoja.Comment
-
Comment
-
galima paskelbit, kad :
registracija jau į 9-tąją Anime peržiūrą atidaryta !!!👍 1Comment
-
Ai nu visai neblogai buvo.. aisku, tikejaus, kad ateis daugiau zmogeliuku, bet ir tiek gerai xD
Ir anime neblogi.. tie trumpametraziniai tik kaikurie tokie booring biski buvo, bet tik todel, kad ten reikejo suprast ir gilintis, o subtitru be akiniu biski nedazlybinau xDD
Hm...techniniai nesklandumai.... xDDD
Taip laukiau laukiau, kol ims rodyt Ghost In The Shell ir staiga....techniniai nesklandumai, pertraukeles ir laukimas.... Del to laukimo veliau ir pati filma uzkniso ziuret, isblaske biski tos pertraukos, nors seip kaip anime, tai geras.... Nekaltinu organizatoriu, nes jiem ir nelengva tvarkytis su technika ir prisiimti atsakomybe..
Bet seip smagiai pasibuvom ir tiek. Lauksim kitu perziuru xDD
Comment
Comment