KOI Anime Peržiūros
Collapse
X
-
👍 1Comment
-
Šįsyk kažkaip shortą praleido, matyt netilpo į laiką (vėlavo peržiūra apie puse valandos).
Projektorius nekoks buvo pirmo filmo titrus vos įskaičiau bet čia turbūt dėlto kad "spitras". Visgi įdomus buvo ir maloniai žiūrėjosi. Daugiau tokių
Iš Evos žvengiau dėl to koks tas Shindzhis useless kid, pasilikau tik dėl LT įgarsinimo. O va už įgarsinimą gerai padirbėta. Beveik viskas girdėjos gerai, tik kaikuriom vietom originalas peršaukdavo įgarsinimą. Nepagailėjo įgarsinimui efektų uždėt.
Tai va tiek random nuomonių. Lauksime sekančios peržiūrosPeanut Butter Jelly Time!!!👍 1Comment
-
Viena pastaba apie šiandieninę peržiūrą:
Something was wrong with the projector!
Tikrai, susidarė toks vaizdas kad projektoriaus stiklai gerokai apdulkėję ar kažkuo kitu apsinešę, nes apie bet kokį ryškesnį objektą ekrane (kad ir apie titrus) susidarydavo šviesi aureolė, dėl ko visas vaizdas dažnai būdavo nekontrastingas ir neryškus, sunku įžiūrėti smulkias, mažiau ryškias detales.
Siūlyčiau iki kitos peržiūros išsiaiškinti kas ten blogai su juo.
Dabar dėl to įgarsinimo, tai iš pradžių kliuvo kad toks garsus buvo voiceoveris (lyginant su originaliu takeliu, o gaal tik tokį įspūdį sudarė labai užkeltas bendras garsas), ir net nepaisant to vietom tikrai susipindavo vienas kitas japoniškas žodis su lietuvišku, bet paskui kažkaip pripratau ir visai pakenčiamai klausėsiComment
-
Igarsinimas tai mano manymu buvo puikus, dar patiko tas skaiciu trumpinimas...dvam du, dvam trys... , vat tik vargselis kompas tas kuris su lagu jau trauke, arba pakol taise ten vienas uderground'a lose ir per projektoriu rode, kaip daves i stulpa . Karoce faina perziura buvo - patiko . Na vat tik kad blankus tas vaizdas buvo vos ka imatyti buvo galima.Paskutinis pakeitimas nuo Alibiuks; 2009-10-11, 01:00.👍 1Comment
-
Na, mano manymu, nepaisant techninių nesklandumų ir ne visai puikiai veikusio projektoriaus, peržiūra išėjo visai nebloga. Pirmas filmas, tiesa, pradžioje pasirodė biškį nuobodus, bet užtat pabaiga suintrigavo.
O apie antrą filmą aš tiek ir pasakysiu, kad... Ačiū visiems už tokius gerus atsiliepimus apie mūsų įgarsinimą! Iš tiesų, tokios reakcijos iš auditorijos aš asmeniškai net nesitikėjau. Žodžiu, likau labai maloniai nustebintas. Jeigu kas netingit, galit parašyti man į PM savo nuomonę apie tai, ar verta mums tokią veiklą tęsti (kad ir ne tik KOI renginiuose, o ir šiaip). Būčiau labai dėkingas, nes jūsų nuomonė labai padėtų mums galutinai apsispręsti dėl to.Comment
-
Dekui uz gerus atsiliepimus ir supratinguma nuo chibi KOI komandos ;D
Gomene, del projektoriaus, ruko efekta tikrai pastebejome, net pries dvi valandas iki perziuros,ir dareme ivariu dalyku, kad pataisytume, bet deja niekas nepadejo, kaip savininkas sake, gal tiesiog dumu projektorius "prisirijo" per pries tai buvusi vakareli-diskoteka ar kazka panasaus.
Dziugu, kad filmai patiko (o ypac LT db), o del trumpametrazio nesijaudinkit, jo tikrai nepamirsome ir kitoj perziuroj jis bus parodytas pats pirmas
Iki kitu susitikimu!Comment
-
mhm. Tikrai butu neblogai suzinotiMano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
spalio 31👍 2Comment
Comment