AnimeFest 6 - Latvija, Ryga 2009
Collapse
X
-
Ir kodeel gi taip velai buvo pasakytttaa!! T---T.. buciau vaziavus T^T ..arba galejo geguzes 8 vykti, man butu isvis pakeliui.. ehh.. kaip gaila. lauksim foto, beto, Yoko cosplayere visai nieko tokia!! -
Dėl Sables galiu pasakyt tik tiek, kad latviai liko pakraupę kai jis pasakė, kad atvažiavo nuo Vilniaus iki Rygos su dviračiu xDRašyti komentarą:
-
Mmm... Gražios latvių moteros. Iš dabartinių nuotraukų matau tik, kad gan vykęs cosplay buvo. Laukiu Kistsunės nuotraukų, taip pat Sable raporto (jei jis išvis gyvas gryžo su savo vielniku).Rašyti komentarą:
-
Mmmm~ Vasara visos Cosplayer'es atrodo graziau (:3333)
Can't wait 2 see!Rašyti komentarą:
-
rytoj imesiu musu darytas foto, kadangi ju padare labai daug, o norisi geriausius kadrus atrinkti :}Rašyti komentarą:
-
Pavyko gauti šiek tiek nuotraukų iš latvių, iš vykusių šiandien dieną cosplay eitynių po Rygą:
Beje, tikriausiai rodis originalias anime juostas, todėl kino teatre įspūdis turėtų būti geras, o kai kas neblogai juokauja:
Фильмы будут на испанском с норвежскими субтитрами, а в наушниках мы пустим немецкий войсовер.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-02, 22:20.👍 7Rašyti komentarą:
-
Kiek supratau pagal pateiktą info, trečdalis salės jau kaip ir užimta, o nuo penktadienio jau prasidės prekyba bilietais Anime Plus parduotuvėje, 2-3 dienomis bilietai bus pardavinėjami jau prie salės, tad jei nusprendėt važiuot ir turit kažkokių latvių kontaktus, aš pamėginčiau susitart dėl išankstinių bilietų įsigijimo, kadangi festivaliu yra susidomėję ne tik iš Baltijos šalių, bet ir labai nemažai iš Rusijos.
Tik nesakyk, kad iki ten važiuosi savo įprastine transporto priemone? Nepamiršk tik fotiko prigriebt.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-30, 20:35.Rašyti komentarą:
-
Mums irgi įdomu
O dėl paties renginio - bet kuriuo atveju verta ir ten sudalyvaut, pažiūrėt kas už tvoros pas kaimynus dedasi, t'sakant. Nevertinkime ir juolab nenuvertinkime renginio pagal aprašymą... Didžiausias animešnikų renginių turtas - patys žmonės; žmonių bus, 'škias ir renginys vykęs.
Ar yra važiuojančių ten?
IR DAR KLAUSIMAS: Kokiu transportu ten vyksite? Ar atsiras vietos pakeleiviams?
Dauguma kitsunes nariu ten vaziuoja, tame tarpe ir as :}Rašyti komentarą:
-
Na, dėkui bardakui už kontaktus (susitarėm jau su broliais latviais daugmaž), o jei dar kiti nori jungtis, tai gali per manę kaip nors, kad labiau centralizuotai, nepavieniuj gautus. Jei ką į pm rašykites. Vakare vėliau persitikrinsiu.Rašyti komentarą:
-
Kas 100proc. varo į Rygą galiu paorganizuot susitikimą su latvių anime otakais bei jų klubų nariais. Neseniai parašė man ir visiems Lietuvos anime klubams kvietimą į šį renginį, bet manau ir šiaip lietuvaičiai kviečiami, tad jei ką per mane šiandien dar galit susiorganizuot malonų pasisvečiavimą ir gal net afterpartyRašyti komentarą:
-
ahhh deja neteks dalyvauti bet kitamet!!!Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-04-29, 12:38.Rašyti komentarą:
-
Jei koks velnias kojos nepakiš, tai tikriausiai numinsiu apsižvalgyt x] gerai nors savaitgalis ilgasRašyti komentarą:
Rašyti komentarą: