Kadangi anime yra superinis, tai tikiuosi nemažai ir iš filmo
Full Metal Panic! nusimato filmas
Collapse
X
-
-
-
Na, jei jau apsimetinėji tokiu baka, tai argi Transformers (2007) buvo jau toks nevykęs?
Jei kalbant apie šią eisiančią ekranizaciją... na skeptiškas aš kaip visada. Man aišku kvaila žiūrėt į čia beverkiančius kurie tiesmukai sako, jog holivudas negali daryt anime ekranizacijų, bet gerai pagalvojus su japonų kino biudžetu ir pateikimu gautume ne ką geresnį produktą.
Šiaip Fumofu tinka būt šiuo atveju tik japonų tv serialu geriausiu atveju, neįsivaizduoju jo kaip normalaus perteikto live-action.
Iš kitos pusės dabar prakalbus - amerikiečiai žiūriu visai jau susiaurėjo ant proto, kad patys nebegali sukurt gerų scenarijų, o tik iš japaškių ar šiaip non-movie autorių viską išsiperka. Šiek tiek apgailėtina, kad net komercinis kinas ant tiek smunka, jog reik iš japonų darbų viską perkurt į live-actionus ar kokių eilinių komiksinių knygučių (geri pavyzdžiai netgi tie patys vakariečių komiksų darbai kurie tiesiog kas mėnesį atgimsta kine...)Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-04-28, 03:03.Comment
-
Na, jei jau apsimetinėji tokiu baka, tai argi Transformers (2007) buvo jau toks nevykęs?Comment
-
tegu tas zacas traukiasi!!!! zydras kazkos(pagal mane)!!!!! dahhh nera nieko prasciau uz holiodines ekranizacijas, ne tik anime bet ir aplamai... pavyzdziui Ž.Verno paslaptingoji sala. nesamone padare... prasme tai tikrai pateike kitokia... nemanau kad iseis kazkas gero...
please, wake up to reality...Comment
-
Idomu koks biudzetas...
Bent jau transformeriu kopija pagamintu (kas tiketina), butu ka ziuret.Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-04-28, 13:11.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Comment
-
Speju nieko gero is to neisei....Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Ne per anksti tamstos pradėjot gandus aptarinėti?
http://www.animenewsnetwork.com/news...-panic-projectComment
-
o kuri jau vykusi?man tai labiausiai gaila,kad tų galingų FMP bairių nebus (įsitikinus 97%) juos perteikti bus sunku (o Hollywood"o sugalvoti tikrai neprilygs...) o būtent linksmoji dalis mane šitam anime ir žavi...žodžiu,jei bus ir neblogas,bet užneš į transformerius
>>>slicKrox: paskaityk aukščiau.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-30, 09:41.Not bad...Comment
-
Jei kurs holivudas, tai manu FMP istiks toks pat likimas, kaip su Dragon ball'o ekranizacija tai yra total failComment
Comment