Mamoru Hosoda sugrįžta su filmu „Summer Wars“ » Jei jums patiko visiems jau gerai žinomas studijos Madhouse anime „Mergina, keliavusi laiku“ (The Girl Who Leapt Through Time), manau, jus taip pat sudomins šis manim laukiamas kūrinys, kadangi jis taip pat yra ir tų pačių autorių darbas. Prie anime dirba tas pats režisierius Mamoru Hosoda ir tas pats personažų dizaineris bei menininkas Yoshiyuki Sadamoto, kuris taip pat dirba ir prie Evangelion: 2.0 filmo. Piešimo direktorius Youji Takeshige, dirbęs prie tokių anime, kaip Howl's Moving Castle, Spirited Away, My Neighbor Totoro. Mamoru Hosoda taip pat režisavo nutrūktgalvišką filmą "One Piece: Baronas Omatsuri ir Paslaptingoji sala". » Anime panašus, bet tik iš gerosios pusės. Visų pirmą, tai šiltas, gražus, jaukus ir malonus piešimas, o antrą, tai mūsų laukia tokia pati trumpa, įdomi, įkvepianti, fantastinė, smagi ir nutrūktgalviška nuotykių kupina istorija. Filmo premjera šią vasarą, o DVD tikėkimės sulauksim taip pat dar šiais metais. Beje, AZsubs pasistengs pateikt šį filmą visiems suprantama kalba. |
Mamoru Hosoda sugrįžta su filmu „Summer Wars“
Collapse
X
-
Mamoru Hosoda sugrįžta su filmu „Summer Wars“
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-10, 01:14.Žymos: mamoru hosoda, summer wars👍 6Kipras9, didiana, despair, ast., Izzo, and 1 others like this. -
Piešimas tikrai panašus į The Girl Who Leapt Through Time. Na toks rodos smagus anime bus, nors įspūdis pirmas nėra labai stiprus, bet pažiūrėsiu tikrai.
Tiesa prajuokino traileris, kai viskas japonų kalba, o gale naratorius iš niekur nieko "SUMMER WARS" ištaria -
Hmmm, maloniai nustebino ši naujiena :3 Heh, nė nebuvau girdėjęs...
Laukiu su nekantrumu, o prie jo dirbantis staff tikrai turėtų parodyti kažką įdomaus. Piešimas man itin patinka.
Musų laikų Miyazaki? Galbūt (nors taip, jie taip pat ne pirmos jaunystės XD)
P.S. tas angliškas "Summer Wars" LOL nuskabėjo, same ir per FMA2 buvo XDD
Kurmi, Bardakai, you stole my comment XD
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
O, išties, nusimato mums (vertėjams ir redaktoriams) dar vienas smagus darbelis Ką dar galiu spręsti iš trailer'io, tai tikiuosi tikrai neblogo OST ^_^ Nėra ką daugiau ir pridurti, nes labai abejoju, ar kūrėjai sugebės mane nuviltComment
-
As ir butinai ziuresiu Ziurejau The Girl Who Leapt Through Time ir man labai patiko. amnau si anime taip pat bus puikus bent jau trailer`is tai patiko ^^Comment
-
Traileris atrodo toks kiestokas bet lyg ir nieko blogo nezasa tik kazka gero piesimas tai tikrai grazus ir malonus akiai. Dabar belieka sulaukti kada jis bus isleistas ir susubintas tada perziureti ir susidaryti galutine nuomone, nors labai ebejoju ar nuvils.Comment
-
Man patinka toks piesimas. Toks labai labai mielas ir paprastas. Butinai reiks paziuret.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
Comment