Anime Nights 2009
Collapse
X
-
Geras renginys. (: man patiko, nors ne visi anime filmai buvo idomus. bent man. tiesiog skonio reikalas turbut. sau pazymejau Sky Crawlers, Vasaros atostogos su Ku ir sidabriniu plauku agito. ar kzkjp taip ^^
btw, sushi buvo skanus, bet mazai spejau paimt ^^"
iki siol gailiuosi kad nepadariau nuotrauka su dvynukais is Black Lagoon T__TPaskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2009-04-21, 12:19.👍 1Comment
-
Sveiki,
Anime Nights jau baigėsi, bet tai dar ne viskas
Ačiū Jums visiems sudalyvavusiems Anime Nights 2009 ir tikiuosi, kad visiems patiko tai, ką ten išvydo ir patyrė . Renginys tikrai nusisekęs vien dėl Jūsų tokio didelio susidomėjimo. Kai pamačiau kiek liaudies salėje prisirinko tai tikrai pasidarė daug linksmiau ir ramiau - "renginys pavyks" pamaniau
Didelis dėkui mano broliui, kuris nepatingėjo 2 naktis pravesti visokius linksmus žaidimukus ir visą kitą. Dėkui tau, Efka
Taip pat labai dėkingas Kyumeikan Kendo žmogeliukams su jų sensėjum, Ričardu, priešakyje. Jūsų pasirodymas buvo super!
Aišku ir manosios SA žmogeliukams, kurie padėjo, kartu nemiegojo ir svarbiausia - šypsojosi ir prikolino kartu Thanks, dudes
Ačiū Last Frame už tikrai nepakartojamą AN filmuką, kuris labai tiek man, tiek kitiems patiko - nice job ppl ^_^
Dėkui konkursų dalyviams už drąsą ir už tai, kad nepatingėjo atvykti ir sudalyvauti tiek mangos, tiek amv ar cosplay konkursėliuose
Na ir - thank you, my lovely girl :* už palaikymą sunkiom "this is sparta!!!" reikalaujančiom akimirkom ir ne tik
Ačiū jums!!!
Bandysime surinkti visas nuotraukas ir sudėlioti į puslapį (bus labiau centralizuota ir tvarkinga nei čia postinti ir paskui ieškotis kur kas yra, ar ne? ).
Dėl pamestų daiktų: aišku liūdna, bet tokie dalykai pasitaiko ir nieko čia nepadarysi. Mes radome: raudoną šaliką, skaičiavimo mašinėlę, fotoaparato įdėklą. Jei šie daiktai priklauso jums - rašykit man el. paštu, susitarsime kaip galėtumėte juos atsiimti. Taip pat viena mergaičiukė Anime Day metu pametė sidabrinės spalvos "NIKON" fotoaparatą juodame/orandžiniame "Acme" įdėkle. Jei kas rado, ar žino ką - ražykite mums email: infoshow.animenights@gmail.com. Bent vieną kartą pabūkim nelietuviais ir pagalvokim, kaip patys jaustumėtės, jei taip jums nutiktų
Dėl kitų klausimų: na jei iškilo kokių kitų klausimų - klauskit ir bandysiu atsakytiGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.👍 2Comment
-
Gal kas turi nuotrauku kur tos SailorMoon fotkinosi su fanais? Please,man lb reik. Maciau,kad kazkas fotkino,nes as vienoj nuotraukoj turiu su ja but,o mano drauge nenufotkino,kadangi fotiku nemokejo naudotis... PleaseComment
-
Grizsom i sale, o ten kazkokia moteriske (kiek supratau tam pastate vietine xD) paklause ko ieskom ir parode rastus daiktus - kelias smutkes ir fotoaparato dekla (nezinau su fotiku ar be).
Tai vat gali buti tas....Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-04-21, 19:09.Comment
-
-
Taigi nelaginkit ir kas turit kokių foto - siųskit man ir bus jos visos patalpintos gražiaiGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Ten žmogus apsirenginėja, o nenusirenginėja Nebuvai, tai nieko ir nežinai - ta proga ir patylėtum Ši panelė mangos konkursą laimėjo ir gavo marškinėlius dovanų [Pavaryk dar ką ant mano panos... Rowrr... tai eisim muštis]Paskutinis pakeitimas nuo mylichka; 2009-04-22, 21:26.👍 1Comment
-
Nenorejau nieko izeisti Taip deja as neturejau galimybes buti, bet as parasiau ne apie zmones o tiesiog apie kadra. Tikrai nenoriu nieko tuo izeisti Todel imu zodzius atgal x)Paskutinis pakeitimas nuo Karinutea; 2009-04-22, 22:10.Comment
-
man labai patiko. Mangos nugaletoja tikrai padare saunu darba, squall taipogi!! ^__^ labai dziaugiaus kai maciau kjp visi sypsosi, aisku filmai..kzn... man.. nllbb.. patiko.. .. bet uztat kai ant scenos pamaciau organizatoriu ir vedejo sypsenas tai atrodo debeselis nunese.. taip linxma buvo!! fotosesijos irgi.. ekhm ekhm geros ^^".. nya. anyways aciu uz renginyyyComment
Comment