Vakar taip daug visi pyškėjo fotoparato mygtukais, kad net keista jog šiandien forume nėra nė vienos foto iš renginio. Bardakai įkelk foto
Anime Nights 2009
Collapse
X
-
-
Geras šiaip renginys... Nors tik vieną anime žiūrėjau, bet man visai patiko...Kai lauke fotkino tai jėga buvo D Nu žodžiu fainai...CNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
arba užsukite čiaComment
-
o my god kaip jėėėga buvo!!!! lb daug fotkinomes ir mažokai filmus žiūrėjom ir dar du kart bart gavomComment
-
Taip, zmones, issimiegokit ir ikelkit nuotrauku, as nebuvau bet labai noreciau paziureti kas gi ten dejosi"...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
Na, aš šiek tiek nuotraukų turiu.. Ryt gal įkelsiu.
O anime buvo nuobodoki, na bet kai su kompanija, tai viskas normaliai.:3
Renginys buvo visai nusisekęs.Comment
-
Comment
-
Šiaip ar taip nėra ko norėti, kad visi rodomi anime būtų labai įdomūs ar aukšto lygio, nebe pirmi metai vyksta anime night, o jo metu parodoma apie 13 skirtingų kūrinių kasmet, tad manau jog organizatoriai priversti rinktis tarp nuobodesnių, bet įvairesnių anime arba jau rodytų kartojimo. Beje jeigu įžvelgtume gerąją šio dalyko pusę, tai mes plečiame savo anime akiratį, pamatom šiek tiek kitokius kūrinius. Nes asmeniškai man nebūtų į galvą atėjusi mintis parsisiųsti Hack Trilogy!, o dabar aš žinau, ne tik kad toks anime yra, ar kad jis nuobodus , bet dar ir tai jog pasižymi įdomiu piešimu (tarp 3D ir įprasto vaizdvaimo). O ir pradžia gana pakenčiama, priminė pora žaistų mmorpg ir nusišypsoti keliose vietose privertė. "what? Level 1" išties geras juokas buvo.Comment
-
Comment
-
Na va, Anime Nights baigesi. Bus galima ramiai issimiegoti! Apie pati rengini...Overall paemus renginys gavosi vykes ;] Pirma nakti smigau tik per Tenjou Tenge viduri, nors galejau nesmigti, nes tikrai geras filmas. Day dalyje ispudi paliko trecias filmas: Gin`iro no Kami no Agito. Net per si puiku filma, Kurokawai rezervuotoje eileje sedeje 2 nubai visa filma laide savo debiliskas replikas koks is filmas "levas" ir t.t Truputi aprekus nusiramino... Is vis, ziauriai kniso, kad dauguma zmoniu laide kvailas replikas per VISUS rodytus anime filmus... Toks vaizdas, kad net per pati rimciausia filma butu galima isgirsti durnu juoko protrukiu... 3cia nakti automatiskai miegas trauke labiausiai, tad per 3 ir paskutini anime sknaiai pamiegojau ;] Tas short 40 minuciu anime buvo idomiausas ;D Toks lengvas bei idomus.
AMV gan patiko, bet tik keli. Pvz Shigurui AMV panaudota daina The Man Without Fear visiskai netiko prie anime...Kazkaip nelipo. Kiti anime suresti is galybes besikeicianciu kadru kas puse sekundes, tai mazai ten ka suprasi ir rasi rysi su daina...
Mini konkursai, guitar hero ir seip visas organizavimas labai gud :]
Laukiam Anime Nights kaitais metais ;] I'll be there!Paskutinis pakeitimas nuo 9inch; 2009-04-19, 08:23.Comment
-
Man labai patiko!!^__^
o ypac TEN BUVO LUBOS KAIP VAFLIS!!!!!!!!!!!!!! ! LOL tai va.
Filmai nu kazinau. as ju kaip ir nlb ziurejau. Laukiu foto!^_^ zodziu visvien buvo laaaaaabai linxma , nuotaika nuo pat renginio pradzios buvo 100% gera. ir tokia pat isliko iki pat renginio pabaigos. ir net namie... EHH laukiam kitu renginiu!!
ACIU ORGANIZATORIAAMSComment
-
-
keli foto torrentai .
http://www.filedropper.com /animenights2009-04-18
http://www.filedropper.com/anightsComment
-
Nu man tai visai nieko , aišku galbut reikejo biški daugiau tvarkos nu bet jau ka padarysi visokiu prieina , apie filmus kuriuose nera action tik drama ir tai neaisku , tai jau geriau butumet palike juos gale ar pamaiše kaipnors , o ne tik atejas eini pamiegot kol ateis tau idomaus žanro filmas. Man asmeniškai čia net labiau patiko nei Koishope.Comment
-
Pirma karta dalyvavau anime nights, bet paliko gera ispudi Del anime, tai buvo ir patikusiu, ir nelabai, bet nors ne per viena nebuvau smigus
Man patiko, kad rodytu anime zanrai ir grafika buvo ivairus Gerokai prapleciau savo akirati
Visai smagu buvo Guitar Hero pasiklausyt, jei grojantys pataikydavo i takta, ypac to experto, kuriam visa sale plojo
Zodziu, renginys, mano manymu, nusisekes Lauksiu kitu metuComment
Comment