Visai įdommūs anime pasirodys. :] Aš pati labiausiai laukiu FMA antro sezono (Labai įdomu kaip su pratęsimu bus... Filmas juk jau viską kaip ir užbaigė. Nebent antrame sezone bus tas pats kaip it filme. :] ) ir Asura Cryin` (Visai įdomus anime atrodo ^^)
Nauji Anime: 2009 Pavasaris
Collapse
X
-
-
laukiu nesulaukiu fullmetal alchemist 2 mano megstamiausias animeI like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/Comment
-
Na apsvarstykim šita nuostabu pavasary,pradėsiu nuo man laukiamiausio(už kurį nežiurėjas kitu ir prabalsavau):
Fullmetal Alchemist 2 Taip..FMA 2 jau cia,tik nebežinau kaip čia išsireiškus..FMA dvasia išblėso?O gal ir NE?Na kad ir kaip būtu jis vistiek lieka manuoju favoritu šį pavasary.
Dragon Ball Kai Neturiu žodziu,tokios naujienos nesitikejau..Dragonball Z man patiko ir jis buvo vedlys,parodes kelia į anime pasauly!Ir ji ketina remeikint??Internetas + Youtube paaiškino,kad tai bus tik pagerintos kokybes DBZ su sena istorija ,kurioje nebus fileriu ir bus mažiau seriju apie ~100,na ką gi maloniai laukiu DBK. P.S. DBZ fileriu turejo???
Shangri-La Tai dar vienas iš laukiamiausiu anime..Idėja gera,o pats anime žada daug ko gero..Gaila,kad apie ši anime duomenų nera daug.Bet žmonės dirbantys prie šio projekto yra žinomi,ir tai jau kažką žada gero.
Eureka Seven:Pocket ga Niji de Ippai Aš tiesiog jo laukiu,Eureka 7 buvo vienas iš tų man fantastiškų anime,o ir pats anime kažkaip užsibaigė palikdamas daug klausimų.
Gurren Lagann:Ragan-hen Laukiu be priežasties,o gal dėl to,kad TTGL perdaug nebus niekada
Na šeip sudomino visi anime išskyrus Charady`s Daily Joke ..visus ir ketinu pažiurėt..Bet iš likusiu labiau gal K-ON,Queen`s Blade ,Sengoku Basara,Senjou no Valkyria labiau traukia manasias akis.Paskutinis pakeitimas nuo FantasyBeast; 2009-03-03, 11:01.Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
Žinoma mano labiausiai laukiamas FMA2, paskui labai sudomino "Charady`s Daily Joke", tikiuosi kažko panašaus į Usavich, t.y. trumpų ir labai juokingų epų. Iš tesinių taip pat visai laukiau "Cobra The Animation: Time Drive". O toliau nematau nei vieno kuris kažkuo labai kabintu ir verstu laukti su nekantrumu. Bet vistiek bandysiu žiūrėti visus.
Visgi žiemos sezonas man labiau buvo sudominęs.
Taip pat tikiuosi šiais metais sulauksiu kokio rimto smurtinio anime, kažko panašaus į Mnemosyne praėjusiais metais.Comment
-
Comment
-
Beja pei Dragon Ball Kai, žinau nemažai tiesos ar yra kokia skiltis jai?
Girdėjau kad DB bus per nauja igarsinamas ir pakeisti soundtrak'ai bei op melodija. Bus kovertuojami į HD kokybe, taigi bus vlė paruoštas rodyti per TV.Comment
-
Full Metal Alchemist 2 Anime sezonas atidarytas ! Na pradesim po ilgo laiko tarpo vel anime ziuret .Tikiuosi nenuvils FMA . Na ir dar Dragon ball kai reikes paziureti vien del vardo siaip ziuresiu bet ir vel tikiuosi kad nenuvils ir kad neprikeps dar keliu simtu seriju.Comment
-
Dunno, gal "Phantom ~Requiem for the Phantom~"... nieko isanksto kabinancio akies kaip ir ner.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
O šiaip peržvelgus sąrašiuką tai tikrai yra traukiančių akį. Daugiausiai tai susiję su istorine tematika, taip pat ir minėtas Shangri-La. na bet labiausiai tai domina FMA2, tikiuosi nenuvils.Comment
Comment