na ka, zhiuresim kas gausis
COWBOY BEBOP - Filmas oficialiai patvirtintas 2009
Collapse
X
-
Keanu Reeves tikrai nenologai vaidino matricoje tad sio anime ekranizacijai turetu tikti . Be to sakykit ka norit bet veido bruozai tikrai siek tiek panasus i Spike . Tad pasirinkimas tikrai gan nieko . Be to tai nera superpower koksai anime. Tai futuristinis vesternas, detektyvas su biski dramos .Tad padaryti ji live action tikrai nebutu sudetinga ir manau, kad tuo anime nebus nukrypta per daug .
Tik va bus idomiau kaip jie issisuks su visom kosminem keliomem , erdvelaiviais kitom planetom ir ar sugebes perteikti ta atmosfera kuri yra anime .
Sukryziuokime pirstus ir tikekimes , kad iseis kas nors geroPaskutinis pakeitimas nuo inkognito; 2009-01-18, 20:29.Comment
-
LOL
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-01-18, 17:41.Comment
-
Spoileris:Įsivaizduok "Penktasis elementas / The Fifth Element". Kažką labai panašaus ir tikiuosi sulaukti.
LOL
Comment
-
Na o mano menka nuomone vaidmenis galėtų atlikti.. (žinoma tik iš išvaizdos pusės, dėl vaidybos labai sunku pasakyti)
Shannyn Sossamon -> Faye Valentine
Spoileris:
Charlize Theron -> Julia (ir taip, tokia veikėja yra seriale, netgi sakyčiau viena iš svarbiausių pagrindinio siužeto, nors ir gerai paslėpto, ir Spike'o vidinių būsenų nulėmėjų, nors tiesiogiai pasirodo tik pačioje pabaigoje - "The Real Folk Blues" epe)
Spoileris:👍 1Comment
-
Norėčiau pamatyti filmą, nes tikrai sudomino. Dėja esu viena tų, kurie mano, kad amerikonai sugebės sugadinti tokį įsimintiną perliuką. Kaip visada išstatys viską taip, kad amerika yra visatos centras ir mažieji amerikoniukai toliau sėkmingai bukės... Normalūs žmonės turbūt pažiūrės vieną sykį tik dėl įdomumo ir viskas. Aišku blogiau nuo to studijai nebus, bet man nemalonu būtų, jei sudergtų tokį gerą anime. Šeip vis dėl to su viltimi tikiuosi geriausio, nors esu pasiruošus blogiausiam. Na ką gi... laikiam filmo ^^Comment
-
Na aš nusiteikęs optimistiškai ir LAUKIU. Iki šiol manau, kad CB- geriausias mano matytas anime. Nesitikiu, kad filmas irgi bus geriausias, bet tikiuosi, kad bus geras. Tai nėra koks DB, kurį aš neįsivaizduoju kaip adaptuos. Čia gi sci-fi. Holivude vien tai ir kuria (99%).Comment
-
Comment
-
Comment