pakolkas ir taip plan to watch pilnutėlis, bet labiausiai tai laukiu tower of druaga pratęsimo
Nauji Anime: 2009 Žiema
Collapse
X
-
-
As laukiu (tiksliau jau sulaukiau) Kurokami, Chrome Shielded Regions (Koukaku no Regios) ir Asu no Yoichi! Visu triju pirmas serijas jau maciau ir visos patiko. Tikiuosi, kad ateityje nenuvils. Daugiau niekas neužkliudė akies, nebent Zoku Natsume Yuujinchou, bet pirma reikes pirma sezna peržiurėti.Comment
-
užmiršta paminėti Street Fighter'io movie http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=6283KartoškėComment
-
Ne užmiršta, o tiesiog nebuvo paskelbta apie jį prieš naujus dar. Kaip ir apie:
Examurai Sengoku
Suzumiya Haruhi-chan no YuuutsuComment
-
Ne užmiršta, o tiesiog nebuvo paskelbta apie jį prieš naujus dar. Kaip ir apie:
Examurai Sengoku
Suzumiya Haruhi-chan no YuuutsuComment
-
Asmeniškai labiausiai laukiu Druaga no Tou antrojo sezono Sword of Uruk.
Kaip tik neseniai mačiau dvejas šio anime serijas. Tad nusimato kažkas įdomaus ir linksmo, kaip ir pirmajame sezone. ^^Comment
-
norėčiau parekomeduoti Afro Samurai.Resurection.
šiandien teko garbės jį pamatyti. tiesa pasakius truputį nuvylė. tikėjausi, kad vėl bus toks mini serialas, o čia gavosi vientisas filmas. dar truputį suerzino pabaiga. ji per daug skubota ir trūko kažko.
bet man tai menki minusai palygus su tuo, ką gavau.
kaip visada pilna veiksmo ir kraujo. jis kokybiškas, veiksmas aišku, kraujas irgi pakankamai kokybiškas . viskas dėstoma tolygiai, kovos kvapą gnaužiančios, galėtų testis ir 30min-nenusibostų konkrečiai. istorija, nu tokia pat-Revenge. bet man ją nuolat pagyvina Afro pasamonė, draugelis su baltu afro.
man asmeniškai labai patiko, bus galima tikėtis ir kito filmo, nes :
Spoileris:pačioj pabaigoj pasirodė tas bičiokas su trim rankom, kur Afro jį dar seriale nukirto
žodžiu-veiksmas, kraujas, juokeliai, piktas rūškanas veidas, truputis vulgarybių ir neįvangybių su geru hip-hop, rep'u = vertas dėmesio anime movie.Comment
Comment