tikrai paimsiu White Album ir Afro Samurai pratesima. siaip tiksliai neapsisprendziau del kitu, bet kokia pora comedy, gal fantasy dar koki, gal dar prisruosiu minami-ke visus sezonus perzevlgt, nes dar nei vieno neziurejau
Nauji Anime: 2009 Žiema
Collapse
X
-
Comment
-
Taigi, nuspredžiau peržiūrėti Kurokami pirmą ep... apie jį tiek kalba XDD
k, kažkas minėjo, jog jis panašus į Shakugan no Shana... NE, tai Shakugan no Shana ir Darker Than Black junginys XD Peržiūrėjus "next episode" man į galvą tik ir lindo DTB XD Na ką, arba man tik atrodo arba to smurto scenomis tik bandoma pritraukti daugiau žmonių + kažkodėl man kužda širdelė, jog kokybė prastės... prastės... o paskutinis ep. vėl bus šis tas, lol. Iš komentarų tikėjausi kažko "rimtesnio"
Šį tą sukūriau XDD :
Spoileris:
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Žinai, kažkaip man atrodo, kad tu teisus, nors dar anime nemačiau, palukėsiu šiek tiek kol daugiau serijų pasirodis, bet kai anime viršelyje išvidau liekną, patrauklią merginą trumpu sijonėliu su tipo ~super pauwa, tai man iškart pakvipo komerciniu patosu. Toks mano požiūris, nemačiusiam anime, gali būt klaidingas, tad lauksim kitų atsiliepimų.Comment
-
Hmmm, kadangi šiandien nenulėkiau į mokyklą, nusprendžiau atsisiųsti mūsų '09 Anime... bet vien perv iki šiol įmesti =_="... pažiūrėsim, senai kokio random ecchi nematęs XD Jau pirmi 3 Anime pas mane... laukiam kitų XD (vis dar freeleech, tad galima išmėgint (kuris ryt baigsis =_="))
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
O, šįmet nusimato gan neblogų anime naujų bei senesniųjų pratęsimų. Kaip visad tradiciškai žiūrėsime xxxHolic OVA (tikiuosi nenusivilsim ), žinoma matyti ir kitų tikrai gerų anime pratęsimai, bet tam dar reikia pamatyti pirmus sezonus . Taip pat iš naujų labai susidomėjau Hetalia: Axis Powers (heh, ta manga buvo tikrai nebloga, o kur dar, jei jau Lietuvą paminėjo, tai reik būtinai įtraukti į want to watch list'ą ), dėl žanro ir aprašymo įdomus pasirodė Kurokami The Animation bei Genji Monogatari Sennenki, o White Album poster'is tiesiog sužavėjo... Įdomu, ar pateiks ir tokią kokybišką animaciją. Visgi, balsavau už Maria holic, nes... ech, tie gender-bender kartais labai smagūs būna. Jau manga žadėjau pradėti skaityti, bet nusprendžiau palaukti serijų ir pažiūrėt, ar maniškiai lūkesčiai pasiteisino . Na, viskas, ką galiu pasakyt: yay naujajam sezonui!Comment
-
-
Na ka mes cia ziuresim? Kurokami The Animation, Kemono no Souja Erin, Shikabane Hime: Kuro, Tetsuwan Birdy Decode 2, Afro Samurai Resurrection, Higurashi no Naku Koro ni Rei, xxxHOLiC Shunmuki dauguma likusiu fileriniai animai, tai tikriausiai tik aki uzmesiu ir tiek.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
Comment