Kažkaip ne jėga mano nuomone laikas... Po naujų kai kam tikrai reiktų daugiau laiko atsigaut, ką jau kalbėt, kad po didelių šventimų nesinori jokio social life.
Foto-Extreme orientacinis (Vilnius, 2009'tų pradžia)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Čia ne tame esmė kai atsigaut reiškia gerą sveikatą, o kai nesinori jokio didesnio renginio po ir taip vieno didžiausių metuose. Man klausimas kyla kodėl būtent tokia data? Negi nebuvo galima kitą savaitgalį padaryt?Comment
-
O man tikrai geriau butu 3-4 dienomis. Kaip tik atostogu pabaigoje, o po to su nauja jega vel mokytis.
Jr jo, padarykit man dovana gimtadienio proga. Tik ne 10 ir ne 11! Onegaaai T_T Ash labai-labai noriu ateit i zaidima, bet kita savaitgali tikrai neisheis.Paskutinis pakeitimas nuo Lori-chan; 2008-12-28, 19:45.Comment
-
Na, kaip suprantu, daugeliui patogiau 3. Reiskia darom 3. Renkames 12, vieta jau buvo mineta. Bei visus su naujaisiaisAnd it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need
All, you should know about me...Comment
-
Buwau pirmam. Lb patiko Tikraj buwo linksma bet buwo ishduotas zemelapis, ir nustatytos ribos uzh kuriu negalima buwo eiti. Shi karta be ribu... Kaip cia gausis? Tikiuosi, kad wiskas bus geraj bet manau, kad kaip wisada wiskas pawyksArtikaz-sanComment
Comment