Sable, iniciatorium buwau as. Ir ideja mano. Visos protingos mintis ateina i moters galva. Tiesiog man apie toki game pasakojo Houndas ir as panorejau ja padaryt, o po to mes jau sprendeme kaip cia viska suplanot. =)))
Foto-Extreme orientacinis (Vilnius, 2009'tų pradžia)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aciu visiems jums uz puiku zaidima!
Organizatariems - uz pagalba, dalyviams uz entuziazma. Kadangi atsiliepimai buvo labiau teigiami nei neigiami, todel jau yra siokie tokie planai apie sekancio orientacinio organizavima, bet tas bus tikrai po koi Coslplay, tad laiko svarstymui uzteks visiems. Tikriausiai tai bus per pavasario atostogas, bet dar ziuresim. Kol kas tai tik grazios perspektyvos. Dar karta aciu visiems!
P.S. Labai malonu buvo is sio zaidimo suzinot, kad gandai nera nugalimi, ir kad daugelis jau yra susidare neigiama nuomone apie Hound'a, nors patys ir nelabai zino kas jis. ^.^And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need
All, you should know about me...👍 1Comment
-
jo pritariu ..xDD visos protingos mintys ateina i moters galwa ..xDDDDDDDDDComment
-
Daryti tokius anime meetus mano ideja. Zinoma jau tokie zaidimai bbuwo, bet as sugalvojau su anime fanais padaryt toki game. Tad siep as pagrindine organizatore kuriai aciu devui padeda, nes zinoma viena tikrai nieko nepadaryciau. Tad ACIU organizatoriams be kurios pagalbos nieko nebutu ir zaidejams kurie mano svajone igivendino👍 2Comment
Comment