Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Užteks, tik jei turėsi galimybę permest nuotraukas iš mobilaus į kompą. Skaitykit ankstesnius pranešimus, tai jau buvo sakytą. Žaidimas bus kommandinis, nes situacijų inscenavimui reikia žmonių. Manau, kad kiekvienoj komandoj bus po žmogų, kuris turi ne tik mobilujį telefoną.
And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need
Na čia kas nesuprato kaip kas su kuom valgoma gal dėl to jog pirmą kartą tokį daiktą girdi. Bet super jog darot. aš čia buvau sumąsčius rudeniui padaryt, bet va konferencija svarbesnė buvo. Jeigu leis galimybės (kalbant apie laiką), tai tikrai sudalyvaut norėsiu.
SUPER
Hmmm, sounds delicious, ateisiu, kai bus daugiau informacijos, aisku jeigu su timetable sueis ^_^
O del dirbtiniu situaciju tai supratau taip, kad padaryti kuo kaip Hound aiskino "ekstremalesne/linkmesne/idomesne" nuotrauka(-as), lyg tai butu istikruju (pvz 3 zmones vienas ant kito atsistoje (xDD!!) bando pasiekt kazka tai, kas bus uzduotyje), fantazijos panaudojimas, mhmm x))
Gaila biski shaltoka bus, bet svarbiausia, kad nebutu -30C T_T
Pirmas Orentacinis linksmas buvo sitas turetu but dar linksmesnis, juk ziema ziemuze. Kaip ir D1e sake jai nebus -30 ko tikriausiai nebus, tikriausiai prisijunksiu prie visu.
D1e, nevisai. Fotografijoje butinai turi buti pavaizduota tas daiktas ar situacija kuria aprasyta uzduotyje. O ji ten bus aprasyta su visomis reikalingomis detalemis jai jie bus svarus, patikekit. Bus linksma ir idomu, bet pagalvot reikes.
Bagy, jai bus -30 nieko nebus, manau. Ir pacio rnginio ir. Perkelsim...
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-12-23, 23:28.
Man idomu, kas vertins gautus rezultatus? Kashkaip nematau ce zmoniu kurie galetu adekvacei prakontroliot ta visa informacija.Beto kaip man atrodo ce bandoma ilist i kashkokia tai meno skilti [uzteks jums ziniu,ar sedes koks nors senukas kuris vertins viska?]. Sugalvota neblogai, bet ar patemsite ?
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!
Buvai per praeitą orientacinį, tai manau pameni kad laimėtojas būna tas kas greičiausiai pasiekią galutinį tikslą atlikęs visas užduotis/aplankes visus checkpoint'us. Bus panašiai.. Kažkokios papildomos vertinimo sistemos už netinkamą užduočių atlikimą (neatitikimą aprašytai situacijai) manau ir nereikia. Tiesiog nebūtų užskaitomas atlikimas ir nevalidus laimėjimas tokiu atveju. Kas turės lakesnę vaizduotę ir apsukresni, tie ir laimi.
kol kas I'm In!! jei čia bus po sausio 6-os jau o šiaip čia kažkokie teamai bus, ir kaip jie sudaromi, kiek asmenų..? Tikiuos dar nebuvo klausta, nes neskaičiau visko, kas čia parašyta
Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-12-23, 21:32.
Comment