Jau sutinku su smartu nes ant galo pradejo detis nesamones afterparty 'je . Nu bet nusilakem pabuvom pasilinksminom thats all (Arias brother)
Anime fanų meet'as - karnavalas (VAMO)
Collapse
X
-
As.. buvau gimtadienyje, negalejau atvykt, taciau is fotkiu galiu sprest, kad visai fun buvo ^_^ Aisku, nezinau kaip viduje viskas vyko, taciau galiu pasakyti: KEEP GOIN. Wishmaster buvo su savo legendiniu raudonu vampyro cape'u? xD Khaa, patiko ziaurei sios merginos kostiumas: (apacioj desineje), ta kuri briunete, taciau blondine irgi gerai atrodo ^_^
Spoileris:
Nzn.. toks LOOOL XDDD
Sheip gerai, kad zmones tiki Anime-orientated renginiais ir nebijo ateiti, pasirodyti ^_^
All hail Lelouch!!Comment
-
Nu kam placiau reikia skaitykit ir rykit:
1.Europoje apsipirkome truputeli
2.Vaziavom mazdaug iki Krasnuxos
3.Uzeje i plota visi apsalom nes tai buvo sunu kirpykla (nemeluoju)
4.Ir tada gerem gerem gerem !!!!!!!!!
O blogu vietu nepasakosiu kam jos reikalingos
Taip ir praleidome after partyComment
-
Na ka galiu pasakyt jei zmones neturi jokios fantazijos jokiu ideju ir nuciuozusio stogo kaip as tai jums net gyvent neapsimoka.O del meet tai kai ratais vazinejausi su rieduciais maciau tikrai daug zmoniu kurie gal 4 valandas sedejo kampe nedalyvavo zaidimuose ir dar cia reiskia savo pretenzijas kaip buvo nuobodu ir kam gi moket uz toki rengini.mano manymu dalyviai buvo tikrai draugiski na gal manes tr bijojo kai kurie jei nori tikrai gali susipazint pabendraut su zmonemis ypac su VAMO nariais taciau tie kampu myletojai nieko net daryt nesiruose tegul ATEINA IR PABANDO MAN PAAISKINTI KAIP JIEMS NUOBODU BUVO.atsiprasau uz nerastinguma ir blogas mintis kai kuriu atzvilgiu bet jus save zudot tokiais komentarais,o kas nebuvot isvis tylekit su savo minusais.aciu uz demesi DONCIS! dar lb dekoju lukui kad ivykde mano nuciuozusia uzduotiPaskutinis pakeitimas nuo Candy_Man; 2008-12-23, 18:49.👍 3Comment
-
zinoma taip sakyt lengva o zmogaus net nepazystant tuo labiau. . . na nesakau kad ten super blogai buvo is pradziu net smagu ir pan ^_^ tik po to kazkas muzikike uzleido ne anime fanu o nzn marozam skirta daugiau ? tai neturejau zodziu @_@ bet vistiek saunu kad kazkas buvo suorganizuota!
nu pagal tave gal taip ir yra. .., bet kaip pastebejau didzioji dauguma isejo is sales tai nesikarsciuot gali , kiti kampuose pasediniavo nu tai pats spresk O_o o del disco floor tai aciu dievui tokio "floor"... apseisiu>_< i koki heavena @_@ nueit juk galima "pastaskyt" o isvis ? kas tau nepatinka kad savo nuomone pasakiau .Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-12-23, 22:36.Comment
-
pala, pala... Nuo kada Rave muzika yra vien tik marozams skirta? Tu išvis ko tikėjais, kad metalą leistų? Aš žinoma mėgstu roką ir metalą ir net labai, bet, kad elektroninį roką, kuris būtent ir skirtas normaliai taškitis visiems žmonėms ir ne pagal kokį metalą ir roką, kur tik galvą tegali kratyti ir š malti. Diskonuose bus tik muzika, kuri veža visus vienodai. Jei nepatinka, tai ne tau disco floor yra sutvertasPaskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2008-12-23, 21:35.Kartoškė👍 1Comment
-
Reikia pagirti VAMO organizatorius!!! Arigato! ^^ O naujokai, jūs ką iš mėnulio iškritot?? Ne kampuose reikia sėdėt, o eit ir bendraut! Niekas už rankučių nebevedžioja šiais laikais. Pora žmonių vistik pakėliau nuo kėdžių ir jie išmoko gerves lankstyt! Štai tau! ;DD Šiaip buvo labai fun ;D Važinėjau Coderio riedučiais, pašokau, pažaidžiau ir įvykdžiau savo užduotį!(nesakysiu kokią, jis žino^^, nes labai žvengė) ;D Fun!Comment
-
Sveiki visi,
Sveiki XDD šiuo laišku labai norėčiau padėkoti Satanai, Pauliui, Dariui ir kitiems šauniems žmogeliukams kurie buvo tame party !! UHUUU party tai buvo geras ir karštas nors muzikikė galėjo but gal ir geresnė, bet ai tiek to ne nuo muzikos juk viskas priklauso ar ne ?? Svarbiausia kaip zmonės save pateikia ir šeip nuo nuotaikos daug kas priklauso ! Man labai PATIKO ir labai DIDELIS aciu organizatoriams, nes geriau sekmadienį būti tokiame šauniame party tarp daugelio bendraminčių negu sedėti namie ir žiūrėti televizorių !!! taigi taigi ne komentuokit ( kas buvo blogai ) o pliusiukus melieji deliokit matot kaip susirymavo jėga ! ir šio meeto dėka man teko susipažinti su naujais anime gerbėjais ir atnaujinti su kaikuriais žmogeliukais ryšius kurie nebuvo tvirti!! Labai Ačiū Jums žmonės esate nuostabus laukiu kito meeto !!!
Ačiū už dėmesį XDD!!
Linksmu švenčių !!!
Jums linki Dokuro-chan!!!!Forumo rėksnė.👍 1Comment
-
Bandau bendraut ))
Sorry, sorry, sorryy, kad nebuvo idealus meet'as. Buvo nesklandumu, kai kas vyko kitaip nei buvo tiketasi...na, kagi.. galim pazadet tik tiek kad kitakart bus geriau ir tikrai pigiau. O tu, kuriem nepatiko (ar patiko) parasykit mum i skype kas konkreciai buvo gerai ir kas blogai, parasykit jei turit ideju..taip bus lengviau ispildyti jusu lukescius kita karta. O del naujoku problemos...visi buvom naujokai ir visi lengviau ar sunkiau isiliejo i kolektyva, na, bet atsizvelgsim ir i jusu norus, padarysim per kita meet'a susipazinimo zaidimaNa ka galiu pasakyt jei zmones neturi jokios fantazijos jokiu ideju ir nuciuozusio stogo kaip as tai jums net gyvent neapsimoka.O del meet tai kai ratais vazinejausi su rieduciais maciau tikrai daug zmoniu kurie gal 4 valandas sedejo kampe nedalyvavo zaidimuose ir dar cia reiskia savo pretenzijas kaip buvo nuobodu ir kam gi moket uz toki rengini.mano manymu dalyviai buvo tikrai draugiski na gal manes tr bijojo kai kurie jei nori tikrai gali susipazint pabendraut su zmonemis ypac su VAMO nariais taciau tie kampu myletojai nieko net daryt nesiruose tegul ATEINA IR PABANDO MAN PAAISKINTI KAIP JIEMS NUOBODU BUVO.atsiprasau uz nerastinguma ir blogas mintis kai kuriu atzvilgiu bet jus save zudot tokiais komentarais,o kas nebuvot isvis tylekit su savo minusais.aciu uz demesi DONCIS! dar lb dekoju lukui kad ivykde mano nuciuozusia uzduotizinoma taip sakyt lengva o zmogaus net nepazystant tuo labiau. . . na nesakau kad ten super blogai buvo is pradziu net smagu ir pan ^_^ tik po to kazkas muzikike uzleido ne anime fanu o nzn marozam skirta daugiau ? tai neturejau zodziu @_@ bet vistiek saunu kad kazkas buvo suorganizuota!
nu pagal tave gal taip ir yra. .., bet kaip pastebejau didzioji dauguma isejo is sales tai nesikarsciuot gali , kiti kampuose pasediniavo nu tai pats spresk O_o o del disco floor tai aciu dievui tokio "floor"... apseisiu>_< i koki heavena @_@ nueit juk galima "pastaskyt" o isvis ? kas tau nepatinka kad savo nuomone pasakiau .pala, pala... Nuo kada Rave muzika yra vien tik marozams skirta? Tu išvis ko tikėjais, kad metalą leistų? Aš žinoma mėgstu roką ir metalą ir net labai, bet, kad elektroninį roką, kuris būtent ir skirtas normaliai taškitis visiems žmonėms ir ne pagal kokį metalą ir roką, kur tik galvą tegali kratyti ir š malti. Diskonuose bus tik muzika, kuri veža visus vienodai. Jei nepatinka, tai ne tau disco floor yra sutvertas
1) VISKA reikia apgalvoti, kokie zmones dalyvaus, kas pre zaidimai bus ir t.t. neapgalvojot kokie zmones bus: o atsirado ir vienisiu kurie uzsisklende savyje ir jiems gan sunku bendraut, isiliet i zaidimus ir seip juos sudomint... o dar ypac kai nieko nepazysti... :havenowordstodescribe:
2) Ne muzikoj esme... o gal... tarkim paleidzia koki nors anime ost.. man pvz negirdetas.. tai as dabar eisiu pagal ji sokt ir t.t. tarkim dabar mintyse skamba Detroit Metal City OP OST'as... tai tokius, anime myletoju, gabalus pradetu leist per meet'a, jokiu shokiu nebutu buve, arba shoktu tik keli, outofyourmind zmogeliukai...
-----------
P.S. Kas turi nuciuozusi stoga tam ir beprotnamy labai linksma👍 1Comment
-
(Lucion666) VISKA reikia apgalvoti, kokie zmones dalyvaus, kas pre zaidimai bus ir t.t. neapgalvojot kokie zmones bus: o atsirado ir vienisiu kurie uzsisklende savyje ir jiems gan sunku bendraut, isiliet i zaidimus ir seip juos sudomint... o dar ypac kai nieko nepazysti!!!
Tai kodel kaltini organizatorius patys zmones cia kalti lai eina ir bendrauja, o ne kampuose sedi ir vienisus vaidina na tikrai organizatoriai nevedzios kiekvieno naujoko uz rankutes pas kitus supazndint! tai juokinga ! po galais ! Eini ir susipazysti galvojot mano ten visi pazystami ( na dauguma taip) bet tikrai susiradau daug nauju draugu todel kad nesedejau kamputi ir nelaukiau kol kas pas mane ateis ! kad ir pianinu grojantys zmones labai faini prieini ir klausaisi ju muzikos ir kalbiesi su jais ka lanko? kiek lanko? kokia muzika domisi?? ir paskui poklabis arba nutruksta nes zmogus nenori bendrauti arba isikalbi taip kad nenori sustoti!!XDDD
Tai vat zmones bukit aktyvus !!!! up up up XDDPaskutinis pakeitimas nuo Apriliuke; 2008-12-25, 11:33.Forumo rėksnė.Comment
-
Pritariu. :}
Tačiau taip pat negalima teigti, kad niekas nebandė iš pakampių ištempti.
Prie kai kurių sėdinčių priėjo ir pašnekėjo ir pan.
Pavyzdžiui mes su drauge šeip dalyvavom visur.
Nu ir nusprendėm pasėdėt, atsigert ar tai sausainių kokių sušlamšt
Tai labai greitai prie mūsų priėjo pasiklaust
kodėl čia sėdim ir kodėl princesėms liūdna
Taigi. Žmonės.!!*
Jeigu jums net to neužtenka, kad pradėtumėt poklabį.. Tai..Comment
Comment