bendrujm su kuriais bendraujasi... *jau beveik laida radau*
Anime fanų meet'as - karnavalas (VAMO)
Collapse
X
-
Aha, bet tų žaidimų buvo nedaug. Gaila, kad tam makaronų lipdyme aš nedalyvavau.
Ir iš tikrųjų, reikia patiems eit bendraut. -.- ><Comment
-
O kaip tu manai zmones susipazysta? Ne visi turi draugu tu paciu anime fanu. Pas mane ju pvz isvsis nera. As irgi pirma karta kai ejau, tai atejau viena taip ir susipazinau su dauguma. Bet tada kazkaip visi darugiski buvo. Matyt dabar kai po anu kartu visi susipazino nauju pazinciu nebeiesko.Comment
-
Norėčiau pasakyti kai ką apie savo kolegą riyo - jis nematė nė vienos Naruto serijos ir net nežino kas tas Sasuke. O visiems minėjo, jog myli jį, garbina be dievina todėl, kad tokia buvo užduotis. Also visi kas buvo - prisiminkite tą techniką su pirštais, kurią rodėme - čia tik pirmas lygis... THERE WILL BE MORE.Comment
-
dieve juk yra tu naruto fanu pylna, + kas nezino to naruto tikriausiai visi yra girdeje apie ta naruto, mano draugas mane sudomino tai as irgi pradejau ziuret o dabar net atsiplest nebegaliu. vote geriausi yra itachi kakuzu ir dar ten kazkoks kuris palaizo krauja ir gali nuzudyti kita nu zdz... ;D
gal kai bus kita meet, tai ateisiu ir daugiau lysiu y bendravima ^^
o tas kur buvo su itachi apranga is kur pirkai ? man irgi reiketu ^^Comment
-
dieve juk yra tu naruto fanu pylna, + kas nezino to naruto tikriausiai visi yra girdeje apie ta naruto, mano draugas mane sudomino tai as irgi pradejau ziuret o dabar net atsiplest nebegaliu. vote geriausi yra itachi kakuzu ir dar ten kazkoks kuris palaizo krauja ir gali nuzudyti kita nu zdz... ;D
gal kai bus kita meet, tai ateisiu ir daugiau lysiu y bendravima ^^
o tas kur buvo su itachi apranga is kur pirkai ? man irgi reiketu ^^
Kas del meet'o, gal ir gerai, kad nevariau, nes kostiumo jokio neturiu....Comment
-
diedukas, ammm kruopstus darbas yra gerai yvertinamas o kai visi turi pritendziju tai to krupstumo kaip tu sakia stengiasi ir t.t. kaip ir nera, butu daug uzduociu, susipazinimo uzduotis ar pns, but ka veikt tada niekas nieko nebut prikibe bet kai pora wal nieko nedarom ten muzonas ir kampais sliurineja tai zn...Comment
-
Sorry, sorry, sorryy, kad nebuvo idealus meet'as. Buvo nesklandumu, kai kas vyko kitaip nei buvo tiketasi...na, kagi.. galim pazadet tik tiek kad kitakart bus geriau ir tikrai pigiau. O tu, kuriem nepatiko (ar patiko) parasykit mum i skype kas konkreciai buvo gerai ir kas blogai, parasykit jei turit ideju..taip bus lengviau ispildyti jusu lukescius kita karta. O del naujoku problemos...visi buvom naujokai ir visi lengviau ar sunkiau isiliejo i kolektyva, na, bet atsizvelgsim ir i jusu norus, padarysim per kita meet'a susipazinimo zaidima...second shot can end the war...Comment
Comment