The Clone Returns To The Homeland / Klonas Sugrįžta Į Tėvynę » Filosofinė mokslinės fantastikos pasaka, sudalyvavusi ir labai pasižymėjusi Tokijo Kino Festivalyje. Su labai menku ir vargingu biudžetu filmo autoriai ir režisieriai sugebėjo atkurti tikrai labai įspūdingą, menišką ir savitą filmo atmosferą. Mane iškarto patraukė filmo pavadinimas ir tai kad jis Japonų kūrybos, o pamatytas naujas filmo video anonsas nudžiugino dar daugiau, kurį pažiūrėjus taip ir dvelkia tokia reta atmosfera kaip filmuose Soliaris / Solaris ir Žmogus, kuris nukrito į Žemę / Man Who Fell to Earth. » Istorija apie Kohei Takahara, astronautas, kuris miršta atlikdamas savo pareigą, yra juridiškai atgaivinamas kaip klonas, tačiau mokslininkų nuostabai ir netikėtumui, jis sugrįžta į savo vaikystės atmintį, kai jo dvynys brolis per incidentą tragiškai žuvo. Mokslininkas, kuris sukūrė klonavimo technologiją, įspėja, kad žmogiškas protas ir pasąmonė tai nėra tik dėlionė, kuri gali būti vėl surinkta gabaliukas po gabaliuko. Nepaisant savo artimųjų susirūpinimo, klonuotas astronautas imasi drastiškų priemonių pasinerdamas į pavojingą kelionę ieškodamas savo vaikystės namelio, o kokie netikėtumai laukia kelionės metu galėsim sužinoti artimoje ateityje. » Iš autorių lupų tai yra sudėtingas, dviprasmiškas filmas, kuris kelia daug klausimų apie tapatumo ir atminties gamtą. Man tai yra tikrai vienas iš ambicingesnių ir mintį sukeliančių japonų filmų, kuriuos man teko pastebėti šiais metais, o filmą paprastiems mirtingiesiems galima bus išvysti kitų metų pavasarį. |
The Clone Returns To The Homeland / Klonas Sugrįžta Į Tėvynę
Collapse
X
-
The Clone Returns To The Homeland / Klonas Sugrįžta Į Tėvynę
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-03, 18:32.Žymos: clone, japonų kinas👍 12WailfulDevil, ast., giedriusonline, zhmogeliukas, bithuthe, and 7 others like this. -
tikrai sudomino...bet kur galeciau ji paziureti ?
Patartina visada baigti skaityti tekstą, prieš ką nors klausiant.
- tiesiog as neatidiPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-28, 18:37.Comment
-
-
Kas liečia filmo, tai festivalyje: "TIFF 21'st TOKYO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL" lyg ir nelaimėjo pagrindinės nominacijos, bet atsiliepimai labai neblogi.Comment
Comment