Anime pagal "Dogs" mangą

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Anime pagal "Dogs" mangą

Anime pagal "Dogs" mangą

Hahah, atrodo tik prieš kelias dienas šnekėta kaip neblogai būtų sulaukt Dogs mangos anime versijos ir šetau prizas-siurprizas - kuria gi xD

Šiandien išleistame Shueisha Ultra Jump žurnalo gruodžio numeryje buvo paskelbta, kad pagal Shirow Miwa mangą Dogs bus kuriamas anime serialas. Mangos veiksmas vyksta išgalvotame ateities Europos mieste savo mafioziška atmosfera tiesa primenančiame 30'tus dvidešimto amžiaus metus. Herojai - genetiškai modifikuotas vaikinas Haine ir rūkalius Bandou (abu besiverčiantys samdynių darbais), taip pat buvęs samdomas žudikas Mihai bei katanos meistrė Naoto. Šie veikėjai ir yra žiauraus bei paslaptingo miesto šurmulingų įvykių epicentras.

Anime režisuos Tatsuya Abe (Tona-Gura!), o ties scenarijum dirbs Kiyoko Yoshimura (Kurogane no Linebarrels). Veikėjų dizainu ir animacija užsiims Hiroyuki Kanbe kartu su Goro Taniguchi (Code Geass, Planetes). Veikėjų įgarsinimą atliks tie patys aktoriai, kurie vaidino šios istorijos veikėjus CD-dramoje, apie kurią kažkodėl nelabai iki šiol ir žinojau asmeniškai.

Bet kokiu atveju, animacinis projektas gresia įdomus, turint omeny tą nutruktgalvišką istorijos veiksmą bei įspūdingą mangos piešimą, kas tikiuosi deramai atsispindės ir anime versijoje ^^

Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-12-16, 19:22.
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Buvau pastebėjęs šią išskirtinę mangą, pagal kurią dabar kurs šį anime. Bet ne kaip neprisiverčiau jos atverst, nes skaityt ir vartyt mangą per monitorių / PC man kažkaip sunkiai virškinama. Tiesą sakant, naujiena tikrai džiuginanti, nes mangos piešimo stilius mane tiesiog pribloškė savo išskirtinumu ir originalumu, o ir pati istorija, jos žanras ir tematika atrodo labai viliojančiai.

Belieka tikėtis kad ir anime atkurs tokią pačią atmosferą ir piešimą. Režisierius nors ir nėra dar labai pasižymėjęs, bet gal nenuvils. Vien tai, kad animacija užsiims tas pats žmogus, kuris kūrė Planetes nuteikia labai optimistiškai.

Comment

• BlooDy
      ~(: Naktibalda :)~

• 2005 11 18
      • 71

Wohoo manga nuostabi tj nenuostabu kad kure anime pagal jy ^^ can't w8 till it will show up bet speju dar negreit ech wisgi dekuj sable uz sias nustabias zinias
      (\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
      (O.o) signature to help him on his way to
      (>< ) world domination!

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Skaitydama naujienas, dar gerai akim pamirksėjau, ar kas nors nesidvejiną Iš tikro, labai džiugi naujiena, nes taip pat ne visada traukia per ekraną skaityt manga, o čia bus dar tokia proga viską gyvai animuota pamatyt, o ir prie jo dirbanti komanda gan nepėsčia

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• tamsa
          Kiriya

• 2007 08 13
          • 192

(džiūgauja iš laimės) pagaliau nors viena gera naujiena per pastaruosius keletą mėnesių. Manyčiau bus geras tikrai anime, nes manga tai įdomi ir originali. Dėkoju už šią puikią žinią.
          sigpic

Comment

• Kleopso
            Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
            • 208

Dar vakar pagalvojau kada gi kas nors paims tuos šunis, nes jie tiesiog patys to prašosi ir še tau kad nori - paėmė. Oh yeaaaah, noriu pamatyt Bado~~ <3
            Šiandien aš laiminga ^_____________^

Comment

• chibi_nemiga
              Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
              • 117

O, kaip laiku, kaip tik atkreipiau dėmesį į tą mangą.(: Sudomino vien piešimu. Ką gi, jamsim ir tą, ir tą, tik ne vienu metu.:>
              Paskutinis pakeitimas nuo chibi_nemiga; 2008-11-19, 16:26. Priežastis: Pamačiau žiooplą klaidą.>.<

Comment

• mariux9998
                Labas.

• 2008 06 20
                • 434

Na, manga buvo patraukusi mano aki, a, galvojau anime palauksiu, sulaukiau

Comment

• Snabas
                  Rimtas forumo narys
                  • 2008 11 12
                  • 140

Sudomino Mangos neskaiciau, bet istorija sudomino tikrai

Comment

• Huy-san
                    657

• 2008 01 31
                    • 160

Sito laukiu Manga ziauriai patiko.

aciu uz geras naujienas

Comment

• dattebayo
                      random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                      • 207

Nustebino, nustebino cia...
                      Tikiuosi pasistengs nupiesti taip pat graziai kaip padirbejo su manga. Anime nusimato tikras action saldainiukas. Labai suintrigavo faktas kad viskas vyks ateityje (jei reiketu rinktis vietove tobulam anime, tia be abejo butu nusiaubtas ateities miestas). Taigi lauksiu kazko ispudingo.
                      Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2008-11-29, 21:00.

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

Netikėta ir laukta
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• amidau
                          ☣☠☣

• 2007 04 25
                          • 1384

Mangos taip ir neprisiruošiau paskaityt, vis vyliausi, kad kada nors padarys iš jos anime. Tai gi su didžiausiu nekantrumu laukiam šio kūrinėlio

Comment

• angellus
                            tinginys

• 2007 01 17
                            • 228

aš matyt irgi buvau vienas tų, kai pamatęs čia post'ą apie šią mangą ir ją pavartęs, kažkaip pagalvojau: "o, būtų geras anime, jeigu išleistų" ir naj, anime jau kuriamas. mane žiauriai žavi anime, kurie susiję su mafija, o jų nėr labai daug, tad tikiuosi šitas bus perliukas mano anime kolekcijoj. laukiam nesulaukiam.

Comment

• Firo
                              Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                              • 313

OMFG!!1! NICE!! *džiūgauja ir striksi kaip 11-metė mergaitė*, bet dažniausiai Manga > Anime, tad dunno, bet bus malonu išvysti ir Anime ^^ I'll give it a shot... hell yeah!

+ Kątik supratau, jog išvysiu Naoto in Anime... (spėkit kieno dabar wall'as pas mane ir Skype av.? XD) *fatal droolness*

Ble, šiąnakt negalėsiu užmigti

++ Štai mano wall ^^
                              Spoileris:
                              Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2008-11-20, 20:32. Priežastis: NAOTO!! + wall

Comment

Working...