Anime pagal "Dogs" mangą Hahah, atrodo tik prieš kelias dienas šnekėta kaip neblogai būtų sulaukt Dogs mangos anime versijos ir šetau prizas-siurprizas - kuria gi xD Šiandien išleistame Shueisha Ultra Jump žurnalo gruodžio numeryje buvo paskelbta, kad pagal Shirow Miwa mangą Dogs bus kuriamas anime serialas. Mangos veiksmas vyksta išgalvotame ateities Europos mieste savo mafioziška atmosfera tiesa primenančiame 30'tus dvidešimto amžiaus metus. Herojai - genetiškai modifikuotas vaikinas Haine ir rūkalius Bandou (abu besiverčiantys samdynių darbais), taip pat buvęs samdomas žudikas Mihai bei katanos meistrė Naoto. Šie veikėjai ir yra žiauraus bei paslaptingo miesto šurmulingų įvykių epicentras. Anime režisuos Tatsuya Abe (Tona-Gura!), o ties scenarijum dirbs Kiyoko Yoshimura (Kurogane no Linebarrels). Veikėjų dizainu ir animacija užsiims Hiroyuki Kanbe kartu su Goro Taniguchi (Code Geass, Planetes). Veikėjų įgarsinimą atliks tie patys aktoriai, kurie vaidino šios istorijos veikėjus CD-dramoje, apie kurią kažkodėl nelabai iki šiol ir žinojau asmeniškai. Bet kokiu atveju, animacinis projektas gresia įdomus, turint omeny tą nutruktgalvišką istorijos veiksmą bei įspūdingą mangos piešimą, kas tikiuosi deramai atsispindės ir anime versijoje ^^ ANN // Anime-News.ru |
Anime pagal "Dogs" mangą
Collapse
X
-
Anime pagal "Dogs" mangą
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-12-16, 19:22.Žymos: Nieko👍 23RP_41, Džiro sesė, Batusajj, svajone, migliute, and 18 others like this. -
Buvau pastebėjęs šią išskirtinę mangą, pagal kurią dabar kurs šį anime. Bet ne kaip neprisiverčiau jos atverst, nes skaityt ir vartyt mangą per monitorių / PC man kažkaip sunkiai virškinama. Tiesą sakant, naujiena tikrai džiuginanti, nes mangos piešimo stilius mane tiesiog pribloškė savo išskirtinumu ir originalumu, o ir pati istorija, jos žanras ir tematika atrodo labai viliojančiai.
Belieka tikėtis kad ir anime atkurs tokią pačią atmosferą ir piešimą. Režisierius nors ir nėra dar labai pasižymėjęs, bet gal nenuvils. Vien tai, kad animacija užsiims tas pats žmogus, kuris kūrė Planetes nuteikia labai optimistiškai. -
Wohoo manga nuostabi tj nenuostabu kad kure anime pagal jy ^^ can't w8 till it will show up bet speju dar negreit ech wisgi dekuj sable uz sias nustabias zinias(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
-
Skaitydama naujienas, dar gerai akim pamirksėjau, ar kas nors nesidvejiną Iš tikro, labai džiugi naujiena, nes taip pat ne visada traukia per ekraną skaityt manga, o čia bus dar tokia proga viską gyvai animuota pamatyt, o ir prie jo dirbanti komanda gan nepėsčiaComment
-
O, kaip laiku, kaip tik atkreipiau dėmesį į tą mangą.(: Sudomino vien piešimu. Ką gi, jamsim ir tą, ir tą, tik ne vienu metu.:>Comment
-
-
Nustebino, nustebino cia...
Tikiuosi pasistengs nupiesti taip pat graziai kaip padirbejo su manga. Anime nusimato tikras action saldainiukas. Labai suintrigavo faktas kad viskas vyks ateityje (jei reiketu rinktis vietove tobulam anime, tia be abejo butu nusiaubtas ateities miestas). Taigi lauksiu kazko ispudingo.Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2008-11-29, 21:00.Comment
-
aš matyt irgi buvau vienas tų, kai pamatęs čia post'ą apie šią mangą ir ją pavartęs, kažkaip pagalvojau: "o, būtų geras anime, jeigu išleistų" ir naj, anime jau kuriamas. mane žiauriai žavi anime, kurie susiję su mafija, o jų nėr labai daug, tad tikiuosi šitas bus perliukas mano anime kolekcijoj. laukiam nesulaukiam.Comment
-
OMFG!!1! NICE!! *džiūgauja ir striksi kaip 11-metė mergaitė*, bet dažniausiai Manga > Anime, tad dunno, bet bus malonu išvysti ir Anime ^^ I'll give it a shot... hell yeah!
+ Kątik supratau, jog išvysiu Naoto in Anime... (spėkit kieno dabar wall'as pas mane ir Skype av.? XD) *fatal droolness*
Ble, šiąnakt negalėsiu užmigti
++ Štai mano wall ^^
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
Comment