Anime pagal "Dogs" mangą

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Autorius Firo
    + Kątik supratau, jog išvysiu Naoto in Anime... (spėkit kieno dabar wall'as pas mane ir Skype av.? XD) *fatal droolness*
    *Sable antrina - irgi jau mėnuo kažkur kai šitas ant darbastalio xD
    http://www.imagebam.com/image/696c626329187
    Naoto, ftw ^^

Comment

• Sharp_katana
      Stebėtoja

• 2007 02 28
      • 147

Piešimas atrodo orginalus. Mmm... Geros manga visada sulaukia dėmesio Ačiū už naujienas, tikrai sudomino, reiks manga susirast

Comment

• erudesu
        天照
        • 2008 10 21
        • 30

visi cia taip masiskai giria dogs manga, kad pagalvojau, jog reikia ir man ja paskaityti 8] piesinukas, idetas prie aprasymo, man patiko, todel jau laukiu nesulaukiu, kada iseis anime..

Comment

• SinEater
          Šizofrenikė

• 2008 08 01
          • 64

Manga butinai paskaitysiu sudomino aprasymas *trina rankas*
          Hey,Feed Me!

Comment

• svajone
            Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
            • 176

Va neseniai pradėjau manga skaityt, bet taip įtraukė... Jei anime sugebės taip pat puikiai perteikti nuotaiką, veikėjus ir nepamesti piešimo stiliaus, tai labai laukiu šio puikaus kūrinio anime versijos

Comment

• TeraX
              Naujokas
              • 2008 01 30
              • 22

Gali būt visai neblogai. Iš to kas parašyta užneša į gungrave... Jei nebus daug zombiškų/sci-fi nesąmonių bus neblogai.Norėtųsi daugiau mafijos siužete. Gungrave buvo geras nuo pradžių iki galo, bet būtų buvęs dar 10x geresnis be tos fantastikos. Kartais anime jos tikrai per daug...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• zeo
                forumo idiotas
                • 2008 10 30
                • 152

labai laukiu sito animo, nes manga tikrai sauni ir idomi.
                Paskutinis pakeitimas nuo zeo; 2008-12-14, 04:28.

Comment

• Kleopso
                  Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
                  • 208

Visiems šunų mylėtojams šnd turėtų būti velniškai gera diena :]
                  Pagaliau pasirodė dvi pirmosios iš keturių OVA'os dalių. Gaila, kad trumpos - tik po 15 min.
                  http://www.yuurisan-subs.org/node/131
                  Kitos dvi dalys liepos mėn.

Comment

• Dark-Tarou
                    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                    • 486

O kaip nerealu! Kaip gaila kad prie savęs dabar neturiu kompiuterio... Šiaip labai bijau, kad tik neiškraipytų scenarijaus ir veikėjų... Na, anime nebus ilgos trukmės tai bent galima tikėtis gražaus piešimo :]
                    /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

Na.. Pažiūrėjau tas 2 ovas ir galiu pasakyt, kad jos gan apgailėtinos. Piešimas standartinis, niekuo neišsiskiriantis iš masės - statiškas, negyvas ir nuobodus. Siužetas aišku kaip ir mangos, bet kažkaip viską gadinant piešimui, neišeina įsigilint į jį. Jei vertinant būtų kokie 2/5. Juk damn, čia OVOS, buvo galima tikrai gerai nupiešt. Mano nuomone Dogs OVA - Nesėkmė.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-06-03, 14:34.
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Na, ši naujiena manęs nenustebino. Tik va, dabar OVAs siunčiuosi, tikiuosi, kad man visai patiks. Nes manga tai tikrai gera, net labai. *glosto DOGS Volume 0*

EDIT: Pažėjau. Na, piešimas nėra toks blogas. Bet, pavyzdžiui, Badou išvaizda man nepatiko... Kažkaip daužtai jis atrodė. Bet Mihai ir Naoto visai dailiai atrodė. Taip pat man labai kliuvo OSTas - kažkoks neatspindintis mangos nuotaikos. Ir susišaudymai tokie silpnoki, beveik be veiksmo, tie kalašnikovų šūvių garsai tokie nerealūs padaryti, duslūs ir netikri. Tad nežinau... Tikiuosi, kad bent Haine atrodys normaliai, nes jeigu ne tai blogai. ;/
                        Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2009-06-04, 09:10.

Comment

• amaeru
                          big fcuking surprise

• 2008 11 15
                          • 111

na, tikrai, kad nieko ypatingo.. deja, o taip laukiau ir tikėjausi. vien jau dėl tokios trumpos trukmės kažkaip liūdna, bet bent jau veikėjai įgarsinti taip visai neblogai. net nežinau, ką bepridurti. gavau toli gražu ne tai, ko tikėjausi. :} galėjo kūrėjai gal kiek labiau pasistengt vizualiai gražiau perteikti. bet turim ką turim. aš vistiek dar tikiuosi kadanors išvysti series pagal šią mangą.

Comment

• Hellsing_lover
                            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                            • 1318

Hm... Piešimas toks, toks... Net stebina, žinant, kokia manga. Kaip ir dauguma čia pasireiškusiu, nusivyliau, tikėjausi bent truputį kažko įspūdingesnio. Na, kita vertus, OVA tik dar labiau sustiprino norą įsigyti manga

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

Working...