DB FTW! Bet kiti Anime, WTF? Diz winta'll by so~~ borin'... :\
Nauji anime: 2008'tų pabaiga
Collapse
X
-
Na nuo sausio pažers daug visko naujo, čia maždaug tik pratęsimai ar remeikai bene, tik KissXiss yra kažkas nauja. Beje, matau čia retas kas toliau shounenų ką bematantis... jei iki vakaro floodas patrigubės netyčia teks pratrint Pats aišku irgi dragon ball'o labiau laukiu, vien todėl kad noris pamatyt kaip atrodys po 12'metų pasikeitus kokybė ar piešimas, nors nemanau kad reik tikėtis aukso kalnų o ir šiaip vien iš nostalgijos pažiūrėt vieno pirmųjų matytų anime pratęsimą reiktų ^^' antras dalykas kurio labiau laukčiau yra aišku sportinis - Gekijouban MajorPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-10-31, 12:33.Comment
-
Dq už Helouvyno sveikinimus ir nors šiai prograi nesimato tinkamų ir vertingų anime, bet "Major: Yujo No Winning Shot" vis dėl to prigriebsiu, nors oficialaus DVD dar teks pakankamai ilgai luktelėt. Esu jį jau pastebėjęs anksčiau ir kelia šiokį tokį susidomėjimą ši sportinė drama. Man įdomus tokie filmai / anime, kuriuose vaizduojama kaip jaunas ir principingas sportininkas bando įveikti daug neįveikiamų kliučių, norėdamas tapti profesionaliu sportininku ir žvaigžde. Nesu matęs šio anime TV serialą, tai daba bus tikra progra jį įvertint.
Dragon Ball nors šis pavadinimas sukelia tik malonus vaikystės prisiminimus, bet nemanau, kad aš jį žiurėsiu... nes paprasčiausiai ganėtinai jau atsibodęs, o ir anime pasaulį mane įtraukė visai ne tokie anime.Comment
-
Na tikriausiai tik Dragon Ball Movie žiūrėsiu, reiks prisimint senus laikusComment
-
Comment