uzteks naudoti ta vadinama "sarkazma".. just shut up
Green Lights Pr. Hellsing Horror
Collapse
X
-
kokias cia nesamones snekat?as nemanau kad ten gi susirinks vien narkomanai.tikrai ateis daug anime fanu
kurie nores paziureti hellsingo.o kad cia nereiketu tokiu dalyku reklamuoti tj yra nesamone,nes cia visdelto yra hellsing mangos pristatymas,o cia animezonos puslapis kureme ne vien mazi vaikuciai susirenka,beto niekas gi nesako kad ten butinai visi turite ateiti!nenorite neikite jei jums tj nepatinka ar atrodo kvaila,nes mano nuomone tj yra tikraj gera ideja.👍 1Comment
-
Ne aš, faktiškai kaip minėjo visų pirmiausia tai TUSAS, kam bus idomu - jau tada manga + "šiurpins gatves" skamba kaip pigūs hellowino karnavalas ir susirinks toli 'gyvenantis" nuo anime ir mangos žmonės, o jei dar bus N18 vakarėlis tai daugumai čia aplamai bus provalas + 30lt vien už įėjimą..kažką primena...a...verkimą dėl bilietų į koiShop cosPlay Vol.2 ..kainukė buvo 7 lt.
o čia visas 30kas ir visi patenkinti...it's not wrightComment
-
kiek zinau kaip tik ir bus N18 ir tai jei ne N21. Ir kip supratau vakarelis bus ganetinai siauro mastabo... So...
Ir jo... cia akcentas eis i party o ne i pristatyma... manga bus tik kaip prieskonis^^Paskutinis pakeitimas nuo Cheshiro; 2008-10-30, 23:41.Never trust a smiling cat...
Spoileris:
👍 1Comment
-
k, pabuvojom klube šiame. Ne į tusą ėjau vis dėl to, tai nlb fun man iš tiesų buwo. Užtat linksmai mangą pardavinėjom, kuriai vos vienas kitas sugebėjo po 10lt iškrapštyti. Taigi su mana chebra išjojom 3čią ryto iš ten. noone.ninja buvo Seras Victoria ir tox vienas čiuvas alukardas, kuriam aprangą ir paskolinau. Nemažai pažystamų susirinko, tai tas bent truputi gerai buvo mood'ui mano. Nors išties nuolatinis knisimasis ir erzinimasis man buvo. Tai vieno iš mūsų neileidžia į vidų, kad jis per daug girtas; Kitą, kad dingo paltas ir manga, bei žmogus; ir šeip visą laiką dinginėja vis kas nors iš mūsų.
Ir dar prieš einant į klubą apsilaiščiau naujas kelnes su lykeriu, kurio bonkė dužo man kuprinėj ir taip apšlapstė mane visą. Kaip betonuota koja dabarPaskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2008-11-01, 10:48.KartoškėComment
-
taa... atsisokau, persalau.. spjoviau i savo komanda ir happy... sian skauda perpusti sanariai... kazkokia panele suebejo apvemt man striuke-.- but... still happy.. nors seip tokiu renginiu nelb megstu^^ bet artimi zmones pasonej buvo nice^^Never trust a smiling cat...
Spoileris:
Comment
-
k, pabuvojom klube šiame. Ne į tusą ėjau vis dėl to, tai nlb fun man iš tiesų buwo. Užtat linksmai mangą pardavinėjom, kuriai vos vienas kitas sugebėjo po 10lt iškrapštyti. Taigi su mana chebra išjojom 3čią ryto iš ten. noone.ninja buvo Seras Victoria ir tox vienas čiuvas alukardas, kuriam aprangą ir paskolinau. Nemažai pažystamų susirinko, tai tas bent truputi gerai buvo mood'ui mano. Nors išties nuolatinis knisimasis ir erzinimasis man buvo. Tai vieno iš mūsų neileidžia į vidų, kad jis per daug girtas; Kitą, kad dingo paltas ir manga, bei žmogus; ir šeip visą laiką dinginėja vis kas nors iš mūsų.
Ir dar prieš einant į klubą apsilaiščiau naujas kelnes su lykeriu, kurio bonkė dužo man kuprinėj ir taip apšlapstė mane visą. Kaip betonuota koja dabarPaskutinis pakeitimas nuo noone.ninja; 2008-11-01, 23:37.Comment
Comment