Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
Buvau tam cosplay,... ne viskas patiko :|
Ziurejau Basakoji Gena <<<--- geras, rimtas anime, tikraj lb patiko
Ziurejau ir "MindGame" <<<--- ziauriai juokingas... ypac ta scena kai main charas mire ir jam Dievas rode kaip jis mire gal kokia 50 kartu xDDD ten buvo ziauriu, ciuvelis per**kes buvo ;]]]
Daugiau tokiu smagiu renginiu! ;]Comment
-
Užkalė visus langus ir augina pingviną.👍 1Comment
-
... i Cosplay Pavelavau (prakeitas vilnius- visa laika pasimetu jame) ,tai gavosi kad tik isgirdau Kaip Zmones reke Pakartot ... o kaip veliau supratau buvo del ko taip saukti ...na dar teko pamatyt apdovanojimus kas laimejo cosplay...Fylmai Nerealus buvo ..Sedejom su "EdwardElric" ir susieme uz pilvu kvatojomes per Mind Game ,Jin Roh- buvo labai idomus,vienu momentu net M&M's is burnos iskrito jam dociau 9/10 (o pagrindinis veikejas primine Super soldier is "Return to Castle Wolfenstein" )...tai viska susumavus Viskas,buvo idomu ir labai fainai..Tikiousi,kad daugiau tokiu renginiu bus...
P.S. kas ten laike ta lapeli su uzrasu "LF WoW addicts"?gan keistoka ideja buvo...Paskutinis pakeitimas nuo FantasyBeast; 2008-12-07, 18:15.Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
Comment
-
ačiū ačiū, Džiro sesei, kad patikom, ir dėkojam
Aš pati girdėjau, kaip šalia manęs stovėjo kur ir ant Sailor Moon ir ant Nausicaa stūmė, bet tai buvo mažvaikiai (mažYTĖS ir mažIUKAI mergaitės ir berniukai). Tad nėra prasmės kreipt dėmesio į juos, nors Sailor Moon draugei, kuri varė ant cosplay'erės iš Nausicaa'os, kai ji tuo metu grojo su smuiku, tai galvoju kalsiu iš savo beisbolkės už tokį š**maliavimą.
Tai tiek įspūdžių iš Otaka Cosplay'iaus.
^^,
Isha :]*~Comment
-
Buvau Vilko Brigadoje... GERAS filmas!
Ka gi, dar vienas filmas sivakar ir... turbut reiks laukti kito festivalio?
Dar karta: LABAI DIDELIS ACIU ORGANIZATORIAMS!!!! (tris kartus valio)
Labai lauksiu spaudos atsiliepimu ir bendros statistikos kiek zmoniu apsilanke, ar palankiai vertina ir t.t.
(jei kas rasit nuorodu i tokius spaudos straipsnius internete idekite cia ar kur kitur!)Comment
-
buvau vienas iš krūvos žmogelių, kuriem neliko vietų į Mindgame - stoviu kilometrinėj eilėj ir žiūriu kaip nelaimėliai sulaukę neigiamo atsakymo sprūdina šalin, vienu metu (susiprotėja personalas) dingsta filmo pavadinimas iš skelbimų lentos, vilčių lieka vis mažiau, nors ir girdėjau, kad bilietų jau nėra, bet kaip sakoma viltis neužmušama, štai ir mano eilė - nieko gero neišgirstu - ok, susitiksim, kitais metais didesnėj salėj puikus renginukas, patiko visi filmai, geras kosplėjus (naruto jėga, su jais viskas tvarkoj, bėda su visais kitais, kad mėgstami anime tiek mažai palaikymo gauna), dar ir gervę po šimto metų sulanksčiau👍 1Comment
-
Cosplayjus nebuvo skirtas konkuruoti su KOI. Nėra tame prasmės. Juk tai nebuvo pagrindinis renginio aspektas, kas jų atveju yra priešingai. Ir jis trumpas dėl labai paprastos priežasties: mes salę gaunam VALANDĄ prieš suplanuotą seansą. Į foje 300 snukių nesukišim.
Cosplay was a win. Nereikia varyt
Kaip pirmas blynas visai skanus. Mmmm...Comment
-
Siandien (apie ~7.30) per LRT "Laba ryta" parodytas siuzetukas apie festivali ir anime. Pasnekintas buvo ir AZ forumo narys, jei jis dar musuose gyvas
Sveikinimai organizatoriams, atsiliepimai apie rengini tikrai geri. Gailiuosi pats negalejes sudalyvaut.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-12-08, 18:51.Comment
-
Vakar žiūrėjau Millenium Actress ir GITS. Ką gi. Millenium Actress buvo nuostabus fimas Kaip ir Black'n'White, kurį žiūrėjom nemokamai (darsyk ačiū už tai organizatoriams). GITS vaizdai ir efektai buvo įsimintini, tikrai galingi, bet...mane buvo velniškai pradėjęs pjauti miegas. Gal kaip ir Nausaicoj, kiek trūko intensyvesnio siužeto. Šuo (tas Basetas) padarė itin gerą įspūdį. Apskritai, GITS toks gyvas, puikios animacijos kupinas filmas, tačiau, kaip ir visur, galima rast prie ko prisikabint.
Cosplay, kaip daugelis sako, nebuvo skirti perspjauti KOI. Tai tebuvo parodymas,na, ir mums patiems pasidžiaugimas, galimybė pasimatyti, susipažinti Reikia džiaugtis, kad būta norėjusių cosplay'inti.Comment
-
Holy shit, mes spaudoj.... neeee
http://gatve.delfi.lt/news/mada_ir_s...hp?id=19575586
Ir koks velnias dar mūsų foto į antraštinę dalį įkišo... Nei džiaugtis, nei verkti...👍 2Comment
Comment