gerai, visi į cosplay ruoškitęs, kas varo jau xD
Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
Autorius WingedSheepŽmonės, nepeikit, gėris čia."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Buvau šiandien cosplay, o po to ir "Barefoot Gen".
Patiko man cosplay'us, žinoma gaila, kad tik keli dalyviai savo pasirodymus atliko,
bet nieko :]]
Jau kokie keli prisistatymai juokingi buvo
Ir tas "Sailor Moon" kostiumas man pasirodė labai tikroviškas toks. Na bent man jis lb patiko
O filmas tai įdomsu irgi buvo.Ten dėl kažkokių techninių kliūčių reikėjo kaip per dvd žiūrėt atrodo :}}
Na bet thanks god, kad subtitrai angliški buvo tai juos ir skaičiau, kažkaip patogiau nei LT.
--
Organizatoriai, ačiū už tokį nuostabų renginį, daugiau tokių festivalių Lietuvoj
Dabar lauksiu nrml Cosplay in Litexpo :}}
Ir vėl kaip žiūrovė ir 'paparacė' xDComment
-
jo... nesitikejau, jog tiek zmoniu kosplejint susirinks! man labai patiko, nors isties viskas vyko labai trumpai... reiktu ko grandioziskesnio kita kart (galvosiu ka siulyt) ir tikiuosi Litexpo bus dar geresnis renginys! aciu organizatoriams!!... nors ir nespejau fotiko is remonto atsiimt tikiuosi cia foto galima bus rast...Comment
-
Buvao Otaku cosplay ... ir tai buvo vienas is baisiausiu dalyku kuriuos esu macius. . kraupu .. buvooo taip nuobodu. . . . gaila organizatoriu.Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
geras renginys buvo. Laimejau manga jeeeee
gerai bent kad atpazino mane nes nutariau pakeist biski kostiuma likus dienai iki cosplejaus...
dar sedejau filme "mind game" - blem nerealus filmas....aciu organizatoriams uz puikius filmus...Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2008-12-06, 22:00.Comment
-
Nu cosplau buvo a little bit of a disaster. Trumpas, kostiumai matyti(ne visi aisku). Vaidinimai.. Buvo geda ziuret. Mergaite is Nausicos nors ir labai jaudinos gerai pavare ir nusluoste Sailor Moon nosi. Tiesiog.. toks gan blankus cosplay. Truko more action and fun.
Mind Game buvo unreal. Pilna sale, beveik be ziurovu trikdziu. Gerai kad nusprendet rodyt si anime.Comment
-
Cosplay. Hm. Kaip ir reikėjo tikėtis, Naruto buvo daugiausiai cosplay'inančių. Kiti... Nausaica tai tikrai fainai pavarė, Sailormoon išlaužė gražią pozą, kai fotkinom(matės, kad atidirbus ). Maniau, kad prisistatysim ir leis pavaikščiot ar pan, bet.. Na, gal Litexpo bus geriau. Anyway, ačiū organizavusiemsComment
-
Comment
Comment