Anime dienos "Otaka 2008"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Na rodos gražiai praėjo pirmas seansas. Bet...
    Jaunimėlio, kurį net sunku pavadint jaunimėliu, atėjo per daug, vis dėl to šiame anime buvo nagrinėjamos ir psichologinės šiokios tokios problemos, o aš abejoju ar ta dauguma suprato kažką + gan šiurkščių scenų nepagailėta. Šiuo atveju reikėjo iškart kokį amžiaus cenzą dėt, pvz N-14.
    Kas dėl bilietų, atėjau 12:45 maždaug, o Vingis jau tuščias ir išgraibstytas. Maniau bus atliekamu vėliau, bet buvo leistą suprasti, kad jų nebebus. Ačiū labai Raziel už suveiktą praėjimą VAK'ui, jei ne jūs turbūt ir būtume tupėję už durų.
    Filmas pats gan geras buvo, tačiau dėl sunkios dienos ir miego trūkumo teko ant laiptelių užsnūst akimirkai.
    Thumbs up ir ruošiamės rytojui (tiksliau šiandienai).
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• piccosan
      Daft Punk

• 2005 11 28
      • 250

Cia jei kam idomu. Delfis paporino apie Otaka.
      Pirmą kartą Lietuvos kino teatruose – anime dienos „Otaka“

Comment

• Sharp_katana
        Stebėtoja

• 2007 02 28
        • 147

Autorius Didelis-Bardakas
        Na rodos gražiai praėjo pirmas seansas. Bet...
        Jaunimėlio, kurį net sunku pavadint jaunimėliu, atėjo per daug, vis dėl to šiame anime buvo nagrinėjamos ir psichologinės šiokios tokios problemos, o aš abejoju ar ta dauguma suprato kažką + gan šiurkščių scenų nepagailėta. Šiuo atveju reikėjo iškart kokį amžiaus cenzą dėt, pvz N-14.
        .
        Sutinku su Dideliu Bardaku. Amžiaus cenzo tikrai reikėjo, nes filmas nebuvo toks, kokį dauguma įsivaizdavo(na, atseit,animacija, tai kas čia rimto. Bet juk čia JAPONIŠKA animacija). Dėl publikos... Na, aplink mane sėdėjo žmonės, kurie tikrai žinojo kur eina, matėsi, kad šiuo reikalu domisi. 12 eilėj sėdėjo ir lietuviškai nekalbančių asmenų, kuriems vertėjavo, bet tai netrukdė. tačiau tikrai mačiau, kad būta įvairių žmonelių..

Comment

• Renata
          Meanie

• 2008 05 25
          • 715

aš į atidarimą atsivedžiau savo muma jinai labai apsidžiaugė pamačius cituoju"tiek daug šviesių galvų jaunuolių(čia apie jus ), tiesiog matosi kokie protingi vaikai"
          bet nefaina kad bielietu jau nebuvo , galvjau , kad teks atgal namo važiuot, bet jau prasidėjus filmui prie manęs priėjos vaikinukas ir atidavė savo bilieta , didelis jam ačiū
          AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Sharp_katana
            Stebėtoja

• 2007 02 28
            • 147

jau yra straipsniukas Alfoje. Tik tiek užkliuvo, kad visi, buvę ten buvo pavadinti otakais. Hm.. Ar tik nesusikurs toks stereotipas, kad jei domiesi anime, esi otaka ir visi save taip pradės vadinti, nors bus tik kartą matę amime?

Comment

• don1don1
              Naujokas
              • 2008 12 05
              • 3

Na nezinau del bilietu, tai pasiseke realiai tiem, kurie sugebejo pries 12 pasirodyti kasose.
              11:50 jau pradejo dalint bilietus. Musu atvaziavo 6 zmones, ishsiprasem 14 bilietu ir visas vietas uzpildem fotkinomes ir prikolinom sau laisvai pries paskutinej eilej, apsauginis mate, taciau jokiu veiksmu nesieme.

Ziauriai geras filmas buvo. Zodziu vykusi renginio pradzia, stengsimes sudalyvauti ir kituose filmuose.
              www.jdm.lt

Comment

• Sharp_katana
                Stebėtoja

• 2007 02 28
                • 147

Autorius Snabas
                O koks tas filmas atidarymo buvo? Apie ka??
                Lankstinuke gan išsamiai apibūdinta, nesinori spoilint

mes su draugeliu irgi fotografavom kelis kadrus, bet išsigandom apsauginio ir nusprendėm taip nebedaryt

Comment

• Kea
                  Rašytojas

• 2008 10 06
                  • 203

Ką galima fotografuoti kino salėje? Ar kas nors gali man paaiškint, nes mano protas neišneša. Kiną ir ėjimą į jį aš suvokiu kiek kitaip, mano rėmuose netelpa fotosesijos. Ar kažkokie tai filmavimai telefonu ir ne tik todėl, kad nieko nesimato, aš nematau tame prasmės.

MyAnimeList

Comment

• slicKrox
                    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                    • 2161

Autorius Snabas
                    O koks tas filmas atidarymo buvo? Apie ka??
                    Na, reikėjo eiti į filmą, arba aprašymą šio anime susirasti, jei rupi tokie klausimai:
                    http://www.animezona.net/forum/showt...4144#post54144
                    Autorius Sharp_katana
                    jau yra straipsniukas Alfoje. Tik tiek užkliuvo, kad visi, buvę ten buvo pavadinti otakais. Hm.. Ar tik nesusikurs toks stereotipas, kad jei domiesi anime, esi otaka ir visi save taip pradės vadinti, nors bus tik kartą matę amime?
                    Dauk kur galima aptikt info apie renginį, net balsas.lt - Vilniuje – anime festivalis ir čia šiek tiek naujesnis, bet šią naujieną daug kur galima atrast tik pasitelkus į pagalbą paiešką, arba aš visai aklas. Kur bebūtų tai skelbiama, bet turinys visur mažai kuom skiriasi.
                    Autorius Kea
                    Ką galima fotografuoti kino salėje? Ar kas nors gali man paaiškint, nes mano protas neišneša. Kiną ir ėjimą į jį aš suvokiu kiek kitaip, mano rėmuose netelpa fotosesijos. Ar kažkokie tai filmavimai telefonu ir ne tik todėl, kad nieko nesimato, aš nematau tame prasmės.
                    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-05, 16:36.

Comment

• Sharp_katana
                      Stebėtoja

• 2007 02 28
                      • 147

Autorius Kea
                      Aš fotografavau salę, nes norėjau parodyt draugam, kurie neatvyko, kaip viskas atrodė. bet tik tiek. Filmuot nebuvo prasmės ir reikalingumo. Juk pirmą kartą toks renginys, noris įamžint susirinkusius
                      Paskutinis pakeitimas nuo Sharp_katana; 2008-12-05, 16:49.

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

a jo xD apsauginis smailą išmetė, kai neparodęs bilieto veržiausi į salę ir tekšt ranką iškišo man prieš nosį sakydamas - bilietą bent parodyk. xD
                        Kartoškė

Comment

• WingedSheep
                          avis.

• 2007 11 14
                          • 49

;o

ką tik grįžom iš to 'Ghost in the shell 2: Innocence'.

Likom sužavėtos.

Salė pilnutėlė, filmas ne-re-a-lus.! Žiauriai paveikė.

Dėkoju visiems organizatoriams ir prisidėjusiems prie šio įstabaus sumanymo.!
                          Velvet Revolution.

Comment

• Raziel
                            Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                            • 194

maždaug tokia reakcijų seka buvo, kai pamatėm, kad GITS2 su suomiškais titrais...
                            "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                            Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius WingedSheep
                              ;o

ką tik grįžom iš to 'Ghost in the shell 2: Innocence'.

Likom sužavėtos.

Salė pilnutėlė, filmas ne-re-a-lus.! Žiauriai paveikė.

Dėkoju visiems organizatoriams ir prisidėjusiems prie šio įstabaus sumanymo.!
                              Kaži ar liko sužavėti tie kurie nematė serialo. Be jo filmo vertė abejotina. Nebent didelis ekranas ir garsas.....

Comment

• DStalker
                                Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                                • 190

Autorius Killerbee
                                Kaži ar liko sužavėti tie kurie nematė serialo. Be jo filmo vertė abejotina. Nebent didelis ekranas ir garsas.....
                                Tai kad ten su serialu nelabai ir rišasi, tik su pirmu filmu, arba aš nepastebėjau sąsajų. Serialas yra greičiau alternatyvi istorija tai, kuri pasakojama filmuose.

Spoileris:
                                O ir su pirmu filmu sąlyčio taškai yra tik veikėjai ir faktas, kad Motoko persikėlė į tinklą ir dingo iš akiračio. Taip kad tikrai galima mėgautis ir nemačius pirmo filmo, jei tik nekliudo stiprus filosofinis/psichologinis aspektas ir daug dėmesio reikalaujantis siužetas.

Na suomiški titrai tikrai buvo šokas daugeliui, nors aš kai angliškų nelaukiau tai man jų ir nepritrūko, nebent tik suomiški be reikalo dėmesį į save kreipė. Vat būtų buve žymiai blogiau jei nebūtų daromi lietuviški vertimai ir pasikliaujama tiekėjų ar ko nors kito pažadėtu "anglišku" vertimu, todėl reikia padėkoti organizatoriams, kad nepatingėjo išverti visų filmų į lietuvių kalbą, kas ir išgelbėjo nuo "pravalo"
                                Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-12-05, 23:52.

Comment

Working...