Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967. -
-
Nu ką, žmonių tikrai prisirinko pilna salė, ir tikrai "mažvaikių" nebuvo labai daug ar bent jau nekrito taip į akis, beje netoli manęs atrodo netgi kažkoks tėtis sėdėjo su mažu vaiku, taigi buvo ir rimtos publikos.
Man visdėlto pasisekė, pasirodo padariau klaidą kai žvilgtelėjau į bilietą - ten ne 11 eilė, o 11 vieta 4 eilėje, taigi buvau per patį vidurį ir per plauką ne per arti, pirmoje eilėje kur jau prasidėjo kėdės su aukštesniais atlošais taigi nereikėjo žiūrėti taip į viršų kaip galbūt sėdėjusiems arčiau. Deje tuo mano sėkmė ir baigėsi, nes turbūt buvau vienintelis kurį apsaugininkas pastebėjo bandant fotografuoti, taigi buvo šiek tiek streso, bet galiausiai gerai pasibaigė. Tuo tarpu kažkas iš aukščiau gan dažnai blyksėjo ir nors tas apsaugininkas žvalgėsi kas fotografavo, aktyvių veiksmų atrodo nesiėmė - fotografui/ams turbūt pasisekė.
Pats filmas tikrai įspūdingai atrodė didžiąjame ekrane ir garsas jam nenusileido. Vertimas irgi pasirodė geras, taip kad bendras įspūdis tikrai teigiamas - nesigailėčiau ir sumokėjęs tuos 12lt.
Tuo mano įspūdžiai ir baigiasi, nes Mind Game žiūrėsiu kitą dieną, tai ir nebepasilikau.
P.S. WingedSheep>yra gi dar likę nemažai bilietų į kitus seansus, ir nejaugi taip sunku užsukti į vingį ir nusipirkt, arba paskambinus užsirezervuot?Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-12-04, 22:42.Comment
-
Filmas buvo superinis, publika buvo normali. Net keista, kad ir vyresnių susirinko (žinoma buvo ir tų vaikų), nes kai ėjom imt bilietų tikrai atrodė, kad vien moksleivių prilėkė.O lietuviškas vertimas tikrai gerai suėjo.
Tiesa, iš mūsų eilės dvi mamytės su mažais vaikiukais išėjo, mat neatlaikė mažieji otakai
Hope, kad į kitus filmus taip pat prisirinks tokia pat pilna salėComment
-
Joa, pamenu kaip išėjo, aš 11 eilėj sėdėjau , tai pro mane praslinko Animacija ne visada skirta vaikams, kaip matyt buvo pagalvota...Comment
-
Buvom, dalyvavom ir mėgom. Vaikų buvo daug, o keli tokie, kuriem išvis nevalia žiūrėt dar tokių filmų be tėvų priežiūros. Ir šiaip pora catgirlių ir catboy'jus įdomiai žiūrėjosi >.<, bet šiaip buvo gan daug vyresnio amžiaus žmonių, kas teigiamai nustebino.(žalčiai nepatingėjo ateit 12 valandą bilietų pasiimt).
Kinkreet'o žiūrėjimas VIP ložėj išvis buvo osum, titrai kiek neįprastai po visu vaizdu, bet šiaip ne taip persiskaitė. Trūko galbūt tik alaus.
+ Respect points organizatoriams ir Egio chebrai >.<
Anywayz, ryt laukia dar pora seansų. Įdomu kaip su lankomumu nusiseks.Comment
-
Ėch..Nepavyko mums patekt.
Draugės po pamokų iškart nulėkė-nebuvo.
Dar po to pati prieš seansą pora valandų anksčiau atėjau, galvojau, gal bus kiek palikę, bet kurgi.
Bendėm įsiprašyt ant laiptų per filmą, bet kurgi.
Na ką.Palaukėm kažkiek už durų ir išėjom.
Na nieko, likau be šito filmo. Bet į kokį kitą būtinai nueisiu. :}}
--
P.S.O apsauginis rimt kažkoks labai be nuotaikos ;DD
O dar iš Alfa.lt [jei neklystu] fotkino, tai irgi pravijo juos.
Na bet kadrų buvo, tai gal pamatysim save šitom dienom www.alfa.ltComment
-
Irgi buvau. Gera atmosfera. Idomu kur dingo tie 5-7 min reklamos apie kurios jus sakėt prieš pradžios. Gerai kad pasake pora žodžiu prieš pradžios, aš spėju tai buvo Raziel?
Tai va pas ką kamera bandę atimt. Solidus pas tave aparatas DStalker! Gerai kad viskas laimingai pasibaigė.
Aš padariau nedideli video telefone. Sorry, labai blogas quality dėl to kad naudojau telefona ir kaip operatorius esu pilnas amature Kas vyksta beveik neįmanoma supras bet galima pajust atmosfera
http://www.youtube.com/watch?v=yQnzMl6nn-0
Labai nusivylę kad nebuvo english subtitru Aš labai lietai lietuviškai skaitau, taigi comprehension apie 50% Norėjau paklausti ar šeštadieni Mind Game rodis su englis subs ar tik su lt ?Comment
-
Šeip visai patiko žiūrėti Anime dideliame ekrane, tačiau pats anime nelabai patiko, ne įtin unikali istorija ir daug niuansų, bet čia iš mano pusės, manau Mind Game bus daug įdomesnis. Gerai, kad susilaikė parodydami tą reklamą, kuri būtų 5-7min. Labai varginantis kažkoks seansas buvo, galva skaudėjo po psihologinio spaudimo gale anime xD
>> DStalker, galbūt aš ten buvau, kuris griebė biletus ^^ Visus išnaudojau - veltui nieko nenuėjo, taigi peace.
All hail Lelouch!!Comment
-
Puiku, visai nusisekė. Ir į Mind Game susirinko daugiau nei pusė salės, ir, atrodo, visiems patiko... irgi plojo. Pavargęs tik, o ryt vėl laukia filmai...
Idomu kur dingo tie 5-7 min reklamos apie kurios jus sakėt prieš pradžios.
Gerai kad pasake pora žodžiu prieš pradžios, aš spėju tai buvo Raziel?
Norėjau paklausti ar šeštadieni Mind Game rodis su englis subs ar tik su lt ?
Dar dėl fotografavimo - šeštadienį galėsit fotografuot ir filmuot kiek norit, bet per seansus šeip gali fotkint tik oficialiai festivalio organizatorių ir kino teatro administracijos patvirtinti žmonės. Mačiau, šiandien fotografavo ir tie, kam šeip neleidžiama buvo :] Geriau taip nedarykite, kam tų problemų patiems ir mums pridaryti? Šį kart išsisukot, bet kitą kart gali ir išmesti iš salės, ar atimti juostą...
ok, aš atsijungiu..."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Šiaip publika buvo vieni vaikai pagal mane. Ir labai daug chaliavčikų. Jei būtumėt atėję į Mind Game'ą vykusi po Kinkreeto, pamatytumėt, kas tikrai yra suaugusi publika. Na, tikiuosi, kad ryt prisirinks daugiau žmonių negu šiandien per mind game'ą. Ir jūs mane dar pamatysit xDComment
Comment