Anime dienos "Otaka 2008"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bagy
    Bagy-san

• 2008 05 24
    • 289

Na as gavau tuos bilietus, nebuvo jau ten tokia didele eile. Ir nemanau kad apie 40 zmoniu kurie ten buvo isgraibste tuos bilietus. per 30 min.

Comment

• SataNa
      Mind Zone

• 2008 02 15
      • 600

Negavau bilieto 20min pavelavau, ow cmon... Nieks neturi 2jų atliekamų?
      Kartoškė

Comment

• Original_Prankster
        Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
        • 200

Autorius Bagy
        Na as gavau tuos bilietus, nebuvo jau ten tokia didele eile. Ir nemanau kad apie 40 zmoniu kurie ten buvo isgraibste tuos bilietus. per 30 min.
        Tai tipo bilietėliai patys išsilakstė?
        Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
        There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Bagy
          Bagy-san

• 2008 05 24
          • 289

Autorius Original_Prankster
          Tai tipo bilietėliai patys išsilakstė?
          Nezinau issilakste jie ten ar ne, Bet manu juos yra atideja veliasniam laikui.

Comment

• stella
            Shooting Star

• 2008 09 15
            • 146

Nelabai manęs traukia visa tai... Jei toks dalykas būtų buvęs prieš kokius 2 metus, tai turbūt lėkčiau ten liežuvį iškišusi, bet dabar kažkaip pasikeitė mano ineresai (ačiū 4 beždžionėms).
            Besides, nelabai rasčiau su kuo eiti. Galėčiau su keliomis klasiokėmis, bet viena pamačiusi Otakos reklamą pareiškė kad "šitie anime jai per seni, šlamštas", o kita šiaip tingi.
            So... turbūt manęs ten nebus.

Bet puiku, kad tokius dalykus Llietuvoj rengia, reikia žmonėms parodyti, kad anime yra gerai. ^^
            Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2008-12-04, 14:40.
            _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

General klausimas - tai dėl ko tu čia sėdi jei tau tai jau neidomu?

Comment

• Dilginte**
                Narys
                • 2008 08 10
                • 34

aš nesuprantu, jūs čia į pamokas, darbus ar studijas neeinat, kad per tiek laiko išgraibstė?
                http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

• Airiz
                  מיד

• 2004 01 09
                  • 1656

parodyk pirštų kas paemė iš AZ bilietus...

Comment

• Dilginte**
                    Narys
                    • 2008 08 10
                    • 34

Vienas aukščiau pasisakė jau, dar manau tokių bus vėliau
                    http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

• DStalker
                      Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                      • 190

Keista, aš buvau apie 12:15 (per pietu pertrauka nulekiau), tai buvo gan normali eilute prie vieninteles dirbancios kasos(pries mane gal 10 zmoniu buvo). Siaip vaiku nemaciau, taciau kazkur priekyje maciau keistoka scenele kai kazkas gaves bilietu po viena ar kelis dave savo draugam, vienas kuriu dar stovejo eileje ir vel eme kazkokius bilietus, taciau nesu tikras ar i Tekkonkinkreet, nes atrodo rinkosi sedima vieta, tuo tarpu tuos bilietus duoda lyg ir is eiles ir neduoda rinktis jokiu vietu. Taip kad nezinia kokius bilietus ten dalinosi.
                      O uz manes girdejau vienas zmogelis telefonu klause savo draugo ar jam irgi paimti bilieta ir po to atsisake imti, nes tas nebuvo tikras ar eis (taip kad tikrai ne visi griebe abu bilietus reikia jiems ar ne).
                      As irgi tik viena sau paemiau, be to nevisi is tos eiles pries mane eme butent bilietus i Otaka, tai nebent veliau kazkas uzpludo kasa, bet ir tai nemanau kad viena kasa butu spejusi isdalinti per pusvalandi 280 bilietu. gal tikrai buvo atideta velesniam laikui arba pradeta dalinti zymiai anksciau:/
                      Dar vienas dalykas - pas mane bilietas net 11 eiles, tai galvojau, kad nuo galo bilietus pradejo dalinti, bet dabar pamascius gal ir nuo pradzios, o man teko vienas is paskutiniuju.
                      Na vakare matysis kokia bus situacija su publika
                      Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-12-04, 15:44.

Comment

• Sharp_katana
                        Stebėtoja

• 2007 02 28
                        • 147

Mano draugelis paėmė man bilietą ir, sakė, tai tikrai nebuvo sunku tai padaryti. Na, gal nebus vaikų , nes tikrai malonumas dingtų bežiūrint, kai aplink komentuotų , ar apskritai, net nežiūrėtų, nes jų pagrindinis principas tebūtų buvęs gauti bilietus nachaliavai...

Comment

• sarunasnet
                          Nieko nera

• 2005 03 05
                          • 23

Išskubėjau iš darbo, kad paimti kelis bilietus.... eilėje aprastovejau ir nieko nepešiau . Dar ir be pietu pertraukos likau

Comment

• DStalker
                            Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                            • 190

Autorius sarunasnet
                            Išskubėjau iš darbo, kad paimti kelis bilietus.... eilėje aprastovejau ir nieko nepešiau . Dar ir be pietu pertraukos likau
                            Užjaučiu, gerai kad man tėra 10 min. kelio nuo darbo greitai einant.

Comment

• bushwacka
                              toks mldc

• 2006 10 31
                              • 78

hahah aš galvojau dabar varyt, gerai kad peržvelgiau komentarus ;]]]]]]]]]
                              Paskutinis pakeitimas nuo bushwacka; 2008-12-04, 16:38.
                              “Society, my dear, is like salt water, good to swim in but hard to swallow.” - Arthur Stringer

Comment

• WingedSheep
                                avis.

• 2007 11 14
                                • 49

ojėj. ;o

Aš jau net praradau viltį apskritai nueiti į kurį nors seansą.
                                Na, bandysim bandysim, bet toks kvailas įtarimas, kad visi netilps.

Anyway, kas būsit šiandien tai brūkštelkit kaip ten situaciją ar dar ką.
                                Velvet Revolution.

Comment

Working...