Anime dienos "Otaka 2008"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • bithuthe
    Last Frame Studio

• 2003 11 14
    • 399

Aš va, buvau užsidėjus Skypėj rėkėnčią reklamą apie OTAKA festivalį, tai šiandie bendradarbė prašė patart į kokį jai anime filmą būtų verta nueiti. Tiesa ta, kad 4 iš jų aš turiu, bet taip ir bepažiūrėjau, 1 matytas, bet nepamenu kas ten apie ką ten, 1 nemačius bet lyg ir žinau ir 1 iš vis man seniena-naujiena.
    Taigi prašau pagalbos, patarkit ką jai pasiūlyt, ji sako ir toks kuriam šaudosi tiktų, svarbu, kad mintis/esmė/prasmė, na žinot, būtų.
    Padėkit apiešviest žmogų tinkama linkme kas yra anime.

to Airiz>> After party tikrai neplanuoju daryt, kol kas...ir kodėl pas mane?!?
    Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2008-11-26, 22:55. Priežastis: dėl Airiz komentaro, nes nenorėjau floodint ne į temą

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

Tu mus apšviesk, bus afteris ar nebus?

Comment

• Raziel
        Mr. Reasonable

• 2004 06 10
        • 194

klipas be reklamų - http://www.youtube.com/watch?v=57OjtUtkbWE
        "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
        Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• DStalker
          Kuroi kenshi

• 2007 04 16
          • 190

Autorius Bithuthe
          Aš va, buvau užsidėjus Skypėj rėkėnčią reklamą apie OTAKA festivalį, tai šiandie bendradarbė prašė patart į kokį jai anime filmą būtų verta nueiti. Tiesa ta, kad 4 iš jų aš turiu, bet taip ir bepažiūrėjau, 1 matytas, bet nepamenu kas ten apie ką ten, 1 nemačius bet lyg ir žinau ir 1 iš vis man seniena-naujiena.
          Taigi prašau pagalbos, patarkit ką jai pasiūlyt, ji sako ir toks kuriam šaudosi tiktų, svarbu, kad mintis/esmė/prasmė, na žinot, būtų.
          Padėkit apiešviest žmogų tinkama linkme kas yra anime.
          Na tai manyčiau su aiškiausia mintim ir siužetu būtų Nausika, be to klasika. Nežinau tik apie Tekkonkinkreet, bet į jį ir nemokamai galima nueit. O kituose tai ta mintis gali būti giliai paslėpta ir ne visiems aiški, bei siužetas gan sudėtingas.

P.S. dar Barefoot Gen pamiršau, tas irgi atrodo su aiškesne mintim ir siužetu

Dar vienas klausimas iš mano pusės. Ar sekmadienį dar kas nors planuojama be filmų? Nes kaip ir visus mane dominančius filmus bus galimybė ankstesnėm dienom pažiūrėti, tai klausimas ar bus kokia nors kita priežastis dėl kurios būtų verta ateiti sekmadienį, gal tarkim koks festivalio uždarymas ar šiaip kas nors įdomaus?
          Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2008-11-28, 07:54.

Comment

• Zirael
            Narys
            • 2007 10 06
            • 45

O gal kas gali pasakyt, is kokio animo yra scena Otakos reklaminiam klipuke, kai du rudaplaukiai ant motociklo "skrenda" ? aciukas!
            "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
            On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
            And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
            And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
            And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
            Shall be lifted - nevermore!"
            E.A.Poe

Comment

• DStalker
              Kuroi kenshi

• 2007 04 16
              • 190

Autorius Zirael
              O gal kas gali pasakyt, is kokio animo yra scena Otakos reklaminiam klipuke, kai du rudaplaukiai ant motociklo "skrenda" ? aciukas!
              Man atrodo iš Tekkonkinkreet.

Comment

• Raziel
                Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                • 194

Autorius DStalker
                Dar vienas klausimas iš mano pusės. Ar sekmadienį dar kas nors planuojama be filmų?
                Sekmadieniui nieko, išskyrus filmus, neplanuojama kol kas.
                "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                Alexander Kojève, 1959

Comment

• K-9
                  Order-Sol
                  • 2007 07 02
                  • 19

Norėjau paklausti kadangi čia forumcinemas bus galima bilietus gauti su OmniID kortelės nuolaida?
                  sigpic

Comment

• Raziel
                    Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                    • 194

Bilietams į "Otaką" jau taikoma tokia pati nuolaida. Su OmniID nuolaidos niekada nekrinta žemiau 12lt už bilietą.
                    Alexander Kojève, 1959

Comment

• Scourgen
                      The Ultimate lifeform

• 2007 03 31
                      • 29

Štai neoficiali (deja) OTAKA reklama. Nes žiūrint į esamą bloga darosi >.> (Rėmėjai nukirpti, nes jie problemas kelia)
                      http://www.youtube.com/watch?v=BSIhlbk5b5o

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

Autorius Raziel
                        Yra fizinės ribos, ką 4 žmonės gali padaryti, be pagalbos mes visko vieni nesužiūrėsim. Sunkiai mums komunikacija su VAK'u kažkodėl vyksta.
                        Na Koi team tai trise surenge visa cosplay. Beje kada kitas cosplay?
                        Kartoškė

Comment

• Raziel
                          Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                          • 194

Jei rengtume tik cosplay ar tik filmu festivalį, susitvarkytume ir mes, anyway, jau viskas lyg ir tvarkoj...
                          Alexander Kojève, 1959

Comment

• Raziel
                            Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                            • 194

Kaip patekti į nemokamą seansą - http://www.otaka.lt/lt/news/id-16

tai va, Banzai!

Yra dar vienas pasiūlymas, LRT laida "Labas rytas" nori parengti reportažą apie otakus... tipo nori juos pafilmuot natūralioje aplinkoje, paklausinėt kažko ir pan. gal yra norinčių sudalyvaut? Bet reikia visiškų freakų (kalnas piratinių cd ir dvd nesiskaito), figūrėlės, mangos, žaidimai, plakatais išklijuotas kambarys ir pan. Gali būt bet kuriam mieste Lietuvos, jei yra norinčių, praneškit man, suvesiu jus su laidos kūrėjais.
                            Alexander Kojève, 1959

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

gali būt kad netik LRT laidoj, iš savo pusės bandysiu atidarymo bei Cosplay nuotraukas patalpdinti į viena iš sostinės laikraščių

Comment

• Baka
                                For Christs Sake

• 2007 09 11
                                • 133

Tai jeigu nori filmuot otakus realioj aplinkoj tegu i japonija ir vaziuoja. o jeigu ne tai tegu pasitenkina otaka'os filmuota medziaga, gi galima paklausinet renginio metu. Bent pamatys, jog tuom domisi visai normalus ir paprasti zmones ir nebus tai nusviesta lyg koks mazu vaiku freak show. Jeigu yra galimybe padeti pagerint tai kam ja blogint ieskant tikru freaku, dar beje ju ne desimtys kaip parastu fanu o vienetai jei isvis tiek yra. tik garsiai mastau.
                                Ar cia freakus rodysma tik ant bajerio?

Comment

Working...