Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
-
Sorry, jei nuvilsiu, bet ne toks bus klipas. Bus naudojamos kelios detalės iš jo, bet ne visas. Dėl kendo pasirodymo irgi nebuvo kol kas nieko kalbėta.
Atzygiuoju i vieta sutarta valanda, nieko is anksto nepirkes ar ka ten ,ir gaunu nusipirkt bilieta (kaip einant i paprasta filma) ar turiu isanksto uzsisakinet?Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2008-11-24, 21:59."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
žinoma, vieno seanso... daba gi normalus bilietas į kino teatrą kainuoja 14-16 Lt."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
-
apie nuolaidas cosplayininkams ir as kazka skaiciau
o kaip man ta klipa paziurėt
kad raso "this wideo is private"?
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
O kam reklaminį video anonsą reikėjo trinti, kuris AZ startiniam puslapyje buvo jau patalpintas / integruotas? Tai tik renginio naudai daugiau buvo. Niekas juk už reklamą nereikalavo. Jei trinat, tai koks išvis tolkas per TV reklamuotis ir čia? ir kitomis priemonėmis? Kažkaip nesupratau aš čia šios pozicijos.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-24, 22:25.Comment
-
Negalima to klipo naudot kol kas, negalutinis jis, nepatvirtintas rėmėjų. Jūs gal ir pareklamuosit ir jum viskas gerai bus, bet nuo rėmėjų pylos gausim tai mes. Ir apskritai, negerai taip, kai dešinė ranka sau, o kairė - sau.
Nuolaidų jokių nebus, nepavyko mums susitart su kino teatru. Jie tik nuleido kainą - po 12 Lt. už seansą."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
-
Kažkaip Yomayo turi tendenciją būti paskutinį mėnesio ketvirtadienį (na bent jau paskutiniai 3 yomayo tokie buvo), so kaip ir neįeina tos dienos kai otaka bus, bet mano paistalai čia tik pamastymo lygyje.Comment
-
Ketvirtadienį galios Yomayo akcija?"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
Comment